xameleon7 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου (επεξεργασμένο) Για εμάς που δεν έχουμε fups και πλέον δεν μπορούμε να φτιάξουμε Έφτιαξα oldubil αλλά δεν έχω καταφέρει να βρω αξιόπιστο τρόπο να την φορτώσω Ξέρει κάποιος να βοηθήσει? βρηκα τυχαια αυτο ψαχνοντας στο buysellvouchers https://www.buysellvouchers.com/en/products/view/Gift_cards-PlayStation_network_aka_psn/803c1353535353/ ειναι εμπιστο? πως πληρωνω? 72.70 ειναι αρκετα δελεαστικο για extra συνδρομη 1ετους Επεξ/σία 6 Φεβρουαρίου από xameleon7
Tilemaxx Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου (επεξεργασμένο) Nομίζω οτι o λογαριασμός Χόνγκ Κόνγκ region αξίζει, είναι και στα Αγγλικά. Έχουν πολύ καλές δικές τους προσφορές που δεν έχουν τα US/EU stores, και σπάνια παιχνίδια της Ασίας που για να τα κάνεις import θέλεις 100άρικα. Με 23 ευρώ (αγοράζεις cards απο το G2A), τσίμπησα Dead or Alive Xtreme 3 (το παιχνίδι αυτό κυκλοφόρησε ΜΟΝΟ σε Ιαπωνία/Κίνα/Κορέα και κάνει 80-90 ευρώ να το φέρεις import), Ace Combat 7, και Big Pharma Simulator. Επεξ/σία 7 Φεβρουαρίου από Tilemaxx
xameleon7 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2 λεπτά πριν, Tilemaxx είπε Nομίζω οτι λογαριασμός Χόνγκ Κόνγκ αξίζει, είναι και στα Αγγλικά. Έχουν πολύ καλές προσφορές που δεν έχουν τα US/EU stores, και σπάνια παιχνίδια της Ασίας που για να τα κάνεις import θέλεις 100άρικα. Με 23 ευρώ (αγοράζεις cards απο το G2A) τσίμπησα Dead or Alive Xtreme 3 (το παιχνίδι αυτό κυκλοφόρησε ΜΟΝΟ σε Ιαπωνία/Κίνα/Κορέα και κάνει 80-90 ευρώ να το φέρεις import), Ace Combat 7, και Big Pharma Simulator. Για Ιαπωνία με τρώει, βρήκα πιο εύκολο τρόπο χωρίς δωροκάρτες Δέχεται applepay Απλά θα με βόλευε το τουρκικο γιατί είχα ήδη συνδρομή εκεί παλιότερα,έχω τα save και όλο το list
Tilemaxx Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου (επεξεργασμένο) 3 λεπτά πριν, xameleon7 είπε Για Ιαπωνία με τρώει, βρήκα πιο εύκολο τρόπο χωρίς δωροκάρτες Δέχεται applepay Απλά θα με βόλευε το τουρκικο γιατί είχα ήδη συνδρομή εκεί παλιότερα,έχω τα save και όλο το list Όχι Ιαπωνία, είναι όλo το store στα ιαπωνικά δεν βρίσκεις άκρη. Φτιάχνεις ΧΚ που έχει τα ίδια σπάνια παιχνίδια με Ιαπωνία, αγοράζεις κάρτες από G2A που δέχεται Apple Pay και είσαι κομπλέ. Επεξ/σία 7 Φεβρουαρίου από Tilemaxx 1
xameleon7 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 7 λεπτά πριν, Tilemaxx είπε Όχι Ιαπωνία, είναι όλo το store στα ιαπωνικά δεν βρίσκεις άκρη. Φτιάχνεις ΧΚ που έχει τα ίδια σπάνια παιχνίδια με Ιαπωνία, αγοράζεις κάρτες από G2A που δέχεται Apple Pay και είσαι κομπλέ. Επειδή δεν μου το ανοίγει απτό κινητό μπορείς να δεις πόσο βγαίνει ετήσια extra?
Tilemaxx Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου (επεξεργασμένο) 2 λεπτά πριν, xameleon7 είπε Επειδή δεν μου το ανοίγει απτό κινητό μπορείς να δεις πόσο βγαίνει ετήσια extra? 87,20 Ευρώ στο Χονγκ Κόνγκ Επεξ/σία 7 Φεβρουαρίου από Tilemaxx
xameleon7 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2 λεπτά πριν, Tilemaxx είπε 87,20 Ευρώ στο Χονγκ Κόνγκ Έχει σοβαρή διαφορα και από Τουρκία και από Ιαπωνία 😅 72 βγαίνει τουρκικο δεν ξέρω τώρα πόση προμηθεια θα χει με κρυπτοκαρτες Και 75 από Ιαπωνία που εκεί σίγουρα δεν έχει προμήθεια
Tilemaxx Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου (επεξεργασμένο) 15 λεπτά πριν, xameleon7 είπε Έχει σοβαρή διαφορα και από Τουρκία και από Ιαπωνία 😅 72 βγαίνει τουρκικο δεν ξέρω τώρα πόση προμηθεια θα χει με κρυπτοκαρτες Και 75 από Ιαπωνία που εκεί σίγουρα δεν έχει προμήθεια Σιγά την διαφορά ρε 'σύ. Δεν είχα καμία προμήθεια στο G2A πάντως.. Επεξ/σία 7 Φεβρουαρίου από Tilemaxx
xameleon7 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου Λοιπόν τελικά πήρα από Ιαπωνία και τα βήματα που ακολούθησα είναι τα εξής Αρχικά κάτι που δεν γνώριζα και το ανακάλυψα στην πορεία είναι ότι στις PS PLUS συνδρομες οι Ιάπωνες απαιτούν κάρτα περασμένη μέσα στον λογαριασμό για τα +18 games που τα αναγράφει ως CEROZ Πάμε να σας εξηγήσω τώρα τι έκανα και πόσο στοιχισε Αρχικά για κάποιον που θα θέλει να ξεκινήσει τώρα τη συνδρομή από Ιαπωνία πρέπει να ακολουθήσει τα βήματα με την εξής σειρά Σε 1η φάση μπαίνεις Play-Asia.com Και αγοράζεις μια v-preca card 3000γιεν που κοστίζει 25,60€ πληρωμή μέσω paypal δεν θέλει λογαριασμό Μπαίνεις στο site της V-Preca https://vpc.lifecard.co.jp και πάνω δεξιά έχει ένα κουτάκι για giftcard,βάζεις τον κωδικό και επιτόπου σου φτιάξει μια virtual visa 1ετους με cvv κανονικά Έχουμε την virtual visa μας Εγώ έφτιαξα Extra συνδρομή χρειάστηκα 11700 γιεν,άρα στην δική μου περίπτωση θα χρειαστούμε άλλα 8700 γιεν Τώρα εδώ προτείνω κλασικά την δοκιμασμένη μας eneba η τρέχουσα συμφέρουσα προσφορά είναι 1100γιεν με 7μιση ευρώ Στη δική μου περίπτωση θέλουμε 8 δωροκαρτες στοιχίζουν 60ευρω+ 5 την προμήθεια περιπου Αφού πήραμε τις κάρτες μας πάμε τώρα στην κονσόλα μας Φτιάχνουμε ιαπωνικό λογαριασμό,ΔΕΝ απαιτείται χρήση vpn με χρήση random address όπως έχει δείξει και ο Σωτήρης σε παλαιότερα βίντεο του προχωράμε όλα τα βήματα και ολοκληρώνουμε Συνιστώ όλα τα επόμενα βήματα να γίνουν από υπολογιστή μιας που όλο το μενού του PS STORE είναι ιαπωνικα από δω και πέρα Πάμε προσθέτουμε την VIRTUAL VISA θα μας ρωτησει POSTAL CODE στο 2ο PAGE Είναι πολύ σημαντικό να βάλουμε 8760842 Τα από κάτω θα συμπληρωθούν μόνα τους,βάζουμε και random address που την έχουμε από πριν και είμαστε έτοιμοι! Πάμε μετά πίσω κάνουμε redeem code και βάζουμε τις giftcard μας Και τέλος αγοράζουμε την συνδρομή Είναι ΠΟΛΥ ΒΑΣΙΚΟ το μενού της κονσόλας να είναι γυρισμένο στα αγγλικά διαφορετικά όλα τα παιχνίδια έχουν σαν primary γλώσσα τα ιαπωνικα Συνολικά στοιχιζει 90ευρω η συνδρομή extra μαζί με τις προμήθειες Για οποιαδήποτε απορία ρωτήστε εδώ μην στέλνετε μηνύματα για να τα βλέπουν ολοι 6 1
redknight5 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 3 ώρες πριν, xameleon7 είπε Λοιπόν τελικά πήρα από Ιαπωνία και τα βήματα που ακολούθησα είναι τα εξής Αρχικά κάτι που δεν γνώριζα και το ανακάλυψα στην πορεία είναι ότι στις PS PLUS συνδρομες οι Ιάπωνες απαιτούν κάρτα περασμένη μέσα στον λογαριασμό για τα +18 games που τα αναγράφει ως CEROZ Πάμε να σας εξηγήσω τώρα τι έκανα και πόσο στοιχισε Αρχικά για κάποιον που θα θέλει να ξεκινήσει τώρα τη συνδρομή από Ιαπωνία πρέπει να ακολουθήσει τα βήματα με την εξής σειρά Σε 1η φάση μπαίνεις Play-Asia.com Και αγοράζεις μια v-preca card 3000γιεν που κοστίζει 25,60€ πληρωμή μέσω paypal δεν θέλει λογαριασμό Μπαίνεις στο site της V-Preca https://vpc.lifecard.co.jp και πάνω δεξιά έχει ένα κουτάκι για giftcard,βάζεις τον κωδικό και επιτόπου σου φτιάξει μια virtual visa 1ετους με cvv κανονικά Έχουμε την virtual visa μας Εγώ έφτιαξα Extra συνδρομή χρειάστηκα 11700 γιεν,άρα στην δική μου περίπτωση θα χρειαστούμε άλλα 8700 γιεν Τώρα εδώ προτείνω κλασικά την δοκιμασμένη μας eneba η τρέχουσα συμφέρουσα προσφορά είναι 1100γιεν με 7μιση ευρώ Στη δική μου περίπτωση θέλουμε 8 δωροκαρτες στοιχίζουν 60ευρω+ 5 την προμήθεια περιπου Αφού πήραμε τις κάρτες μας πάμε τώρα στην κονσόλα μας Φτιάχνουμε ιαπωνικό λογαριασμό,ΔΕΝ απαιτείται χρήση vpn με χρήση random address όπως έχει δείξει και ο Σωτήρης σε παλαιότερα βίντεο του προχωράμε όλα τα βήματα και ολοκληρώνουμε Συνιστώ όλα τα επόμενα βήματα να γίνουν από υπολογιστή μιας που όλο το μενού του PS STORE είναι ιαπωνικα από δω και πέρα Πάμε προσθέτουμε την VIRTUAL VISA θα μας ρωτησει POSTAL CODE στο 2ο PAGE Είναι πολύ σημαντικό να βάλουμε 8760842 Τα από κάτω θα συμπληρωθούν μόνα τους,βάζουμε και random address που την έχουμε από πριν και είμαστε έτοιμοι! Πάμε μετά πίσω κάνουμε redeem code και βάζουμε τις giftcard μας Και τέλος αγοράζουμε την συνδρομή Είναι ΠΟΛΥ ΒΑΣΙΚΟ το μενού της κονσόλας να είναι γυρισμένο στα αγγλικά διαφορετικά όλα τα παιχνίδια έχουν σαν primary γλώσσα τα ιαπωνικα Συνολικά στοιχιζει 90ευρω η συνδρομή extra μαζί με τις προμήθειες Για οποιαδήποτε απορία ρωτήστε εδώ μην στέλνετε μηνύματα για να τα βλέπουν ολοι Sorry αν λέω κάτι λάθος, αλλά γιατί να μπεις σε τέτοια διαδικασία να το πάρεις 90€ όταν μπορείς να πάρεις την έξτρα χωρίς vpn χωρίς τίποτα με 77€ από Ινδία? 😂 1
xameleon7 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου (επεξεργασμένο) 5 λεπτά πριν, redknight5 είπε Sorry αν λέω κάτι λάθος, αλλά γιατί να μπεις σε τέτοια διαδικασία να το πάρεις 90€ όταν μπορείς να πάρεις την έξτρα χωρίς vpn χωρίς τίποτα με 77€ από Ινδία? 😂 Αρχικά είναι χωρίς vpn όλη η διαδικασία αν διαβάσεις 2ον γιατί ίσως να μην μπορείς για πάντα!,πέρσι έκανα με τουρκια με 14ευρω την deluxe,τώρα όλοι ξέρουμε τι συνέβη 3ον το ιαπωνικο Store έχει παραπάνω τίτλους και αρκετά χαμηλές τιμές σε αρκετά παιχνίδια,να θυμίσω για παράδειγμα που ειχα ανεβάσει σχετικό οδηγό πριν μερικούς μήνες για το Spiderman 2 με μόλις 13ευρω όταν σε όλα τα άλλα Store έχει 80ευρω Επίσης να σημειώσω ότι όλες οι τιμές που αναγραφω είναι για την extra συνδρομη χωρίς την χρήση εκπτωτικων κωδικων Πχ ξέρω τώρα από eneba τρέχει κωδικός με 9% Επεξ/σία 9 Φεβρουαρίου από xameleon7
redknight5 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 4 λεπτά πριν, xameleon7 είπε Αρχικά είναι χωρίς vpn όλη η διαδικασία αν διαβάσεις 2ον γιατί ίσως να μην μπορείς για πάντα!,πέρσι έκανα με τουρκια με 14ευρω την deluxe,τώρα όλοι ξέρουμε τι συνέβη 3ον το ιαπωνικο Store έχει παραπάνω τίτλους και αρκετά χαμηλές τιμές σε αρκετά παιχνίδια,να θυμίσω για παράδειγμα που ειχα ανεβάσει σχετικό οδηγό πριν μερικούς μήνες για το Spiderman 2 με μόλις 13ευρω όταν σε όλα τα άλλα Store έχει 80ευρω Επίσης να σημειώσω ότι όλες οι τιμές που αναγραφω είναι για την extra συνδρομη χωρίς την χρήση εκπτωτικων κωδικων Πχ ξέρω τώρα από eneba τρέχει κωδικός με 9% Δεκτό αυτό που λες για το spiderman (αν και η Ινδία έχει φθηνά παιχνίδια, ίσως όχι τόσο φθηνά αλλά πλην 10-20€ από την Ελλάδα) Απλά εμένα προσωπικά μου φαίνεται καλύτερη λύση η Ινδία, παίρνεις μια giftcard από eneba, την βάζεις, τέλος. Δε μπλέκεις ούτε με Virtual Ζουαζιλάνδης ούτε με γιαπωνέζικα σε όλη την κονσόλα άμα βαριέσαι να μπεις από το λαπτοπ 🙃 Το ιδανικό βέβαια θα ήταν να είχες 2 account, 1 Ινδίας για PS Plus και 1 Ιαπωνίας για games αλλά ποιος θα κάτσει να ασχοληθεί...
xameleon7 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 16 λεπτά πριν, redknight5 είπε Δεκτό αυτό που λες για το spiderman (αν και η Ινδία έχει φθηνά παιχνίδια, ίσως όχι τόσο φθηνά αλλά πλην 10-20€ από την Ελλάδα) Απλά εμένα προσωπικά μου φαίνεται καλύτερη λύση η Ινδία, παίρνεις μια giftcard από eneba, την βάζεις, τέλος. Δε μπλέκεις ούτε με Virtual Ζουαζιλάνδης ούτε με γιαπωνέζικα σε όλη την κονσόλα άμα βαριέσαι να μπεις από το λαπτοπ 🙃 Το ιδανικό βέβαια θα ήταν να είχες 2 account, 1 Ινδίας για PS Plus και 1 Ιαπωνίας για games αλλά ποιος θα κάτσει να ασχοληθεί... Μα δεν είπα ότι το ιαπωνικο αποτελεί την φθηνότερη η την καλύτερη λύση στην τρέχουσα φάση Πες ότι αύριο κλείνει το ινδικό,τι θα κάνεις? Από εκεί και πέρα εγώ δίνω την πληροφορία Όποιος θέλει μπορεί να την αξιοποιήσει Επίσης επειδή ταλαιπωρηθηκα πολύ να βρω την λύση της V preca μέχρι που έφαγα και μπαν απτό reddit το ανέβασα σε περίπτωση που κάποιος έχει πάρει ιαπωνικο να αξιοποιήσει την συνδρομή του Εννοείται ότι ο καθένας επιλέγει την λύση που τον συμφέρει 4
billys gt Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 7 ώρες πριν, xameleon7 είπε Λοιπόν τελικά πήρα από Ιαπωνία και τα βήματα που ακολούθησα είναι τα εξής Αρχικά κάτι που δεν γνώριζα και το ανακάλυψα στην πορεία είναι ότι στις PS PLUS συνδρομες οι Ιάπωνες απαιτούν κάρτα περασμένη μέσα στον λογαριασμό για τα +18 games που τα αναγράφει ως CEROZ Πάμε να σας εξηγήσω τώρα τι έκανα και πόσο στοιχισε Αρχικά για κάποιον που θα θέλει να ξεκινήσει τώρα τη συνδρομή από Ιαπωνία πρέπει να ακολουθήσει τα βήματα με την εξής σειρά Σε 1η φάση μπαίνεις Play-Asia.com Και αγοράζεις μια v-preca card 3000γιεν που κοστίζει 25,60€ πληρωμή μέσω paypal δεν θέλει λογαριασμό Μπαίνεις στο site της V-Preca https://vpc.lifecard.co.jp και πάνω δεξιά έχει ένα κουτάκι για giftcard,βάζεις τον κωδικό και επιτόπου σου φτιάξει μια virtual visa 1ετους με cvv κανονικά Έχουμε την virtual visa μας Εγώ έφτιαξα Extra συνδρομή χρειάστηκα 11700 γιεν,άρα στην δική μου περίπτωση θα χρειαστούμε άλλα 8700 γιεν Τώρα εδώ προτείνω κλασικά την δοκιμασμένη μας eneba η τρέχουσα συμφέρουσα προσφορά είναι 1100γιεν με 7μιση ευρώ Στη δική μου περίπτωση θέλουμε 8 δωροκαρτες στοιχίζουν 60ευρω+ 5 την προμήθεια περιπου Αφού πήραμε τις κάρτες μας πάμε τώρα στην κονσόλα μας Φτιάχνουμε ιαπωνικό λογαριασμό,ΔΕΝ απαιτείται χρήση vpn με χρήση random address όπως έχει δείξει και ο Σωτήρης σε παλαιότερα βίντεο του προχωράμε όλα τα βήματα και ολοκληρώνουμε Συνιστώ όλα τα επόμενα βήματα να γίνουν από υπολογιστή μιας που όλο το μενού του PS STORE είναι ιαπωνικα από δω και πέρα Πάμε προσθέτουμε την VIRTUAL VISA θα μας ρωτησει POSTAL CODE στο 2ο PAGE Είναι πολύ σημαντικό να βάλουμε 8760842 Τα από κάτω θα συμπληρωθούν μόνα τους,βάζουμε και random address που την έχουμε από πριν και είμαστε έτοιμοι! Πάμε μετά πίσω κάνουμε redeem code και βάζουμε τις giftcard μας Και τέλος αγοράζουμε την συνδρομή Είναι ΠΟΛΥ ΒΑΣΙΚΟ το μενού της κονσόλας να είναι γυρισμένο στα αγγλικά διαφορετικά όλα τα παιχνίδια έχουν σαν primary γλώσσα τα ιαπωνικα Συνολικά στοιχιζει 90ευρω η συνδρομή extra μαζί με τις προμήθειες Για οποιαδήποτε απορία ρωτήστε εδώ μην στέλνετε μηνύματα για να τα βλέπουν ολοι Ευχαριστούμε για την ενημέρωση! Βήμα βήμα όλα ωραίος! 1
tolis.illegal Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου Πόσο κάνει δηλαδή ένα καινούριο παιχνίδι εκεί;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα