Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Στις 13/3/2025 στις 8:09 ΜΜ, wpgoalkeeper είπε

Καλησπέρα φίλε μου. 

Μόλις έβαλα από Revolut χρήματα στην FUPS και πραγματοποιήθηκε η αγορά. 

Κλασσικά έβγαλε στην αρχή το μήνυμα ότι δεν μπορεί αλλά στα καπάκια το πέρασε. Με την πρώτη. 

(Η αγορά έγινε από το κινητό μέσω του app και για να είμαι σίγουρος με ενεργοποιημένο VPN).

Παρακάτω η φωτό:

IMG_3205.jpeg

Kαι εγω σημερα εκανα μια χαρα 2 αγορες μεσω FUPS και Surfshark VPN

• Like 1
  • Απαντ. 271
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
27 minutes ago, gRim said:

Προσπάθησα να κάνω αγορά επιλέγοντας πληρωμή με κάρτα αλλά μου εμφανίζει μήνυμα ότι χρησιμοποιώ IPv6 και να επικοινωνήσω με τον πάροχο μου για αλλαγή σε IPv4 για να προχωρήσω. Έχει κανείς καμιά ιδέα αν κάνω κάτι λάθος;

Τελικά προχώρησα στην αγορά απενεργοποιώντας το IPv6. Υπόψιν για αγορά κάρτας 2500 TL με χρέωσε προμήθεια επιπλέον 74 TL.

Δημοσ.
8 ώρες πριν, gRim είπε

Προσπάθησα να κάνω αγορά επιλέγοντας πληρωμή με κάρτα αλλά μου εμφανίζει μήνυμα ότι χρησιμοποιώ IPv6 και να επικοινωνήσω με τον πάροχο μου για αλλαγή σε IPv4 για να προχωρήσω. Έχει κανείς καμιά ιδέα αν κάνω κάτι λάθος;

Άπτο κινητο προσπαθείς?

Δημοσ.
Στις 15/3/2025 στις 2:02 ΜΜ, xameleon7 είπε

Σχετικά με όσους έχουν τουρκικο λογαριασμό

Πρόσφατα φίλος από το thread του netflix Τουρκίας πρότεινε αυτήν την σελιδα και το έχει δοκιμασει

https://www.oyunfor.com/hizlial

Παίρνεις δωροκάρτες Τουρκίας με μηδενική σχεδόν προμήθεια 

Δυστυχώς πριν 1 μήνα έφτιαξα ιαπωνική συνδρομή ενος ετους οπότε δεν θα το ξεκινήσω τωρα😅

Αν το δοκιμάσει κάποιος όμως να μας πει

Υπόψιν αφορά μόνο χρήστες οι οποίοι έχουν ήδη τουρκικο λογαριασμο

Συνοψίζοντας λοιπόν πλέον έχουμε την φθηνότερη συνδρομή με μόλις 60ευρω η έξτρα και μόλις 70 η deluxe!!

Δημοσ.
12 hours ago, xameleon7 said:

Άπτο κινητο προσπαθείς?

Από Mac προσπαθούσα. Είχα δοκιμάσει να κάνω restart router να πάρω άλλη IP, άλλον browser κτλ και το μόνο που δούλεψε ήταν να απενεργοποιήσω να παίρνει IPv6.

Αρκετά φτηνή λύση πάντως καμιά σχέση με άλλα site που έχουν πολύ υψηλές προμήθειες σε ευχαριστώ για την πληροφορία!

• Like 1
Δημοσ.

Καλησπερα , Αγορασα 2 καρτες απο oyunfor (2500tl & 50000tl), αλλα εχω δυο προβληματα, σε λογαριασμο που εχω ηδη ps plus μεχρι το 2029.

1 Δεν μπορω να κανω top up 5000tl καρτα , εχω error exceed balance limit.

2. Δεχθηκε την καρτα των 2500 tl, αλλα δεν με αφηνει να αγορασω επιπλεον ps plus συνδρομη. Εχω error  οταν παω να κανω complete την αγορα. (Εγινε αγορα κανοινκα σε game που εκανα δοκιμη, μονο με συνδρομη εχω προβλημα)

Μπορει καποιος να προτεινει καποια λυση σε αυτα τα 2 προβληματα?

Δημοσ.
52 λεπτά πριν, harisv είπε

Καλησπερα , Αγορασα 2 καρτες απο oyunfor (2500tl & 50000tl), αλλα εχω δυο προβληματα, σε λογαριασμο που εχω ηδη ps plus μεχρι το 2029.

1 Δεν μπορω να κανω top up 5000tl καρτα , εχω error exceed balance limit.

2. Δεχθηκε την καρτα των 2500 tl, αλλα δεν με αφηνει να αγορασω επιπλεον ps plus συνδρομη. Εχω error  οταν παω να κανω complete την αγορα. (Εγινε αγορα κανοινκα σε game που εκανα δοκιμη, μονο με συνδρομη εχω προβλημα)

Μπορει καποιος να προτεινει καποια λυση σε αυτα τα 2 προβληματα?

Δοκίμασε να προσθέσεις virtual visa τουρκικη αν δεν έχεις καθόλου κάρτα και σου προτείνω την obdubil που είναι τζάμπα

Την δέχεται το ps store

Ενημέρωσε μας αν την παρει την συνδρομή μετα

Δημοσ.
5 ώρες πριν, xameleon7 είπε

Δοκίμασε να προσθέσεις virtual visa τουρκικη αν δεν έχεις καθόλου κάρτα και σου προτείνω την obdubil που είναι τζάμπα

Την δέχεται το ps store

Ενημέρωσε μας αν την παρει την συνδρομή μετα

Δεν νομιζω οτι εχει σχεση με virtual visa, καταφερα να κανω top up καρτες των 2500 & 250 tl και να αγορασω συνδρομες.

Οταν παω να περασω την καρτα των 5000tl στο wallet εχω error "you ve reached the maximum amount allowed in your wallet".

Δημοσ.
2 ώρες πριν, harisv είπε

Δεν νομιζω οτι εχει σχεση με virtual visa, καταφερα να κανω top up καρτες των 2500 & 250 tl και να αγορασω συνδρομες.

Οταν παω να περασω την καρτα των 5000tl στο wallet εχω error "you ve reached the maximum amount allowed in your wallet".

Το μέγιστο ποσό που μπορείς να έχεις στο πορτοφόλι του PlayStation Network (PSN) είναι 150€.

Αν έχεις φτάσει το όριο, δεν μπορείς να προσθέσεις άλλα χρήματα μέχρι να ξοδέψεις κάποια από τα υπάρχοντα. Μπορείς να αγοράσεις παιχνίδια, συνδρομές ή άλλο περιεχόμενο για να απελευθερώσεις χώρο στο πορτοφόλι σου.

Αν προσπαθείς να αγοράσεις κάτι που κοστίζει περισσότερο από το υπόλοιπό σου, μπορείς να πληρώσεις απευθείας με πιστωτική/χρεωστική κάρτα ή PayPal.

Πηγή chatgpt

Τα 150ευρω προφανως μάλλον αφορούν ελληνική συνδρομή 

Δημοσ.

το x.... συντάχθηκαν ουσιαστικα με τις διαμαρτυριες εναντιον του ερντογαν. Μην μπαναρει το PSX ο ερντογαν σκεφτομαι.

Detroit__Become_Human_20180804214316.jpg

Δημοσ.
13 λεπτά πριν, xavier είπε

το x.... συντάχθηκαν ουσιαστικα με τις διαμαρτυριες εναντιον του ερντογαν. Μην μπαναρει το PSX ο ερντογαν σκεφτομαι.

Detroit__Become_Human_20180804214316.jpg

Ναι όλη του ή εννοια το ps είναι άσε μας

Δημοσ.
Στις 22/3/2025 στις 11:38 ΜΜ, xameleon7 είπε

Το μέγιστο ποσό που μπορείς να έχεις στο πορτοφόλι του PlayStation Network (PSN) είναι 150€.

Αν έχεις φτάσει το όριο, δεν μπορείς να προσθέσεις άλλα χρήματα μέχρι να ξοδέψεις κάποια από τα υπάρχοντα. Μπορείς να αγοράσεις παιχνίδια, συνδρομές ή άλλο περιεχόμενο για να απελευθερώσεις χώρο στο πορτοφόλι σου.

Αν προσπαθείς να αγοράσεις κάτι που κοστίζει περισσότερο από το υπόλοιπό σου, μπορείς να πληρώσεις απευθείας με πιστωτική/χρεωστική κάρτα ή PayPal.

Πηγή chatgpt

Τα 150ευρω προφανως μάλλον αφορούν ελληνική συνδρομή 

Το πιο πιθανο σεναριο ειναι οτι μαλλον εβαλαν οριο στο wallet balance  του λογαριασμο μου (δεν γνωριζω γιατι).

Ο λογαριασμος ειναι ΟΚ γιατι καταφερα να περασω περιπου 5 καρτες στο λογαριασμο μου.

Τελικα έκανα καινουργιο  τουρκικο account στο psn και εκει  περασε με τη πρωτη η καρτα  των 5000tl. ( Δεν μου χρειαζονταν ,αλλα κριμα να εχανα 100+ Eur)

Δημοσ.
3 hours ago, harisv said:

Το πιο πιθανο σεναριο ειναι οτι μαλλον εβαλαν οριο στο wallet balance  του λογαριασμο μου (δεν γνωριζω γιατι).

Ο λογαριασμος ειναι ΟΚ γιατι καταφερα να περασω περιπου 5 καρτες στο λογαριασμο μου.

Τελικα έκανα καινουργιο  τουρκικο account στο psn και εκει  περασε με τη πρωτη η καρτα  των 5000tl. ( Δεν μου χρειαζονταν ,αλλα κριμα να εχανα 100+ Eur)

Με τη συνδρομή έβγαλες άκρη τελικά αν περνάει? Τσέκαρε στον καινούργιο γιατί μήπως φταίει ότι στον παλιό έχεις μέχρι το 29

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...