Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
13 hours ago, GKako said:

Δεν νομίζω να είναι διαθέσιμη η "1000αρα".Τις άλλες μου τις βγάζει κανονικά.Μόνο 4000-5000-7000-8000-9000.

Τουλαχιστον ειδες τις αλλες τωρα με την διευθυνση Ινδιας 😉

• Like 1
  • Απαντ. 221
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 ώρες πριν, nek4d είπε

Τουλαχιστον ειδες τις αλλες τωρα με την διευθυνση Ινδιας 😉

Είδα το φως μου! Ευχαριστώ.
Από eneba έχει την 1000αρα με 12.50€.Περίπου 1.5€ πάνω από την τιμή συναλλάγματος.Συμφέρει όμως εαν δεν θες να πας σε 4000αρι από amazon.

Επεξ/σία από GKako
  • Like 2
Δημοσ.
Στις 3/11/2024 στις 12:07 ΠΜ, Kavou_26 είπε

Είχες δίκιο. Τον αριθμό τον βρήκα. Όταν όμως τον βάζω στην νέα συσκευή μετά μου ζητάει να βάλω τον κωδικό που μου στάλθηκε με sms. Και το πρόβλημα είναι ότι δεν έχω πρόσβαση σ αυτόν τον αριθμό οπότε δυστυχώς δεν μπορώ να ξέρω τι κωδικό στείλανε για να μπορέσω να κάνω login και στην καινούργια συσκευή. 

Βρήκες τελικά τρόπο να βάλεις την fups στην νέα συσκευή;

• Like 1
Δημοσ.
2 ώρες πριν, Bourdoulas είπε

Βρήκες τελικά τρόπο να βάλεις την fups στην νέα συσκευή;

Οχι δυστυχως δεν βρηκα

Δημοσ.
3 ώρες πριν, Kavou_26 είπε

Οχι δυστυχως δεν βρηκα

Λοιπόν μόλις τα κατάφερα. Όσες φορές και αν προσπαθούσα μου έβγαζε το ίδιο μήνυμα με εσένα. Ζητούσε δηλαδή το pin που είχε στείλει στο κινητό που είχα κάνει την ενεργοποίηση.

Έκανε το εξής διαφορετικό:

Μπήκα πρώτα σε VPN Τουρκίας (VPN.lat) , μετά άνοιξα την εφαρμογή και πάτησα απευθείας forgot password.

Μου ζήτησε το κινητό , το έβαλα και voila...δεν ζητάει επιβεβαίωση με pin. Σου ζητάει τα 4 τελευταία ψηφία της κάρτας , cvv και το pin της κάρτας.

Δοκίμασε το, λογικά θα σου δουλέψει.

• Thanks 2
Δημοσ.

Παιδιά εκτός από αμαζον λένε ότι το driffle.com έινε legit ,για ινδικές gift cards έινε σαν eneba,με την έννοια ότι εχει sellers ,γενικά παρατήρησα ότι δεν ζητάει πολλά έξτρα για της κάρτες σχετικά με το eneba που όταν πήγα να δω είχε +25% ινδικές ρουπιες από την αρχική τιμή...

Δημοσ.
6 ώρες πριν, Glumbuyaya είπε

Παιδιά εκτός από αμαζον λένε ότι το driffle.com έινε legit ,για ινδικές gift cards έινε σαν eneba,με την έννοια ότι εχει sellers ,γενικά παρατήρησα ότι δεν ζητάει πολλά έξτρα για της κάρτες σχετικά με το eneba που όταν πήγα να δω είχε +25% ινδικές ρουπιες από την αρχική τιμή...

στο αμαζον δεν πληρωνεις ομως καθολου extra , μονο οσο εχει η καρτα

Δημοσ.

Αν καταφέρεις και κάνεις ινδικό Amazon τότε Νάι έχεις απόλυτο δίκιο,εγώ δεν τα κατάφερα δυστιχος...και από το ελληνικό δεν μπόρεσα να αγοράσω 

Δημοσ.
15 λεπτά πριν, Glumbuyaya είπε

Αν καταφέρεις και κάνεις ινδικό Amazon τότε Νάι έχεις απόλυτο δίκιο,εγώ δεν τα κατάφερα δυστιχος...και από το ελληνικό δεν μπόρεσα να αγοράσω 

ειτε γερμανικο εχεις ειτε αμερικανικο με τα ιδια credentials μπαινεις και στο ινδικο

• Like 1
Δημοσ.
Στις 25/12/2024 στις 1:36 ΜΜ, GKako είπε

Είδα το φως μου! Ευχαριστώ.
Από eneba έχει την 1000αρα με 12.50€.Περίπου 1.5€ πάνω από την τιμή συναλλάγματος.Συμφέρει όμως εαν δεν θες να πας σε 4000αρι από amazon.

την 1000αρα την πηρα χτες 11.56.. 

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...