xameleon7 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 1 ώρα πριν, tolis.illegal είπε Πόσο κάνει δηλαδή ένα καινούριο παιχνίδι εκεί; Γενικά έχει συμφέρουσες προσφορές Όπως και πολλά promo από eneba και σχετικά sites Αν σε ενδιαφέρει κάτι συγκεκριμένο πες μου να δω επιτόπου
Frago21ps Δημοσ. Δευτέρα στις 08:51 πμ Δημοσ. Δευτέρα στις 08:51 πμ Εν τω μεταξύ παιδιά σε spotify και youtube ενόμούρχονται ειδοποιήσεις ότι απέτυχε η πληρωμή μέσω φουπς λόγω ότι είναι στάνταρ account μετά από δύο μέρες που ξαναγίνεται δοκιμή από μόνο του την περνάει δηλαδή μετά από 5-6 προσπάθειες την περνάει μου ρχεται μήνυμα ότι πληρωμή έγινε επιτυχώς
aod999 Δημοσ. Δευτέρα στις 11:02 πμ Δημοσ. Δευτέρα στις 11:02 πμ (επεξεργασμένο) Παντως να πω και εγω την ιστορία μου. Εχω τούρκικο acc. Κατάφερα μέσω buysellvouchers να αγοράσω τουρκικες καρτες. Τις έβαλα στο τουρκικο acc. Μέχρι εδω σχετικά καλά. Παταω να αγοράσω PS Plus συνδρομη και τρώω error. Βάζω ΝordVPN paid βαζω android ios pc τζιφος. Δοκιμάζω ControlD τζιφος (αν και δεν ορκιζομαι οτι το εκανα καλα). Δοκιμάζω paid 3€ windscribe και περναει με την μια.... Αρα για την ιστορια.. μιλώντας για το κομμάτι του VPN, windscribe working σημερα 17/2/25. Επεξ/σία Δευτέρα στις 11:57 πμ από aod999 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα