Los_05 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2024 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2024 Χαίρετω όλα τα μέλη του φόρουμ μιας και είμαι καινούργιος, θα μπω κατευθείαν στο θέμα μου που με ταλαιπωρεί σχετικά καιρό.Περιπου στα μέσα Απριλίου πήρα ένα seat cordoba 1.6 μεταχειρισμένο φυσικά με τον γνωστό κινητήρα AKL η αλλιώς SR, το αμάξι έχει 189.00 χιλιόμετρα.Το θέμα που με ταλαιπωρεί λοιπόν είναι ότι περίπου από τις 3.000 στροφές μέχρι τις 4.100 ακούγεται ένα βουητό από τον κινητήρα τόσο δυνατό που δύσκολα ακούς τον διπλανό σου να προσθέσω ότι έχει γίνει επισκευή εγκεφάλου πριν κάνα μήνα μιας και κράταγε στροφές περίπου 1.500-2.000 απλά το αναφέρω και το αμάξι από όταν το πήρα όταν πατάω ίσα ίσα το γκάζι κάνει ψιλοκοψίματα ειδικά στα 100 χιλιόμετρα η στις 3.000 στροφές, επίσης κροταλίζει αλλά μάλλον απ'ότι έχω καταλάβει ο ήχος έρχεται από κάτω προς εξάτμιση επίσης το αμάξι έχει κάποιες φορές ψιλοασταθές ρελαντί αλλά σπάνια και έχει γενικά δονήσεις και στο ρελαντί και όταν δουλεύει πιο ψηλά ο κινητήρας.
Ukforthemoment Δημοσ. 25 Ιουλίου 2024 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2024 Το πλήρωσες ή στο χάρισαν;Γιατί ακούγεται ,no pun intended , χρέπι. Σε μηχανικό το πήγες; Τι σου είπε;
Los_05 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2024 Μέλος Δημοσ. 25 Ιουλίου 2024 Το αυτοκίνητο το πήρα 1.300 από πατέρα φίλου που και καλά ασχολείται με μηχανικά και μου πασαρε ότι το αμάξι δεν θέλει τίποτα.Τι να πάω μάλλον έπεσα θύμα, έχω γυρίσει γύρω στους 4-5 μηχανικούς μέχρι να καταλήξουμε ότι ήταν ο εγκέφαλος και πέταγα λεφτά για αισθητήρες και πεταλούδα γκαζιού αλλά το θέμα με τον ήχο δεν το έχω αναφέρει ακόμα σε κάποιον μηχανικό αλλά πρόσφατα που πήγα ταξίδι ο ήχος ήταν τόσο ανυπόφορος που με έπιασε το κεφάλι μου επίσης να σημειώσω ότι δεν είχα ασχοληθεί τόσο καιρό γιατί δεν το έτρεχα και πολύ ήμουν σπίτι δουλειά δουλειά σπίτι.
greekfragma Δημοσ. 25 Ιουλίου 2024 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2024 για κάποιο λόγο το πήρες 1300. για να ρίξεις ακόμα 2000 για τα μαζέματα για να γίνει αμάξι, η κουδουνίστρα που σου φόρτωσαν. με το φίλο μιλάτε ή κάνει το ψόφιο κοριό; πλάκα έχει η ιστορία.
Los_05 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2024 Μέλος Δημοσ. 25 Ιουλίου 2024 Εδώ έχει όντως πλάκα γιατί ενώ του εξηγώ και του δείχνω όλα τα θέματα αυτός ακόμα λέει ότι το αμάξι είναι μια χαρά 🤦 τι να πω μάλλον πρέπει να τον κόψω τελείως Πίσω στο θέμα το αμάξι δεν θέλω ακόμα να το δώσω μέχρι να πάω στρατό (2027) γιατί έχω που έχω ρίξει πόσα λεφτά το έβαψα κιόλας (δωρεάν από άλλο φίλο σιγά να έριχνα λεφτά για βάψιμο) και εξωτερικά και εσωτερικά έχει γίνει στην πένα, το θέμα είναι τα μηχανικά πλέον 4
greekfragma Δημοσ. 25 Ιουλίου 2024 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2024 1 minute ago, Los_05 said: Εδώ έχει όντως πλάκα γιατί ενώ του εξηγώ και του δείχνω όλα τα θέματα αυτός ακόμα λέει ότι το αμάξι είναι μια χαρά 🤦 τι να πω μάλλον πρέπει να τον κόψω τελείως άμα ειναι μια χαρά πες του φερε τα 1300 και πάρτο πίσω. βρες φίλο να στο κάνει δωρεάν σέρβις!
SaFiS Δημοσ. 25 Ιουλίου 2024 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2024 Στο κανει με συγκεκριμενη σχεση στο σασμαν ή με οποιαδηποτε σε αυτο το ευρος στροφων??
atheatos Δημοσ. 26 Ιουλίου 2024 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2024 Λάδια σου καίει? Ή μάλλον κάθε ποτέ συμπληρώνεις λαδια?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα