Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 156
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, pasxaliskar είπε

μπαινουν 

Ευχαριστώ, αν και προσπαθώ με vpn αλλά με τίποτα δεν μπαίνουν. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 ώρες πριν, bill30 είπε

Ευχαριστώ, αν και προσπαθώ με vpn αλλά με τίποτα δεν μπαίνουν. 

Δεν χρειάζεται να έχεις VPN. Μεταφορά απο τράπεζα θα κάνεις.

Πχ από Revolut προς την fups

Επεξ/σία από Bourdoulas
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Bourdoulas είπε

Δεν χρειάζεται να έχεις VPN. Μεταφορά απο τράπεζα θα κάνεις.

Πχ από Revolut προς την fups

αλλο ρωτησε... εαν μπορει να βαλει απο φουπσ λεφτα στο wallet το play 

Δημοσ.
46 λεπτά πριν, Bourdoulas είπε

Ουπς my bad.

Ναι λεφτά στην fups έχω, στο wallet είναι αδύνατον να βάλω ειτε με surfsark είτε  με fastestvpn.

Δημοσ.
13 ώρες πριν, bill30 είπε

Ναι λεφτά στην fups έχω, στο wallet είναι αδύνατον να βάλω ειτε με surfsark είτε  με fastestvpn.

windscribe δουλευω εγω.. μπαινω απο το chrome του τουρκικου μειλ και κομπλε 

Δημοσ.
8 ώρες πριν, pasxaliskar είπε

windscribe δουλευω εγω.. μπαινω απο το chrome του τουρκικου μειλ και κομπλε 

ίσως ναι με windscribe γίνεται αλλά η free έκδοση δεν έχει τουρκία και πρέπει να κάνουμε συνδρομή.

Δημοσ.
8 λεπτά πριν, bill30 είπε

ίσως ναι με windscribe γίνεται αλλά η free έκδοση δεν έχει τουρκία και πρέπει να κάνουμε συνδρομή.

Δοκίμασε VPN LAT από ANDROID 

Δημοσ.
1 ώρα πριν, xameleon7 είπε

Δοκίμασε VPN LAT από ANDROID 

Ευχαριστώ αλλά τζίφος είτε απο το browser του κινητού είτε απο το ps5 με internet απο το κινητό.

21 λεπτά πριν, bill30 είπε

Ευχαριστώ αλλά τζίφος είτε απο το browser του κινητού είτε απο το ps5 με internet απο το κινητό.

Τα κατάφερα απο pc με windscribe με μια μικρή συνδρομή είναι ο καλύτερος τρόπος. 

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.
Στις 13/11/2024 στις 8:48 ΜΜ, bill30 είπε

Τα κατάφερα απο pc με windscribe με μια μικρή συνδρομή είναι ο καλύτερος τρόπος. 

Παλιά το έδινε τζάμπα για τουρκια το windscribe,πρόσφατα πρέπει να το αλλάξανε 

Δημοσ.

Kαλησπέρα για να αγοράσουμε κάποια συνδρομή με fups,

η διαδικασία είναι με vpn από το pc ή από την κονσόλα με proxy;

Δημοσ.

λοιπον μαλλον βρηκα μια εικονικη καρτα τυπου fups,λεγεται ininal η μονη διαφορα ειναι οτι σε αφηνει να κανεις εγγραφη με διαβατηριο απο οποια χωρα και να σαι,λενε στο redit οτι την δεχεται αμα κανεις add funds και τα εξαργυρωσεις μετα σε συνδρομη

το προβλημα ειναι οτι δεν εχω διαβατηριο

μπορει να το δοκιμασει καποιος να μας πει?

• Like 1
Δημοσ.
18 hours ago, xameleon7 said:

λοιπον μαλλον βρηκα μια εικονικη καρτα τυπου fups,λεγεται ininal η μονη διαφορα ειναι οτι σε αφηνει να κανεις εγγραφη με διαβατηριο απο οποια χωρα και να σαι,λενε στο redit οτι την δεχεται αμα κανεις add funds και τα εξαργυρωσεις μετα σε συνδρομη

το προβλημα ειναι οτι δεν εχω διαβατηριο

μπορει να το δοκιμασει καποιος να μας πει?

Παλια καρτα ειναι αυτη, θυμαμαι οτι την ειχα "ψαξει" πριν χρονια, χωρις αποτελεσμα.
Προφανως αλλαζουν τα δεδομενα και αυτο που αναφερεις ειναι σημαντικη εξελιξη και ευχαριστουμε για την ενημερωση.
(Καλα κανουν παντως, πρεπει καποτε μια τουρκικη καρτα να παιξει ομορφα χωρις κολπα, oldubil και fups εχουν φαει τον "αγλεορα" σε fees τοσα χρονια με κινδυνο στους εκτεθειμενους πελατες εξωτερικου).
Θα την δοκιμασω μολις βρω χρονο προς το τελος του μηνα.

Δημοσ.
51 λεπτά πριν, nek4d είπε

Παλια καρτα ειναι αυτη, θυμαμαι οτι την ειχα "ψαξει" πριν χρονια, χωρις αποτελεσμα.
Προφανως αλλαζουν τα δεδομενα και αυτο που αναφερεις ειναι σημαντικη εξελιξη και ευχαριστουμε για την ενημερωση.
(Καλα κανουν παντως, πρεπει καποτε μια τουρκικη καρτα να παιξει ομορφα χωρις κολπα, oldubil και fups εχουν φαει τον "αγλεορα" σε fees τοσα χρονια με κινδυνο στους εκτεθειμενους πελατες εξωτερικου).
Θα την δοκιμασω μολις βρω χρονο προς το τελος του μηνα.

Βρήκα προσφατο(κοντά 1 μήνα) ποστ στο redit που μέχρι τουλάχιστον πριν 1 μήνα κάνουνε κανονικά ανανέωση Τουρκίας από την Αγγλία 

Επίσης λένε ότι είναι λίγο θέμα να την φορτώσεις θα πρέπει να κάνεις αποστολή χρημάτων απευθείας σε TL και δεν δέχεται REVOLUT όμως δέχεται WISE

Θα δοκιμάσω και εγώ με το ληγμένο διαβατήριο της γυναίκας μου,ελπίζω να το πάρει 

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...