DimosMcLaren Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 41 λεπτά πριν, solid21 είπε Εβαλα 4000 ρουπιες στον Ινδικο να παρω το silenthill , και σκεφτhκα να τα κανω refund γιατι λεω , ελα μωρε με funds μπηκαν. Ζητησα refund απο το support και τελικα μου εριξαν μπαν 😁γιατι μαλλον ειδαν πως το account ηταν ξεφραγο αμπελι. Παλι καλα δεν ειχα ριξει αλλα χρηματα στο account. Νομίζω ότι ζητώντας refund στο psn πάντα έτρωγες ban. Δεν είναι λόγω του ινδικού λογαριασμού. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
solid21 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 39 λεπτά πριν, wpgoalkeeper είπε Πω πω πω. Με τη μία ban ε? Ψιλοπήγαινες γυρεύοντας βέβαια αλλά με τη μία σε έστειλαν... Θενκς για το info!! Αρκετά χρήσιμο θα έλεγα αδερφέ. η αληθεια ειναι πως πηγαινα λιγακι 😁 29 λεπτά πριν, DimosMcLaren είπε Νομίζω ότι ζητώντας refund στο psn πάντα έτρωγες ban. Δεν είναι λόγω του ινδικού λογαριασμού. οχι επιτρέπεται κανονικα , το εχω κανει στο Ελληνικο, ειχα βαλεις λαθος συνδρομη και μου την ακυρωσαν , επισης μπορεις να κανεις και game εφοσον δεν εχει γινει download. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ezio Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου Για να αγοράσουμε κάρτα από ινδικό Amazon χρειάζεται καμία πατέντα η απλά βάζουμε μια ινδική διεύθυνση και πληρώνουμε με τους συνηθισμένους τρόπους; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pasxaliskar Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 20 λεπτά πριν, Ezio είπε Για να αγοράσουμε κάρτα από ινδικό Amazon χρειάζεται καμία πατέντα η απλά βάζουμε μια ινδική διεύθυνση και πληρώνουμε με τους συνηθισμένους τρόπους; πατεταντα μονο για δημιουργια ινδικου αμαζον.. με vpn, sms verification κλπ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tolis.illegal Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου Εγώ στο amazon ήδη είχα στοιχεία άλλης χώρας και απλά άλλαξα στοιχεία παράδοσης. Τπτ το ιδιαιτερο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pasxaliskar Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 22 λεπτά πριν, tolis.illegal είπε Εγώ στο amazon ήδη είχα στοιχεία άλλης χώρας και απλά άλλαξα στοιχεία παράδοσης. Τπτ το ιδιαιτερο απλα πρεπει το αντιστοιχο store να εξυπηρετει το αντιστοιχο origin.. π.χ. εαν εχεις ελλαδα , μπορεις να παραγγειλεις απο γερμανια, αγγλια κλπ .. απο ινδια σου λεει οτι δν στελνουν.. η το αντιστοιχο εαν εχεις αμαζον απο καποια ασια φαση περιοχη μπορει να σου λεει οκ με ινδια ιαπωνια κλπ.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
leo066 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 23 λεπτά πριν, pasxaliskar είπε απλα πρεπει το αντιστοιχο store να εξυπηρετει το αντιστοιχο origin.. π.χ. εαν εχεις ελλαδα , μπορεις να παραγγειλεις απο γερμανια, αγγλια κλπ .. απο ινδια σου λεει οτι δν στελνουν.. η το αντιστοιχο εαν εχεις αμαζον απο καποια ασια φαση περιοχη μπορει να σου λεει οκ με ινδια ιαπωνια κλπ.. σου λέει ότι δεν στέλνουν γιατί δεν έχει βάλει ινδική διεύθυνση, όταν βάλεις μια χαρά στέλνουν. Δεν χρειάζεται με λογαριασμό, αν έχεις ήδη από άλλο Αμαζον. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pasxaliskar Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου (επεξεργασμένο) 1 λεπτό πριν, leo066 είπε σου λέει ότι δεν στέλνουν γιατί δεν έχει βάλει ινδική διεύθυνση, όταν βάλεις μια χαρά στέλνουν. Δεν χρειάζεται με λογαριασμό, αν έχεις ήδη από άλλο Αμαζον. οκ, προτιμω να κανω ενα καθαρο εγω παντως και αυτο εκανα .. Επεξ/σία 3 Σεπτεμβρίου από pasxaliskar Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
leo066 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 1 λεπτό πριν, pasxaliskar είπε οκ, προτιμω να κανω ενα καθαρο εγω παντως και αυτο εκανα .. δικιά σου προτίμηση, δεν χρειάζεται όμως. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ezio Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 1 ώρα πριν, leo066 είπε δικιά σου προτίμηση, δεν χρειάζεται όμως. Ίσως και να χρειάζεται. Πάω να προσθέσω διεύθυνση στον λογαριασμό που χρησιμοποιούσα για το Amazon.de και μου ζητάει αριθμό κινητού. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
leo066 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 9 λεπτά πριν, Ezio είπε Ίσως και να χρειάζεται. Πάω να προσθέσω διεύθυνση στον λογαριασμό που χρησιμοποιούσα για το Amazon.de και μου ζητάει αριθμό κινητού. Βάζεις αυτό που έχεις ήδη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pasxaliskar Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 11 λεπτά πριν, Ezio είπε Ίσως και να χρειάζεται. Πάω να προσθέσω διεύθυνση στον λογαριασμό που χρησιμοποιούσα για το Amazon.de και μου ζητάει αριθμό κινητού. περιμενουμε να δουμε .. χρειαζεται η οχι ? θα δουλεψει με το ελληνικο νουμερο η οχι ? για να δουμε 2 λεπτά πριν, leo066 είπε Βάζεις αυτό που έχεις ήδη. εαν ειχες ηδη τοτε γτ ζηταει παλι το ιδιο ? 😂 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
leo066 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 14 λεπτά πριν, pasxaliskar είπε περιμενουμε να δουμε .. χρειαζεται η οχι ? θα δουλεψει με το ελληνικο νουμερο η οχι ? για να δουμε εαν ειχες ηδη τοτε γτ ζηταει παλι το ιδιο ? 😂 Γιατί πάει με την διεύθυνση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nek4d Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου (επεξεργασμένο) Απο Ινδικο Αμαζον, εχω ψωνισει στο παρελθον αλλο λογισμικο χωρις κολπα, δεν θελει vpn για δημιουργια λογαριασμου, μονο (τυχαια) Ινδικη διευθυνση, χρησιμοποιησα τον κανονικο λογαριασμο που εχω ηδη στα υπολοιπα Αμαζον, τηλ βλεπω τωρα οτι ειχα βαλει τυχαιο Ινδικο αριθμο, αλλα δεν ζητησε (ουτε τωρα που ξαναμπηκα μετα απο καιρο) καποια επιβεβαιωση, ισως γιατι ειναι σεταρισμενος ο λογαριασμος με 2FA, οποτε μονο αυτο ζηταει. Καντε το ιδιο και ξενοιαστε, ετσι παιζει ευκολα και με το Amazon Prime Πολωνιας/Αιγυπτου. Bonus η ασφαλεια του λογαριασμου σας 😉 Επεξ/σία 3 Σεπτεμβρίου από nek4d Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SabotazNic Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου (επεξεργασμένο) 17 ώρες πριν, solid21 είπε Εβαλα 4000 ρουπιες στον Ινδικο να παρω το silenthill , και σκεφτhκα να τα κανω refund γιατι λεω , ελα μωρε με funds μπηκαν. Ζητησα refund απο το support και τελικα μου εριξαν μπαν 😁γιατι μαλλον ειδαν πως το account ηταν ξεφραγο αμπελι. Παλι καλα δεν ειχα ριξει αλλα χρηματα στο account. Κατσε, εβαλες wallet και με ποια λογικη ζητησες refund? Refund να γινουν που? Refund σε ποιον ζητησες? Sony για να τα επιστρεψουν στον κωδικο του wallet? Αγορασες το game και ζητησες εκεινο να γινει refund? Επεξ/σία 3 Σεπτεμβρίου από SabotazNic Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα