Frago21ps Δημοσ. 16 Ιανουαρίου Δημοσ. 16 Ιανουαρίου Πλεον για να αγορασεισ απο steam με fups πρεπει να εχεισ premium account,
Frago21ps Δημοσ. 16 Ιανουαρίου Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 7 hours ago, vorlon68 said: Τι σχέση εχει το steam με το PS+ ; οτι πλεον πολλα μαγαζια σταματανε να δεχονται fups
vorlon68 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου Δημοσ. 17 Ιανουαρίου (επεξεργασμένο) 15 ώρες πριν, Frago21ps είπε οτι πλεον πολλα μαγαζια σταματανε να δεχονται fups Μα δεν σταμάτησε το steam να δεχετε fups. Πρεπει να εχεις αλλο τυπο λογαριασμού. Επεξ/σία 17 Ιανουαρίου από vorlon68
Frago21ps Δημοσ. 17 Ιανουαρίου Δημοσ. 17 Ιανουαρίου Αυτό το μήνυμα μου πετάει πλέον, πριν 1 μήνα αγόρασα κανονικά, 5 minutes ago, vorlon68 said: Μα δεν σταμάτησε το steam να δεχετε fups. Πρεπει να εχεις τυπο λογαριασμού. 1
ikaros2 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου Δημοσ. 19 Ιανουαρίου (επεξεργασμένο) On 17/01/2025 at 11:02, Frago21ps said: Αυτό το μήνυμα μου πετάει πλέον, πριν 1 μήνα αγόρασα κανονικά, Για το premium account ομως ζηταει (τουρκική) ταυτοτητα. Εχει βρεθει εναλλακτική λυση? Επεξ/σία 19 Ιανουαρίου από ikaros2
nek4d Δημοσ. 19 Ιανουαρίου Δημοσ. 19 Ιανουαρίου (επεξεργασμένο) On 16/01/2025 at 19:24, Frago21ps said: οτι πλεον πολλα μαγαζια σταματανε να δεχονται fups Ναι σταματησαν και απο 25 Γεναρη επισημα βασει νεου νομου στην γειτονα χωρα, για ολα τα ονλαιν μαγαζια που ξερουμε (steam, xbox, spotify, epic κλπ) και για ολες τις Τουρκικες καρτες, fups, ininal, papara κλπ, που εχουν οι μη πιστοποιημενοι 'Τουρκοι' πολιτες. On 17/01/2025 at 10:56, vorlon68 said: Μα δεν σταμάτησε το steam να δεχετε fups. Πρεπει να εχεις αλλο τυπο λογαριασμού. Αν δοκιμασεις τωρα, θα φας πορτα, αλλαξαν τα πραγματα. 3 hours ago, ikaros2 said: Για το premium account ομως ζηταει (τουρκική) ταυτοτητα. Εχει βρεθει εναλλακτική λυση? Οχι και δεν προκειται να βρεθει. --- --- --- Οσοι εχετε υπολοιπα σε Τουρκικες καρτες, ξοδεψτε τα τωρα, πριν παει ο μηνας 25, δειτε λιγο τον συντομο οδηγο που εγραψα προ ολιγου σε reddit και αλλου, γιατι δεν προλαβαινω να κανω μεταφραση: Tip: Μην βιαστειτε να ξοδεψετε το ps wallet/funds balance, δεν θα χαθει εκει και μετα την εφαρμογη του νομου στην γειτονα, αναμενεται σε 1-3 μηνες να ξαναπεσουν οι τιμες στις προγενεστερες αναλογιες! Επεξ/σία 19 Ιανουαρίου από nek4d 3
sndev Δημοσ. 19 Ιανουαρίου Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 5 hours ago, nek4d said: Ναι σταματησαν και απο 25 Γεναρη επισημα βασει νεου νομου στην γειτονα χωρα, για ολα τα ονλαιν μαγαζια που ξερουμε (steam, xbox, spotify, epic κλπ) και για ολες τις Τουρκικες καρτες, fups, ininal, papara κλπ, που εχουν οι μη πιστοποιημενοι 'Τουρκοι' πολιτες. Αν δοκιμασεις τωρα, θα φας πορτα, αλλαξαν τα πραγματα. Οχι και δεν προκειται να βρεθει. --- --- --- Οσοι εχετε υπολοιπα σε Τουρκικες καρτες, ξοδεψτε τα τωρα, πριν παει ο μηνας 25, δειτε λιγο τον συντομο οδηγο που εγραψα προ ολιγου σε reddit και αλλου, γιατι δεν προλαβαινω να κανω μεταφραση: Tip: Μην βιαστειτε να ξοδεψετε το ps wallet/funds balance, δεν θα χαθει εκει και μετα την εφαρμογη του νομου στην γειτονα, αναμενεται σε 1-3 μηνες να ξαναπεσουν οι τιμες στις προγενεστερες αναλογιες! Το σβήσανε. Υπάρχει κάποια πληροφόρηση καπως οτι θα επιστρέψουν οι τιμές;
nek4d Δημοσ. 20 Ιανουαρίου Δημοσ. 20 Ιανουαρίου (επεξεργασμένο) 9 hours ago, sndev said: Το σβήσανε. Υπάρχει κάποια πληροφόρηση καπως οτι θα επιστρέψουν οι τιμές; https://www.hotukdeals.com/discussions/how-to-spend-now-your-remaining-fups-funds-4515290 Εναλλακτικο λινκ. Εσωσα ~1.400 λιρες, κριμα ηταν να χαθουν στην fups. Για τις τιμες, απο την στιγμη που θα σιγουρευτουν οι μεγαλες εταιρειες οτι δεν θα μπορουν οι δυτικοι να εκμεταλλευτουν μαζικα τις χαμηλοτερες τιμες στην Τουρκια, θα τις επαναφερουν στα Τουρκικα επιπεδα, ειναι θεμα χρονου και θα γινει σιγουρα. Οι τιμες ειχαν/εχουν ξεφυγει τραγικα γι αυτους, και ετσι ηταν χαμενες και οι 2 πλευρες και τα 90 μυρια Τουρκοι πολιτες με τους χαμηλους μισθους και το υποτιμημενο νομισμα δεν μπορουσαν να ψωνισουν τιποτε και οι μεγαλες εταιρειες δεν πουλουσαν τιποτε στην μεγαλη αυτη αγορα. Μολις φτιαξουν τις τρυπες, θα κατεβασουν τις τιμες, ωστε να ειναι κερδισμενες και οι 2 πλευρες. Απο loss-loss θα πανε ολοι σε win-win. Φανηκε απο το μπλοκο στους standards accounts και το επισημο νομοσχεδιο, οτι εχουν συνεργαστει Τουρκικες αρχες και ξενες εταιρειες. Επεξ/σία 20 Ιανουαρίου από nek4d 4
Bourdoulas Δημοσ. Τρίτη στις 04:23 μμ Δημοσ. Τρίτη στις 04:23 μμ Ωραία. Το μόνο που μένει είναι να βρούμε την τρύπα που δεν έκλεισαν 😛 2
xameleon7 Δημοσ. Τρίτη στις 04:56 μμ Δημοσ. Τρίτη στις 04:56 μμ 32 λεπτά πριν, Bourdoulas είπε Ωραία. Το μόνο που μένει είναι να βρούμε την τρύπα που δεν έκλεισαν 😛 Έχω αναφέρει την ininal εδώ και καιρό αλλά προσωπικά δεν έχω διαβατήριο για να το δοκιμάσω Ξαναλέω ότι αν κάποιος έχει διαβατήριο και θέλει θεωρώ ότι αξίζει να κάνει μια δοκιμή
nek4d Δημοσ. Τρίτη στις 07:15 μμ Δημοσ. Τρίτη στις 07:15 μμ (επεξεργασμένο) 2 hours ago, xameleon7 said: Έχω αναφέρει την ininal εδώ και καιρό αλλά προσωπικά δεν έχω διαβατήριο για να το δοκιμάσω Ξαναλέω ότι αν κάποιος έχει διαβατήριο και θέλει θεωρώ ότι αξίζει να κάνει μια δοκιμή Υποθετω ειναι επιφυλακτικοι οι Ελληνες να δωσουν διαβατηριο σε Τουρκικη υπηρεσια... Ειχα δει και ενα thread Αγγλικο νομιζω, που ελεγε και ξαναλεγε ο TS, μην δωσετε διαβατηριο στην Ininal, μπορω να το ξαναψαξω και ισως το βρω. Οκ, υπερβολικο μου φανηκε, αλλα μου εμεινε η αρνητικη εντυπωση. Τεσπα, ο νεος νομος διπλα, 'πιανει' και την ininal, οποτε δεν αξιζει καμια δοκιμη τωρα, αφου στις 25 Γεναρη αλλαζουν ολα εκει. Επεξ/σία Τρίτη στις 07:21 μμ από nek4d
angelponiros Δημοσ. Τρίτη στις 07:18 μμ Δημοσ. Τρίτη στις 07:18 μμ (επεξεργασμένο) Καλησπέρα, εγώ που έχω γύρω στα 50€ σε τουρκικές λίρες στην Fups, που μπορώ να τα τελειώσω αφού δεν μπορώ να ψωνίσω από Xbox store; Επεξ/σία Τρίτη στις 07:19 μμ από angelponiros
nek4d Δημοσ. Τρίτη στις 07:22 μμ Δημοσ. Τρίτη στις 07:22 μμ 3 minutes ago, angelponiros said: Καλησπέρα, εγώ που έχω γύρω στα 50€ σε τουρκικές λίρες στην Fups, που μπορώ να τα τελειώσω αφού δεν μπορώ να ψωνίσω από Xbox store; Οχι ρε φιλε, εδω σε αυτην την σελιδα λιγο πιο πανω ειναι η λυση, και ειπαμε, ισχυει μεχρι 25 Γεναρη. 1
sndev Δημοσ. Τρίτη στις 10:02 μμ Δημοσ. Τρίτη στις 10:02 μμ 2 hours ago, nek4d said: Οχι ρε φιλε, εδω σε αυτην την σελιδα λιγο πιο πανω ειναι η λυση, και ειπαμε, ισχυει μεχρι 25 Γεναρη. Στο ps παντως δε περνάει αν είναι αυτη η λύση, δυστυχώς Spoiler
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα