Pitpap13 Δημοσ. 25 Ιουλίου Δημοσ. 25 Ιουλίου Καλησπέρα! Είμαι 1,98 με κανονικό σώμα και προσωρινά οδηγώ Kawasaki Er-5 λόγω του ότι μου το έδωσαν από οικογενειακό περιβάλλον! Δυστυχώς όμως δεν βολεύει καθόλου λόγου ύψους κ βάρους ! Είμαι στην αναζήτησή μοτοσυκλέτας μέχρι 10000€ και έχω καταλήξει σε Vstrom 650 Xt, Vstrom 800 και Yamaha Tracer 7 ! Ήθελα τις γνώμες σας και την βοήθεια σας
Moderators Inuyasha Δημοσ. 25 Ιουλίου Moderators Δημοσ. 25 Ιουλίου 50 λεπτά πριν, Pitpap13 είπε Καλησπέρα! Είμαι 1,98 με κανονικό σώμα και προσωρινά οδηγώ Kawasaki Er-5 λόγω του ότι μου το έδωσαν από οικογενειακό περιβάλλον! Δυστυχώς όμως δεν βολεύει καθόλου λόγου ύψους κ βάρους ! Είμαι στην αναζήτησή μοτοσυκλέτας μέχρι 10000€ και έχω καταλήξει σε Vstrom 650 Xt, Vstrom 800 και Yamaha Tracer 7 ! Ήθελα τις γνώμες σας και την βοήθεια σας Ξεκινάς κάνοντας test drive διαφορετικές προτιμήσεις έχει ο καθένας και άλλο τρόπο οδήγησης
Black Demis Δημοσ. 25 Ιουλίου Δημοσ. 25 Ιουλίου είσαι 2 μέτρα και λογικά 100+/- κιλά που σημαινει κοιτάς αποκλειστικά adventure 800+cc η sport touring (τυπου tracer) 650xt και το τραψερ 7 to Ξεχνάς ειμαι 1,90 και 100 κιλα σχεδόν και ειναι σαν παπάκια για μενα στο ταξίδι πονάω ολόκληρος επειδι δεν κάθομαι καλα πρωτασεις vstrom 800 cfmoto 800 explorer voge 900dsx αυτο σε καινουργια (το vstrom γυμνό βέβαια θα βαλεις αρκετα λεφτά να το κάνεις κύαθος πρέπει) μετα πάμε για μεταχ tracer 9 kana tiger 900 . gs850
Pitpap13 Δημοσ. 26 Ιουλίου Μέλος Δημοσ. 26 Ιουλίου 1 ώρα πριν, Black Demis είπε είσαι 2 μέτρα και λογικά 100+/- κιλά που σημαινει κοιτάς αποκλειστικά adventure 800+cc η sport touring (τυπου tracer) 650xt και το τραψερ 7 to Ξεχνάς ειμαι 1,90 και 100 κιλα σχεδόν και ειναι σαν παπάκια για μενα στο ταξίδι πονάω ολόκληρος επειδι δεν κάθομαι καλα πρωτασεις vstrom 800 cfmoto 800 explorer voge 900dsx αυτο σε καινουργια (το vstrom γυμνό βέβαια θα βαλεις αρκετα λεφτά να το κάνεις κύαθος πρέπει) μετα πάμε για μεταχ tracer 9 kana tiger 900 . gs850 Συμφωνώ ! Απλά το cf , το voge και το Qj 800srt ενώ με δελεάζουν απίστευτα σε τιμές εξοπλισμό(φρένα brembo κτλπ) με φοβίζουν όσον αφορά ότι είναι κινεζικά και την μεταπώληση ! Το tiger επίσης είναι ψιλοριφοκινδυνο για μόνιμη κίνηση μέσα στην πόλη από άποψη ζημιών και οικονομίας ! Το Suzuki το 650 XT και το 800 γιατί θεωρείς ότι θέλουν λεφτά ;
Black Demis Δημοσ. 26 Ιουλίου Δημοσ. 26 Ιουλίου 8 hours ago, Pitpap13 said: Συμφωνώ ! Απλά το cf , το voge και το Qj 800srt ενώ με δελεάζουν απίστευτα σε τιμές εξοπλισμό(φρένα brembo κτλπ) με φοβίζουν όσον αφορά ότι είναι κινεζικά και την μεταπώληση ! Το tiger επίσης είναι ψιλοριφοκινδυνο για μόνιμη κίνηση μέσα στην πόλη από άποψη ζημιών και οικονομίας ! Το Suzuki το 650 XT και το 800 γιατί θεωρείς ότι θέλουν λεφτά ; εγω ειχα cf 650 mt ειχα κανει μέσα σε 2 χρονια 30,000 χιλομετρα 6000 το πηρα 5 το εδωσα σε 4 μερες τωρα πήρα το voge 900 και ειναι πυραυλος αλλα κατι είδα οτι θες να κάνεις χρήση πολης με αυτα τα οχήματα....... ΞΕΧΝΑ ΤΟ αυτο εχω να πω ολα αυτα δεν κανουν για χρήση πόλης άντε το 650 της suzuki αλλα θα είσαι σαν να κάθεσαι σαν παπι πανω του τα suzukia δεν εχουν τπτ απο extra πανω τους και τα περρισοτερα ειναι χρησημα εκτός και αν οπως ειπες θα εισαι χρηση πολης τοτε αδιάφορο για σενα το τι εξτρά εχει απλα να ξερεςι οτιδιποτε 500cc και πανω με χρηση πολης θα πλησιάζεις και κατανάλωση αυτοκινήτου και δεν θα εχεις την άνεση
Pitpap13 Δημοσ. 26 Ιουλίου Μέλος Δημοσ. 26 Ιουλίου Σε ευχαριστώ για την γνώμη σου! Τι προτείνεις αδερφέ ; Λες να κινηθώ σε σκούτερ 400; Απλά επειδή και η γυναίκα είναι ψηλή έλεγα μήπως η μηχανή είναι καλύτερη λύση !
apostolis159 Δημοσ. 26 Ιουλίου Δημοσ. 26 Ιουλίου Αν το θέλεις αποκλειστικά για χρήση μέσα στην πολή, τότε ναι, καλό θα ήταν να δεις και τα μεγάλα σκουτερ. Η άνεση του σταμάτα ξεκίνα χωρίς συμπλέκτη/ταχύτητες είναι μεγάλο πλεονεκτημα, συν αποθηκευτικός χώρος (χωρις εξτρα μπαγκαζιέρα) και σχετικά μικρότερη κατανάλωση. Απο κει και πέρα, πήγαινε να τα δεις και να τα καβαλήσεις αυτά τα 2-3 μοντέλα που σε ενδιαφέρουν. Κλείσε ενα test ride να τα κάνεις μια βόλτα. Θα καταλάβεις νομίζω αν σου κάνουν ή όχι.
basilis_k6 Δημοσ. 26 Ιουλίου Δημοσ. 26 Ιουλίου Το 800 ειναι μια κλαση πανω απο το 650 και το 650 μια κλαση πανω απο το 700. Αν εχεις λεφτα για το 800 δεν κοιτας κατι αλλο, δεν εχει νοημα. Τα σκουτερ αστα για οταν βγεις στη συνταξη. Δεν κανουν τιποτα καλυτερα απο τις κοτοσυκλετες.
Moderators Inuyasha Δημοσ. 26 Ιουλίου Moderators Δημοσ. 26 Ιουλίου 1 ώρα πριν, basilis_k6 είπε Το 800 ειναι μια κλαση πανω απο το 650 και το 650 μια κλαση πανω απο το 700. Αν εχεις λεφτα για το 800 δεν κοιτας κατι αλλο, δεν εχει νοημα. Τα σκουτερ αστα για οταν βγεις στη συνταξη. Δεν κανουν τιποτα καλυτερα απο τις κοτοσυκλετες. Εξαρτάτε την χρήση αν είσαι 90% πόλη, ψώνια κτλ και 10% μια εκδρομή τότε ένα 300-400 αρι σκούτερ είναι κλάσεως ανωτέρο από οποιασδήποτε μηχανή, ευκολία μέσα στη πόλη, άπειρος χωρίς ακόμα και χωρίς έξτρα βαλίτσα 1
basilis_k6 Δημοσ. 26 Ιουλίου Δημοσ. 26 Ιουλίου 25 λεπτά πριν, Inuyasha είπε Εξαρτάτε την χρήση αν είσαι 90% πόλη, ψώνια κτλ και 10% μια εκδρομή τότε ένα 300-400 αρι σκούτερ είναι κλάσεως ανωτέρο από οποιασδήποτε μηχανή, ευκολία μέσα στη πόλη, άπειρος χωρίς ακόμα και χωρίς έξτρα βαλίτσα Μερικα σκουτερ μπανιέρες εχουν περισσοτερο χωρο απο μηχανες και αυτο ειναι το ενα και μοναδικο πράγμα που υπερτερουν απέναντι στις μοτοσυκλετες που ανεφερε. Τα εχω δοκιμασει ολα αυτα, εντος και εκτος πόλης. Αν βεβαια καποιος θελει να κανει διαδρομες σε πυκνη κινηση ουτε καν 300αρι δεν θελει αλλα φανταζομαι δεν μιλαμε για κατι τετοιο εδω. Ακομη και ετσι ναναι υπαρχει το cb500x που σβηνει ολα τα σκουτερ.
Pitpap13 Δημοσ. 26 Ιουλίου Μέλος Δημοσ. 26 Ιουλίου Τα έχω σκεφτεί και το 500X και τα σκουτερ(Adv) απλά θεωρώ ότι λόγω ύψους δεν θα ναι καθόλου βολικά για αυτό και ρωτάω απόψεις ! Μιας και με το Er5 δεν βολεύομαι καθόλου ! Γενικά παρατηρώ ότι η Κίνα έχει μπει πολύ δυναμικά σε εξοπλισμούς αλλα οι απόψεις διίστανται σχετικά με πλαστικά μέρη, βίδες κτλπ
Moderators Inuyasha Δημοσ. 26 Ιουλίου Moderators Δημοσ. 26 Ιουλίου 54 λεπτά πριν, basilis_k6 είπε Μερικα σκουτερ μπανιέρες εχουν περισσοτερο χωρο απο μηχανες και αυτο ειναι το ενα και μοναδικο πράγμα που υπερτερουν απέναντι στις μοτοσυκλετες που ανεφερε. Τα εχω δοκιμασει ολα αυτα, εντος και εκτος πόλης. Αν βεβαια καποιος θελει να κανει διαδρομες σε πυκνη κινηση ουτε καν 300αρι δεν θελει αλλα φανταζομαι δεν μιλαμε για κατι τετοιο εδω. Ακομη και ετσι ναναι υπαρχει το cb500x που σβηνει ολα τα σκουτερ. Η ευκολία του σκούτερ δεν υπάρχει σε κανένα μηχανάκι με συμπλέκτη, ανέβασε κατέβασε ταχύτητες πάτα συμπλέκτη κτλ είναι κουραστικό, δεν έχουν συνηθίσει όλοι το συμπλέκτη και μέσα στη κίνηση ακόμα και για ταγμενους σε μεγάλα μηχανάκια κουράζει
Black Demis Δημοσ. 26 Ιουλίου Δημοσ. 26 Ιουλίου 12 hours ago, Pitpap13 said: Σε ευχαριστώ για την γνώμη σου! Τι προτείνεις αδερφέ ; Λες να κινηθώ σε σκούτερ 400; Απλά επειδή και η γυναίκα είναι ψηλή έλεγα μήπως η μηχανή είναι καλύτερη λύση ! αν θελεις κυρίως χρηση πόλης scooter και μονο scooter και συγκρινόμενα λογο υψους σου και βαρους προφανώς mega scooter 3 hours ago, basilis_k6 said: Μερικα σκουτερ μπανιέρες εχουν περισσοτερο χωρο απο μηχανες και αυτο ειναι το ενα και μοναδικο πράγμα που υπερτερουν απέναντι στις μοτοσυκλετες που ανεφερε. Τα εχω δοκιμασει ολα αυτα, εντος και εκτος πόλης. Αν βεβαια καποιος θελει να κανει διαδρομες σε πυκνη κινηση ουτε καν 300αρι δεν θελει αλλα φανταζομαι δεν μιλαμε για κατι τετοιο εδω. Ακομη και ετσι ναναι υπαρχει το cb500x που σβηνει ολα τα σκουτερ. εγω εχω 900 μηχανη (όπως ειπα voge 900) μέσα στην πόλη ειναι ΜΑΡΤΎΡΙΟ να παλεύεις με πρώτη και συμπλεκτη και να πηγαίνεις με 15 20 χιλομετρα..... εγώ τουλαχιστον είχα δυνατότητα και εχω για έξω βόλτες και ότι άλλο κάνω το 900 και μέσα για να πάω στην δουλειά η οτι άλλο χρειαζεται στο κέντρο ένα ηλεκτρικό, αν καποιος κάνει κυρίως χρήση πόλης scooter και πάλι scooter και συγκεκριμένα mega scooter η αλλιώς μπανιερά 2 hours ago, Pitpap13 said: Τα έχω σκεφτεί και το 500X και τα σκουτερ(Adv) απλά θεωρώ ότι λόγω ύψους δεν θα ναι καθόλου βολικά για αυτό και ρωτάω απόψεις ! Μιας και με το Er5 δεν βολεύομαι καθόλου ! Γενικά παρατηρώ ότι η Κίνα έχει μπει πολύ δυναμικά σε εξοπλισμούς αλλα οι απόψεις διίστανται σχετικά με πλαστικά μέρη, βίδες κτλπ πλαστικά βίδες κλπ στης ναυαρχίδες ειναι super (αν ησουν θεσσαλοινκη θα σου εδειχνα το 900 η και 800 explorer που εχει φιλος μου ενα χρονο και )
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα