xenos3 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου On 08/09/2024 at 12:06, xenos3 said: 1-2 μέρες τώρα δε μπορώ να μπω στα family settings του app. Μου βγάζει server timeout. Έχω Τουρκ. account. Σας παίζουν όλα κανονικά; Να σας ενημερώσω ότι όταν πάω να μπω στο family management με πετάει στην ελληνική σελίδα και δε δέχεται το login. Ακόμα και αν αλλάξω στην αρχική σελίδα σε Τουρκία, με το που πατάω στο family mgmt μου ρίχνει το άκυρο! Φοβάμαι το κυνηγάνε πολύ.... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Geoyer13 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου Καλησπέρα, συγγνώμη αν έχει απαντηθεί πρόσφατα, όσο έψαξα δεν βρήκα κάτι. Προσπαθώ να κάνω ανανέωση της τουρκικής συνδρομής( έχω fups). Έχω δοκιμάσει μέχρι τώρα με διάφορα vpn τόσο και με controld , επίσης με πολλές συσκευές, υπολογιστή και κινητό αλλά πάντα εμφανίζει error. Υπάρχει κάποιος που ξέρει την κατάλληλη διαδικασία που πρέπει να ακολουθήσω; Ευχαριστώ εκ των προτέρων Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xameleon7 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 24 λεπτά πριν, Geoyer13 είπε Καλησπέρα, συγγνώμη αν έχει απαντηθεί πρόσφατα, όσο έψαξα δεν βρήκα κάτι. Προσπαθώ να κάνω ανανέωση της τουρκικής συνδρομής( έχω fups). Έχω δοκιμάσει μέχρι τώρα με διάφορα vpn τόσο και με controld , επίσης με πολλές συσκευές, υπολογιστή και κινητό αλλά πάντα εμφανίζει error. Υπάρχει κάποιος που ξέρει την κατάλληλη διαδικασία που πρέπει να ακολουθήσω; Ευχαριστώ εκ των προτέρων Έχει προπληρωμενες η eneba αλλά δεν αξιζει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
manolis27 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου Καλησπέρα παιδιά, ερώτηση αν κάνω ένα ινδικό account για να παίρνω παιχνίδια πιο φθηνά μπορώ να τα παίζω από το ελληνικό μου,ρωτάω για κανένα μπαν κυριωσ. Δεν μιλάω για online παιχνίδια, για τα online ξέρω ότι θα παίρνω να έχω plus. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xameleon7 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου Ναι μπορείς να κάνεις friend τον εαυτό σου και να κάνεις share game Το χα κάνει στο spiderman2 το πήρα από ιαπωνικο κωδικό πολύ φτηνά Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
manolis27 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2 ώρες πριν, xameleon7 είπε Ναι μπορείς να κάνεις friend τον εαυτό σου και να κάνεις share game Το χα κάνει στο spiderman2 το πήρα από ιαπωνικο κωδικό πολύ φτηνά για να το κανω αυτο πρεπει να εχω ps plus? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
solid21 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 1 λεπτό πριν, manolis27 είπε για να το κανω αυτο πρεπει να εχω ps plus? οχι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dinhio Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου Καλησπέρα παιδιά επειδή έχω καιρό να ασχοληθώ από ότι διάβασα απο τα τελευταία σχόλια, η τωρινή μέθοδος κ το φτηνότερο store είναι το ινδικό κ μέσω κάρτες από eneba; Ευχαριστώ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gebaki Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου Αν έχεις sms verification για Ινδία από κάποιο σάιτ η εφαρμογή μπορείς να πάρεις δωροκαρτα κι από ινδικό αμαζον. Δουλεύουν και οι τρόποι για δωροκαρτα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dinhio Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2 ώρες πριν, gebaki είπε Αν έχεις sms verification για Ινδία από κάποιο σάιτ η εφαρμογή μπορείς να πάρεις δωροκαρτα κι από ινδικό αμαζον. Δουλεύουν και οι τρόποι για δωροκαρτα. Ε το πρώτο δύσκολο. Το δεύτερο με δωροκαρτα απο eneba από ότι κατάλαβα είναι απλό. Επίσης μια ακόμα απορία, αν κάνω εξτρα λογαριασμό ινδικό κ φορτωσω δωροκαρτες για να αγοράζω παιχνίδια, θα πρέπει να κάνω και συνδρομή για να έχω πρόσβαση στο store ή αν έχει το deluxe άλλες τιμές ;( δεν το θυμάμαι ) Κ επίσης μπορώ μετά να τα παίζω στον τουρκικό λογαριασμό που έχω συνδρομή για online; Ευχαριστώ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xameleon7 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου Στις 21/9/2024 στις 6:14 ΜΜ, manolis27 είπε Καλησπέρα παιδιά, ερώτηση αν κάνω ένα ινδικό account για να παίρνω παιχνίδια πιο φθηνά μπορώ να τα παίζω από το ελληνικό μου,ρωτάω για κανένα μπαν κυριωσ. Δεν μιλάω για online παιχνίδια, για τα online ξέρω ότι θα παίρνω να έχω plus. 7 ώρες πριν, gebaki είπε Αν έχεις sms verification για Ινδία από κάποιο σάιτ η εφαρμογή μπορείς να πάρεις δωροκαρτα κι από ινδικό αμαζον. Δουλεύουν και οι τρόποι για δωροκαρτα. Sms activate Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dream21 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου Παιδια γινετε ξανα εγκατασταση το fups app σε καινουργιο τηλεφωνο μιας και κωδικο για την δημιουργια ειχα παρει απο sms-activate? θα ζητησει το νουμερο το τουρκικο που ειχα κανει register? Δεν θελω να χασω την καρτα που εχω.. εαν δεν γινετε θα κρατησω το τηλεφωνο το παλιο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
solid21 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 1 λεπτό πριν, dream21 είπε Παιδια γινετε ξανα εγκατασταση το fups app σε καινουργιο τηλεφωνο μιας και κωδικο για την δημιουργια ειχα παρει απο sms-activate? θα ζητησει το νουμερο το τουρκικο που ειχα κανει register? Δεν θελω να χασω την καρτα που εχω.. εαν δεν γινετε θα κρατησω το τηλεφωνο το παλιο πλεον μπορεις να ξαναμπεις μονο με τηλεφωνο, πιο παλια δεν χρειαζοταν , αν θες να το τσεκαρεις και μονο σου τρεξε την εφαρμογη με bluestacks στον υπολογιστη σου 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dream21 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου Δεν χρειαζετει να τσεκαρω διοτι εισαι εγγυηση. οκ απλα θα κρατησω το τηλεφωνο το παλιο και τελος διοτι εχω ολες τις συνδρρομες και η καρτα ληγει το 8/2026 και ειναι κριμα να το χασω.. Ευχαριστω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nek4d Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου (επεξεργασμένο) 3 hours ago, dream21 said: Παιδια γινετε ξανα εγκατασταση το fups app σε καινουργιο τηλεφωνο μιας και κωδικο για την δημιουργια ειχα παρει απο sms-activate? θα ζητησει το νουμερο το τουρκικο που ειχα κανει register? Δεν θελω να χασω την καρτα που εχω.. εαν δεν γινετε θα κρατησω το τηλεφωνο το παλιο Τελευταια φορα που μετεφερα την εφαρμογη σε αλλο κινητο, πριν κανα εξαμηνο, δεν υπηρξε προβλημα, δεν ζητησε sms στο τουρκικο νουμερο, μονο το πιν κατιτις που ειχα σημειωσει. (Δεν ξερω αν εχει αλλαξει κατι προσφατα). Επεξ/σία 26 Σεπτεμβρίου από nek4d Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα