Προς το περιεχόμενο

PlayStation Plus Συνδρομή Τουρκίας v2

Malthador

Προτεινόμενες αναρτήσεις

59 λεπτά πριν, SabotazNic είπε

Βασικά, η ερώτηση σου δεν δημιουργούσε κάποιο πρόβλημα στους κανόνες. Απλά πλέον το fups έκλεισε για νέους χρήστες μιας και θέλει id για να κάνεις λογαριασμό. Δεν ξέρω αν υπάρχει τρόπος μέσω apple και prepaid κάρτες? Κάτι τέτοιο νομίζω μπορείς να κάνεις για streaming υπηρεσίες κτλ

Οκ μάλλον θα πάω σε ινδικό, γνωρίζεις για τη δημιουργία ινδικού αν χρειάζεται και vpn??

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 110
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

2 ώρες πριν, manolis27 είπε

Οκ μάλλον θα πάω σε ινδικό, γνωρίζεις για τη δημιουργία ινδικού αν χρειάζεται και vpn??

Δεν έχω ασχοληθεί προσωπικά. Τσέκαρε και το προηγούμενο τοπικ (στο 1ο ποστ είναι το λινκ) 

23 ώρες πριν, manolis27 είπε

Οχι δεν χρειαζεται vpn και ειναι και πολυ ευκολοτερο απο το τουρκικο. Το θεμα ειναι οτι πανω κατω οι τιμες ειναι σαν το τουρκικο ή ελληνικο στα περισσοτερα games. Παραδοξως το fc25 ειναι μια καλη ευκαιρια στο ινδικο

4 λεπτά πριν, geopap-7- είπε

Οχι δεν χρειαζεται vpn και ειναι και πολυ ευκολοτερο απο το τουρκικο. Το θεμα ειναι οτι πανω κατω οι τιμες ειναι σαν το τουρκικο ή ελληνικο στα περισσοτερα games. Παραδοξως το fc25 ειναι μια καλη ευκαιρια στο ινδικο

Αρα ουσιαστικα κανω κανονικα τον λογαριασμο και μετα αγοραζω καρτες πχ απο eneba και τις βαζω μεσα.

Ξερεις μηπως ποσο κοστιζει το ινδικο ps plus;;

• Like 1

On 20/08/2024 at 14:39, manolis27 said:

Αρα ουσιαστικα κανω κανονικα τον λογαριασμο και μετα αγοραζω καρτες πχ απο eneba και τις βαζω μεσα.

Ξερεις μηπως ποσο κοστιζει το ινδικο ps plus;;

Μιση τιμη στον χρονο,80ε περιπου

• Thanks 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Χτες δημιούργησα Ινδικό λογαριασμό μέσω της κονσόλας με ελληνικό δεύτερο mail, μέσα σε 3 λεπτά. Διεύθυνση έβαλα μια ινδική απο γνωστό εστιατόριο και μπήκα μετά στο ινδικό amazon, στο οποίο πρόσθεσα και εκεί μια ινδική διεύθυνση για δεύτερη και πήρα κάρτα 5000, για το ea fc25 standard edition του οποίου η διαφορά σε σχέση με εδώ είναι 28€.δεν τα λες και λίγα.. Χρησιμοποίησα τη revolut κάρτα μου για την αγορά

Επεξ/σία από MV_B
  • Like 2

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλημέρα,

έχει κανείς καταφέρει να βάλει χρήματα στο πορτοφόλι τουρκικού λογαριασμού psn ή να αγοράσει συνδρομή απευθείας μέσω ININAL; Με vpn (hide.me αφού το windscribe πλέον θέλει πληρωμή) ή χωρίς, από incognito ή από την κονσόλα, γενικά με οποιοδήποτε τρόπο βγάζει error. 
Μήπως το συγκεκριμένο vpn φταίει; Δε βρίσκω χωρίς συνδρομή άλλο… Πάντως αγορά ενός φτηνού παιχνιδιού κατάφερα να πραγματοποιήσω στην αρχή αλλά μετά βγάζει error και στην αγορά παιχνιδιού. 

Τα φώτα σας παρακαλώ!!! 
Ευχαριστώ!!!

Επεξ/σία από alastor_aea

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, alastor_aea είπε

Καλημέρα,

έχει κανείς καταφέρει να βάλει χρήματα στο πορτοφόλι τουρκικού λογαριασμού psn ή να αγοράσει συνδρομή απευθείας μέσω ININAL; Με vpn (hide.me αφού το windscribe πλέον θέλει πληρωμή) ή χωρίς, από incognito ή από την κονσόλα, γενικά με οποιοδήποτε τρόπο βγάζει error. 
Μήπως το συγκεκριμένο vpn φταίει; Δε βρίσκω χωρίς συνδρομή άλλο… Πάντως αγορά ενός φτηνού παιχνιδιού κατάφερα να πραγματοποιήσω στην αρχή αλλά μετά βγάζει error και στην αγορά παιχνιδιού. 

Τα φώτα σας παρακαλώ!!! 
Ευχαριστώ!!!

Έχω συνδρομή μέχρι 2032 στο τουρκικό ps plus.Δεν ξέρω πόσο αξίζει να επιμείνεις σε τουρκία μεριά και να μην πας σε δημιουργία Ινδικού account που φορτώνει νόμιμα και εύκολα χωρίς vpn. Οι λύσεις μέσω ininal,fups κλπ απαιτούν τούρκικα id ή διαμεσολαβητές. Πιστεύω οτι καλύτερα είναι να το αφήσεις το τούρκικο account,απλά να υπάρχει στο playstation.Πχ εχω τουρκικο account για ps plus,ινδικό για αγορές παιχνιδιών και το ελληνικό που απολαμβάνει τα προνόμια των 2 αυτών account.Μόνο θέμα υπάρχει αν θες να αγορασεις τα ultimate edition sto fc25 ή vault cod που τα δώρα μπαίνουν στο account που αγοράστηκαν.

Επεξ/σία από MV_B

1 ώρα πριν, MV_B είπε

Έχω συνδρομή μέχρι 2032 στο τουρκικό ps plus.Δεν ξέρω πόσο αξίζει να επιμείνεις σε τουρκία μεριά και να μην πας σε δημιουργία Ινδικού account που φορτώνει νόμιμα και εύκολα χωρίς vpn. Οι λύσεις μέσω ininal,fups κλπ απαιτούν τούρκικα id ή διαμεσολαβητές. Πιστεύω οτι καλύτερα είναι να το αφήσεις το τούρκικο account,απλά να υπάρχει στο playstation.Πχ εχω τουρκικο account για ps plus,ινδικό για αγορές παιχνιδιών και το ελληνικό που απολαμβάνει τα προνόμια των 2 αυτών account.Μόνο θέμα υπάρχει αν θες να αγορασεις τα ultimate edition sto fc25 ή vault cod που τα δώρα μπαίνουν στο account που αγοράστηκαν.

το ελληνικο δεν το χρησιμοποιώ καθολου παντως.. παιζω σε οποιο αγοραστηκε το παιχνιδη για τα εξτρα .. μεχρι τωρα ημουν τουρκια και τωρα μετακομισα ινδια.. ηδη ξεκινησα το fc 24 στο ινδικο νεα ομαδα κλπ για να παρω στο fc 25 τα pre season rewards... αφησα την main ομαδα που ημουν elit rank για να παιξω ξανα απο rank 10 ... 

• Like 1

1 ώρα πριν, MV_B είπε

Στερνή μου γνώση… πέρυσι με το payzy δε φόρτωσα συνδρομές. Μάλλον με βλέπω να μετακομίζω και γώ προς Ινδία. Εκεί που χάρηκα που η ININAL σου δίνει δυνατότητα να κανείς λογαριασμό χωρίς να έχεις κατοικία στην Τουρκία, φόρτωσα κανονικά χρήματα, έκανα την πρώτη αγορά παιχνιδιού, μετά μου τα χάλασε… Ας δοκιμάσει κανένας με σοβαρό VPN μήπως φταίει αυτό… Αν και πλέον η Τουρκία έχει ανεβάσει τιμές στο Θεό και ίσως δεν έχει νόημα όπως λες. 

Όπως και να ‘χει, ευχαριστώ! 

• Like 1

42 λεπτά πριν, alastor_aea είπε

Στερνή μου γνώση… πέρυσι με το payzy δε φόρτωσα συνδρομές. Μάλλον με βλέπω να μετακομίζω και γώ προς Ινδία. Εκεί που χάρηκα που η ININAL σου δίνει δυνατότητα να κανείς λογαριασμό χωρίς να έχεις κατοικία στην Τουρκία, φόρτωσα κανονικά χρήματα, έκανα την πρώτη αγορά παιχνιδιού, μετά μου τα χάλασε… Ας δοκιμάσει κανένας με σοβαρό VPN μήπως φταίει αυτό… Αν και πλέον η Τουρκία έχει ανεβάσει τιμές στο Θεό και ίσως δεν έχει νόημα όπως λες. 

Όπως και να ‘χει, ευχαριστώ! 

δεν ξερω αν ειναι ελευθερο το controld πλεον,ισως να δοκιμαζες και με αυτο. παλαιοτερα για τις συνδρομες και για αγορες παιχνιδιων δουλευε μια χαρα γιατι σε βγαζει στο net με τουρκικο  dnsκαι εχει και προφιλ για ps.σε καθε περιπτωση δες και την ip σου οτι ειναι απο τουρκια με whatsmyip.

Εβαλα 4000 ρουπιες στον Ινδικο να παρω το silenthill , και σκεφτhκα να τα κανω refund γιατι λεω , ελα μωρε με funds μπηκαν.

Ζητησα refund απο το support και τελικα μου εριξαν μπαν 😁γιατι μαλλον ειδαν πως το account ηταν ξεφραγο αμπελι.

Παλι καλα δεν ειχα ριξει αλλα χρηματα στο account.

• Sad 3

30 λεπτά πριν, solid21 είπε

Εβαλα 4000 ρουπιες στον Ινδικο να παρω το silenthill , και σκεφτhκα να τα κανω refund γιατι λεω , ελα μωρε με funds μπηκαν.

Ζητησα refund απο το support και τελικα μου εριξαν μπαν 😁γιατι μαλλον ειδαν πως το account ηταν ξεφραγο αμπελι.

Παλι καλα δεν ειχα ριξει αλλα χρηματα στο account.

Πω πω πω. Με τη μία ban ε? Ψιλοπήγαινες γυρεύοντας βέβαια αλλά με τη μία σε έστειλαν...

Θενκς για το info!! Αρκετά χρήσιμο θα έλεγα αδερφέ.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...