Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
1 ώρα πριν, tolis.illegal είπε

Πόσο κάνει δηλαδή ένα καινούριο παιχνίδι εκεί;

Γενικά έχει συμφέρουσες προσφορές Όπως και πολλά promo από eneba και σχετικά sites

Αν σε ενδιαφέρει κάτι συγκεκριμένο πες μου να δω επιτόπου 

• Απαντ. 271
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Εν τω μεταξύ παιδιά σε spotify και youtube ενόμούρχονται ειδοποιήσεις ότι απέτυχε η πληρωμή μέσω φουπς λόγω ότι είναι στάνταρ account μετά από δύο μέρες που ξαναγίνεται δοκιμή από μόνο του την περνάει δηλαδή μετά από 5-6 προσπάθειες την περνάει μου ρχεται μήνυμα ότι πληρωμή έγινε επιτυχώς

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Παντως να πω και εγω την ιστορία μου. Εχω τούρκικο acc. Κατάφερα μέσω buysellvouchers να αγοράσω τουρκικες καρτες. Τις έβαλα στο τουρκικο acc. Μέχρι εδω σχετικά καλά. Παταω να αγοράσω PS Plus συνδρομη και τρώω error. Βάζω ΝordVPN paid βαζω android ios pc τζιφος. Δοκιμάζω ControlD τζιφος (αν και δεν ορκιζομαι οτι το εκανα καλα). Δοκιμάζω paid 3€ windscribe και περναει με την μια....

Αρα για την ιστορια.. μιλώντας για το κομμάτι του VPN, windscribe working σημερα 17/2/25.

Επεξ/σία από aod999
  • Like 2
  • 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Καλησπέρα σας

Ερώτηση FUPS δουλεύει ακόμα για αγορές από τουρκικό psn  account? ,για games όχι συνδρομή 

Δημοσ.
Στις 17/2/2025 στις 11:02 ΠΜ, aod999 είπε

Παντως να πω και εγω την ιστορία μου. Εχω τούρκικο acc. Κατάφερα μέσω buysellvouchers να αγοράσω τουρκικες καρτες. Τις έβαλα στο τουρκικο acc. Μέχρι εδω σχετικά καλά. Παταω να αγοράσω PS Plus συνδρομη και τρώω error. Βάζω ΝordVPN paid βαζω android ios pc τζιφος. Δοκιμάζω ControlD τζιφος (αν και δεν ορκιζομαι οτι το εκανα καλα). Δοκιμάζω paid 3€ windscribe και περναει με την μια....

Αρα για την ιστορια.. μιλώντας για το κομμάτι του VPN, windscribe working σημερα 17/2/25.

Να σε ρωτήσω κάτι,στο buysellvouchers έχει και επιλογή να αγοράσεις απευθείας έξτρα συνδρομή σε τουρκικο account 

Δεν αξίζει λες?

Δημοσ.
Στις 12/3/2025 στις 1:51 ΜΜ, Glumbuyaya είπε

Καλησπέρα σας

Ερώτηση FUPS δουλεύει ακόμα για αγορές από τουρκικό psn  account? ,για games όχι συνδρομή 

Καλησπέρα φίλε μου. 

Μόλις έβαλα από Revolut χρήματα στην FUPS και πραγματοποιήθηκε η αγορά. 

Κλασσικά έβγαλε στην αρχή το μήνυμα ότι δεν μπορεί αλλά στα καπάκια το πέρασε. Με την πρώτη. 

(Η αγορά έγινε από το κινητό μέσω του app και για να είμαι σίγουρος με ενεργοποιημένο VPN).

Παρακάτω η φωτό:

IMG_3205.jpeg

Δημοσ.
5 hours ago, wpgoalkeeper said:

Καλησπέρα φίλε μου. 

Μόλις έβαλα από Revolut χρήματα στην FUPS και πραγματοποιήθηκε η αγορά. 

Κλασσικά έβγαλε στην αρχή το μήνυμα ότι δεν μπορεί αλλά στα καπάκια το πέρασε. Με την πρώτη. 

(Η αγορά έγινε από το κινητό μέσω του app και για να είμαι σίγουρος με ενεργοποιημένο VPN).

Παρακάτω η φωτό:

IMG_3205.jpeg

Ποιό VPN ;;;

Δημοσ.

Σχετικά με όσους έχουν τουρκικο λογαριασμό

Πρόσφατα φίλος από το thread του netflix Τουρκίας πρότεινε αυτήν την σελιδα και το έχει δοκιμασει

https://www.oyunfor.com/hizlial

Παίρνεις δωροκάρτες Τουρκίας με μηδενική σχεδόν προμήθεια 

Δυστυχώς πριν 1 μήνα έφτιαξα ιαπωνική συνδρομή ενος ετους οπότε δεν θα το ξεκινήσω τωρα😅

Αν το δοκιμάσει κάποιος όμως να μας πει

Υπόψιν αφορά μόνο χρήστες οι οποίοι έχουν ήδη τουρκικο λογαριασμο

• Like 2
  • Thanks 4
Δημοσ.
34 λεπτά πριν, Tilemaxx είπε

Ναι

Τώρα με ξενερωσες άγρια να ξέρεις έχω άλλους 11 μήνες συνδρομή στο ιαπωνικο 🤣🤣🤣

• Haha 1
Δημοσ.
19 hours ago, Tilemaxx said:

Δουλεύει, και μάλιστα με ελληνικό κινητό.

https://www.oyunfor.com/playstation-network

Μπαίνουμε στο σαίτ, επιλέγουμε το προϊόν που θέλουμε, πληρώνουμε με Revolut (0.06 λεπτά προμήθεια), και ελέγχουμε το mail μας για τον κωδικό!

Screenshot2025-03-15at15_07_18.png.d9c344a0d859f4db52cbf614f2266aff.pngIMG_0081.jpg.811d030d76cb5900a519696303aea24b.jpg
IMG_0082.PNG.50bbd4a97a959b35cbd13762cccbdf61.PNG

Forza Horizon 5 στα 39 ευρώπουλα Pre-order υπόψιν:

Screenshot 2025-03-15 at 15.24.54.jpeg

Προσπάθησα να κάνω αγορά επιλέγοντας πληρωμή με κάρτα αλλά μου εμφανίζει μήνυμα ότι χρησιμοποιώ IPv6 και να επικοινωνήσω με τον πάροχο μου για αλλαγή σε IPv4 για να προχωρήσω. Έχει κανείς καμιά ιδέα αν κάνω κάτι λάθος;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...