solid21 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2024 2 ώρες πριν, Malthador είπε Γιατί σου έριξαν ban; Ειχα κανει ενα preorder με funds και σκεφτηκα να το κανω refund να παρω κατι αλλο. Λογικα ειδαν οτι ειμαι αλλου ή καποια ip ή δεν δεν ξερω και εγω τι, και μου εκαναν ban το account χωρις πολλα πολλα.
ParafronGR Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2024 25 λεπτά πριν, solid21 είπε Ειχα κανει ενα preorder με funds και σκεφτηκα να το κανω refund να παρω κατι αλλο. Λογικα ειδαν οτι ειμαι αλλου ή καποια ip ή δεν δεν ξερω και εγω τι, και μου εκαναν ban το account χωρις πολλα πολλα. Μην το συνδέεις απόλυτα με το γεγονός ότι είχες λογαριασμό από άλλη χώρα. Γενικότερα η SONY ρίχνει ban σε λογαριασμούς που κάνουν refund πχ όταν είχε γίνει το σκηνικό με το Cyberpunk και πολλοί ζητούσαν τα λεφτά τους πίσω πριν το αφαιρέσει η SONY, πολλοί λάμβαναν ban.
Moderators Malthador Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2024 Μέλος Moderators Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2024 30 minutes ago, solid21 said: Ειχα κανει ενα preorder με funds και σκεφτηκα να το κανω refund να παρω κατι αλλο. Λογικα ειδαν οτι ειμαι αλλου ή καποια ip ή δεν δεν ξερω και εγω τι, και μου εκαναν ban το account χωρις πολλα πολλα. Δεν έφαγες ban λόγω IP, επειδή ζήτησες refund έφαγες ban.
solid21 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2024 (επεξεργασμένο) 25 λεπτά πριν, Malthador είπε Δεν έφαγες ban λόγω IP, επειδή ζήτησες refund έφαγες ban. εχω κανει refund τουλαχιστον 4 φορες στο ελληνικο account , για πιο λογο να κανουν μπαν για το refund , το πολυ πολυ να μην στο κανουν το refund Επεξ/σία 10 Δεκεμβρίου 2024 από solid21
Moderators Malthador Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2024 Μέλος Moderators Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2024 1 hour ago, solid21 said: εχω κανει refund τουλαχιστον 4 φορες στο ελληνικο account , για πιο λογο να κανουν μπαν για το refund , το πολυ πολυ να μην στο κανουν το refund Όχι, δεν ισχύει αυτό, η Sony έχει αλλεργία στα refunds, το γράφουν ξεκάθαρα οι ίδιοι: «How can an account be suspended from PSN for a debt? A chargeback, or payment reversal, occurs when a financial institution cancels an existing payment at your request. As a chargeback can indicate you suspect fraud or account take-over, we will suspend your account or console to protect it while we investigate. If there is no lawful reason for the chargeback (e.g. no legal right to a refund), your account will remain suspended until the debt is repaid.» Δεν ξέρω πως έβαζες funds στο ινδικό account σου, αλλά π.χ. άμα κάνει κάποιος dispute στο PayPal δεν ξαναβλέπει το λογαριασμό του μέχρι να σβήσει ο ήλιος αν δεν ξεπληρώσει το χρέος του στην Sony. --------------------------- Η IP σου δεν έχει σχέση, δεν απαγορεύεται να φτιάξεις λογαριασμό σε store άλλης χώρας, ίσα ίσα που όπως έχω ξαναπεί είναι κάτι που κάνει endorse η ίδια η εταιρεία. Το είχα γράψει κάποια στιγμή, όταν ζήτησα να μου αλλάξουν χώρα μου είπαν ότι κάτι τέτοιο δεν γίνεται και με παρότρυναν να δημιουργήσω νέο λογαριασμό στο νέο region. Αν το βρω θα το παραθέσω εδώ. Ok βρήκα το διάλογο που είχα: On 27/05/2024 at 13:06, Malthador said: Λοιπόν, μίλησα πριν λίγο με το helpdesk της Sony και έμεινα άναυδος με τις απαντήσεις που πήρα. Τις αναφέρω εδώ αναλυτικά για μελλοντικό reference: Στην ερώτηση αν μπορώ να αλλάξω το region στο λογαριασμό μου, η απάντηση ήταν «όχι, είναι το μοναδικό πράγμα που δεν μπορεί να αλλάξει σε ένα λογαριασμό». Στην ερώτηση αν πρόκειται να επιτρέψει η Sony αλλαγή του region κάποτε στο μέλλον, η απάντηση ήταν (με απόλυτη σιγουριά από τον υπάλληλο) «όχι, δεν πρόκειται να επιτραπεί ποτέ να αλλάξει το region σε λογαριασμούς μετά την δημιουργία τους και η αιτιολογία είναι ότι τα ToS είναι μοναδικά για κάθε χώρα και σε αυτά συμφωνεί ο χρήστης όταν φτιάχνει account». Στην ερώτηση πώς θα αγοράσω το DLC του Spider-man 2 όταν ο λογαριασμός μου είναι σε region Ελλάδας και εγώ έχω μετακομίσει στην Αμερική, η απάντηση ήταν «θα πρέπει το DLC να αγοραστεί από το ελληνικό store και εάν δεν δουλεύει η αμερικάνικη πιστωτική, τότε θα πρέπει να αγοραστούν κάρτες για να φορτιστεί ο ελληνικός λογαριασμός». Τέλος, έκανα την ερώτηση του ενός εκατομμυρίου, δηλαδή με αυτά που μου έλεγε συμπεραίνω ότι η Sony, όχι μόνο επιτρέπει, αλλά τουναντίον συνιστά κιόλας στους owners να κάνουν λογαριασμό σε άλλα regions, η απάντηση ήταν «ναι, οποιοσδήποτε μπορεί να κάνει λογαριασμούς και να επιλέξει όποιο region θέλει, ανεξαρτήτως το που μένει τη δεδομένη χρονική στιγμή και -επιπλέον- εάν δεν λειτουργεί η πιστωτική του στο store που επέλεξε, τότε μπορεί να χρησιμοποιήσει workaround με gift cards». Δεν πίστευα στα αυτιά μου, ειδικά με το (4). 4
solid21 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2024 51 λεπτά πριν, Malthador είπε Όχι, δεν ισχύει αυτό, η Sony έχει αλλεργία στα refunds, το γράφουν ξεκάθαρα οι ίδιοι: «How can an account be suspended from PSN for a debt? A chargeback, or payment reversal, occurs when a financial institution cancels an existing payment at your request. As a chargeback can indicate you suspect fraud or account take-over, we will suspend your account or console to protect it while we investigate. If there is no lawful reason for the chargeback (e.g. no legal right to a refund), your account will remain suspended until the debt is repaid.» Δεν ξέρω πως έβαζες funds στο ινδικό account σου, αλλά π.χ. άμα κάνει κάποιος dispute στο PayPal δεν ξαναβλέπει το λογαριασμό του μέχρι να σβήσει ο ήλιος αν δεν ξεπληρώσει το χρέος του στην Sony. --------------------------- Η IP σου δεν έχει σχέση, δεν απαγορεύεται να φτιάξεις λογαριασμό σε store άλλης χώρας, ίσα ίσα που όπως έχω ξαναπεί είναι κάτι που κάνει endorse η ίδια η εταιρεία. Το είχα γράψει κάποια στιγμή, όταν ζήτησα να μου αλλάξουν χώρα μου είπαν ότι κάτι τέτοιο δεν γίνεται και με παρότρυναν να δημιουργήσω νέο λογαριασμό στο νέο region. Αν το βρω θα το παραθέσω εδώ. Ok βρήκα το διάλογο που είχα: Gift cards απο το ινδικο αμαζον βαζω, funds τους ειπα να μου κανουν refund , δεν εκανα κανα περιεργο με καρτες. Και στο ελληνικο funds εχω , και οσες φορες εχω ζητησει refund δεν ειχα θεμα.
Moderators Malthador Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2024 Μέλος Moderators Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2024 6 hours ago, solid21 said: Gift cards απο το ινδικο αμαζον βαζω, funds τους ειπα να μου κανουν refund , δεν εκανα κανα περιεργο με καρτες. Και στο ελληνικο funds εχω , και οσες φορες εχω ζητησει refund δεν ειχα θεμα. Πάντως λόγω IP δεν παίζει να έφαγες ban με την καμία, σου λέω είναι κάτι που μου προτείνει η ίδια η Sony. Μπορείς να πάρεις τηλέφωνο στο helpdesk και να ρωτήσεις. Ρώτα κάτι του τύπου «ο φίλος μου ο Ραχματζάν από την Ινδία μου πήρε δώρο το Spider-man και θέλω να παίξω το DLC, αν το αγοράσω με τον ελληνικό λογαριασμό μου θα παίξει ή πρέπει να φτιάξω ινδικό» και δες τι θα σου απαντήσουν. Refund γιατί ζήτησες;
stelioslebo Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2024 Δε ξέρω αν γραφω στο σωστό topic αλλά θα ήθελα να ρωτήσω αν γνωρίζει κανείς τον τρόπο πως μπορώ να αγοράσω Ps plus από Τουρκία η γενικά πως μπορώ να την έχω ποιο φθηνά
dimpapilas Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2024 19 ώρες πριν, stelioslebo είπε Δε ξέρω αν γραφω στο σωστό topic αλλά θα ήθελα να ρωτήσω αν γνωρίζει κανείς τον τρόπο πως μπορώ να αγοράσω Ps plus από Τουρκία η γενικά πως μπορώ να την έχω ποιο φθηνά ψαξε για ινδια καλυτερα
xameleon7 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2024 20 ώρες πριν, stelioslebo είπε Δε ξέρω αν γραφω στο σωστό topic αλλά θα ήθελα να ρωτήσω αν γνωρίζει κανείς τον τρόπο πως μπορώ να αγοράσω Ps plus από Τουρκία η γενικά πως μπορώ να την έχω ποιο φθηνά δοκιμασε με ININAL και πες μας αν δεχεται
MV_B Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2024 (επεξεργασμένο) φιλε με την ININAL δινεις σε αγνωστους ταυτοτητες και διαβατηρια.δεν νομιζω οτι ειναι τοσο safe λυση Επεξ/σία 21 Δεκεμβρίου 2024 από MV_B
xameleon7 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2024 7 ώρες πριν, MV_B είπε φιλε με την ININAL δινεις σε αγνωστους ταυτοτητες και διαβατηρια.δεν νομιζω οτι ειναι τοσο safe λυση Τράπεζα είναι όπως και η fups Ποια ακριβώς είναι η διαφορά? Εδώ διέρρευσαν προσωπικά δεδομένα απτό ελληνικό υπουργειο εξωτερικών,μια κάρτα τύπου ρεβολουτ μας πειραξε🤣 7 ώρες πριν, MV_B είπε φιλε με την ININAL δινεις σε αγνωστους ταυτοτητες και διαβατηρια.δεν νομιζω οτι ειναι τοσο safe λυση Δεν την βρήκα τυχαία επίσης,στο reddit την δουλεύουν πάρα πολύ στην Αγγλία Αν είχα διαβατήριο θα ήταν το 1ο που θα δοκίμαζα αλλά δεν έχει νόημα να πληρώσω να βγάλω διαβατήριο για να δω αν την δέχεται το ps plus
GKako Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2024 Για εσάς που λέτε ότι αγοράζετε δωροκάρτες από το ινδικό άμαζον που τις βλέπετε διαθέσιμες; Εγώ που κοίταξα για "Rs.1000 Sony PlayStation Store Gift Card (Email Delivery in 1 hour- Digital Voucher Code)" δεν μου την βγαζει διαθέσιμη και γενικά καμία σε όποια τιμή και αν έψαξα.
leo066 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2024 37 λεπτά πριν, GKako είπε Για εσάς που λέτε ότι αγοράζετε δωροκάρτες από το ινδικό άμαζον που τις βλέπετε διαθέσιμες; Εγώ που κοίταξα για "Rs.1000 Sony PlayStation Store Gift Card (Email Delivery in 1 hour- Digital Voucher Code)" δεν μου την βγαζει διαθέσιμη και γενικά καμία σε όποια τιμή και αν έψαξα. Πρέπει να καταχωρήσεις μια διεύθυνση Ινδιας στο λογαριασμού σου στο Amazon
GKako Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2024 (επεξεργασμένο) Δεν νομίζω να είναι διαθέσιμη η "1000αρα".Τις άλλες μου τις βγάζει κανονικά.Μόνο 4000-5000-7000-8000-9000. Επεξ/σία 24 Δεκεμβρίου 2024 από GKako
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα