wpgoalkeeper Δημοσ. Σάββατο στις 11:22 μμ Share Δημοσ. Σάββατο στις 11:22 μμ 3 ώρες πριν, Kavou_26 είπε Δυστυχώς τον αριθμό που έκανα εγγραφή δεν τον κράτησα. Το θέμα είναι ότι δεν με έχει πετάξει έξω. Στην παλιά μου συσκευή λειτουργεί κανινικα. Η απορία μου είναι πώς μπορώ να συνδεθώ στην καινούργια μου συσκευή. Σκέφτηκα να μπω στις ρυθμίσεις του λογαριασμού μου από την παλιά συσκευή που δουλεύει κανονικά η Fups και να αλλάξω τον τουρκικό αριθμό. Αλλά θέλω έναν αριθμό που θα μπορώ να τον κρατήσω για μισή - μια ώρα. Γιατί θα μου έρθει λογικά μνμ για επαλήθευση αλλαγής αριθμού στην παλιά συσκευή και μετά ενώ έχω αλλάξει επιτυχώς τον τουρκικό τηλεφωνικό αριθμό στην παλιά συσκευή, να πάω να συνδεθώ στην καινούργια συσκευή με τον καινούργιο αριθμό και να μπορέσει να μου έρθει ένα μνμ επαλήθευσης. Καλησπέρα φίλε μου. Αφού όπως αναφέρεις έχεις έστω σε μία συσκευή πρόσβαση στην εφαρμογή της FUPS, μπορείς να δεις από εκεί μέσα με ποιον αριθμό το έχεις κάνει log in. Και τον κρατάς με ένα screenshot για παν ενδεχόμενο. Πηγαίνεις επάνω δεξιά στα 2 γράμματα που είναι από το όνομα που έχεις βάλει στον λογαριασμό σου και πατάς εκεί. Σε μεταφέρει στις ρυθμίσεις του λογαριασμού σου. Μετά πηγαίνεις και πατάς Personal Information και εκεί μέσα σου έχει στην πρώτη γραμμή το κινητό που έκανες το registration, από κάτω το mail κτλ κτλ. Αν έχω καταλάβει καλά το πρόβλημα σου, αρκεί να μπεις εκεί με την παλιά συσκευή και να πάρεις τα στοιχεία που χρειάζεσαι, έτσι ώστε κάνοντας την διαδικασία με το forgot password να μπορέσεις να το βάλεις και στην καινούργια. Δεν ξέρω να σου πω την αλήθεια αν μπορείς να το έχεις σε 2 ταυτόχρονα ή απλά κάνεις log out μετά από την παλιά. Ελπίζω να βοήθησα (αν έχω καταλάβει σωστά το πρόβλημά σου) και να μην σε μπέρδεψα παραπάνω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Kavou_26 Δημοσ. Κυριακή στις 12:07 πμ Share Δημοσ. Κυριακή στις 12:07 πμ (επεξεργασμένο) 44 λεπτά πριν, wpgoalkeeper είπε Καλησπέρα φίλε μου. Αφού όπως αναφέρεις έχεις έστω σε μία συσκευή πρόσβαση στην εφαρμογή της FUPS, μπορείς να δεις από εκεί μέσα με ποιον αριθμό το έχεις κάνει log in. Και τον κρατάς με ένα screenshot για παν ενδεχόμενο. Πηγαίνεις επάνω δεξιά στα 2 γράμματα που είναι από το όνομα που έχεις βάλει στον λογαριασμό σου και πατάς εκεί. Σε μεταφέρει στις ρυθμίσεις του λογαριασμού σου. Μετά πηγαίνεις και πατάς Personal Information και εκεί μέσα σου έχει στην πρώτη γραμμή το κινητό που έκανες το registration, από κάτω το mail κτλ κτλ. Αν έχω καταλάβει καλά το πρόβλημα σου, αρκεί να μπεις εκεί με την παλιά συσκευή και να πάρεις τα στοιχεία που χρειάζεσαι, έτσι ώστε κάνοντας την διαδικασία με το forgot password να μπορέσεις να το βάλεις και στην καινούργια. Δεν ξέρω να σου πω την αλήθεια αν μπορείς να το έχεις σε 2 ταυτόχρονα ή απλά κάνεις log out μετά από την παλιά. Ελπίζω να βοήθησα (αν έχω καταλάβει σωστά το πρόβλημά σου) και να μην σε μπέρδεψα παραπάνω. Είχες δίκιο. Τον αριθμό τον βρήκα. Όταν όμως τον βάζω στην νέα συσκευή μετά μου ζητάει να βάλω τον κωδικό που μου στάλθηκε με sms. Και το πρόβλημα είναι ότι δεν έχω πρόσβαση σ αυτόν τον αριθμό οπότε δυστυχώς δεν μπορώ να ξέρω τι κωδικό στείλανε για να μπορέσω να κάνω login και στην καινούργια συσκευή. Επεξ/σία Κυριακή στις 12:07 πμ από Kavou_26 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xameleon7 Δημοσ. Δευτέρα στις 11:06 πμ Share Δημοσ. Δευτέρα στις 11:06 πμ Χαζή ερώτηση... Έχω τουρκικο λογαριασμό από τις εποχές του ΠΑΣΟΚ που είχαμε με 14μιση ευρώ την deluxe Προφανώς η συνδρομή έληξε Έχω μέσα στις αποθηκευμενες κάρτες την payzy Έχει δοκιμάσει κανένας να κάνει ανανέωση με ήδη αποθηκευμένη payzy? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xameleon7 Δημοσ. Δευτέρα στις 10:33 μμ Share Δημοσ. Δευτέρα στις 10:33 μμ μετα απο μια ερευνα που εκανα ανακαλυψα οτι η φθηνοτερη τιμη αυτη τη στιγμη για plus εναι στην Ουκρανια με τιμη 2,149 Ukrainian hryvnia δηλαδη σε ευρω 47,51 το ερωτημα ειναι...με ποιον τροπο μπορουμε να πληρωσουμε? δεν βρηκα κανεναν σχετικο οδηγο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pasxaliskar Δημοσ. πριν από 14 ώρες Share Δημοσ. πριν από 14 ώρες Στις 4/11/2024 στις 10:33 ΜΜ, xameleon7 είπε μετα απο μια ερευνα που εκανα ανακαλυψα οτι η φθηνοτερη τιμη αυτη τη στιγμη για plus εναι στην Ουκρανια με τιμη 2,149 Ukrainian hryvnia δηλαδη σε ευρω 47,51 το ερωτημα ειναι...με ποιον τροπο μπορουμε να πληρωσουμε? δεν βρηκα κανεναν σχετικο οδηγο ναι γτ δν υπάρχει.. πανε ινδια .. εκει γυρισαμε οι περισσοτεροι.. επισης αφου προλαβες εποχες πασοκ πως και δν αγορασες 3-4-5 χρονια τουλαχιστον ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xameleon7 Δημοσ. πριν από 7 ώρες Share Δημοσ. πριν από 7 ώρες 7 ώρες πριν, pasxaliskar είπε ναι γτ δν υπάρχει.. πανε ινδια .. εκει γυρισαμε οι περισσοτεροι.. επισης αφου προλαβες εποχες πασοκ πως και δν αγορασες 3-4-5 χρονια τουλαχιστον ? Γιατί δεν το χα ξανακάνει από εξωτερικό με vpn και φοβήθηκα μην φάει μπαν ο λογαριασμός Έκανα μεγάλη βλακειών,ειδικά όταν ανακοινώθηκε ότι θα ανέβει η τιμή είχαμε μεγάλο περιθώριο να πάρουμε Για Ουκρανία πάντως νομίζω βρήκα άκρη για να πληρώσω θα ανεβάσω σχετικό οδηγό αν βγάλω άκρη 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα