elessar2020 Δημοσ. χθες στις 05:07 μμ Δημοσ. χθες στις 05:07 μμ (επεξεργασμένο) Λοιπόν επιτέλους μόλις τα κατάφερα.... Όπως έγραψαν και οι συμφορουμίτες στην σελ. 9 και τους ευχαριστούμε πολύ για αυτό!, ο πιο σίγουρος τρόπος είναι με Windscribe VPN (για το οποίο δεν χρειάζεται να αγοράσει κάποιος όλο το pro με 9κάτι το μήνα αλλά μόνο το service για Τουρκία με 3$ για 1 μήνα) και μετα απλά μπαίνει με το VPN στο τούρκικο του account στο ps app και αγοράζει την συνδρομή κατευθείαν με την FUPS κάρτα... Επεξ/σία χθες στις 05:15 μμ από elessar2020
Kaizoku Δημοσ. χθες στις 05:13 μμ Δημοσ. χθες στις 05:13 μμ Δοκίμασα ExpressVPN και free vpn την free trial που έχουν Τουρκία κ δεν μου το δέχθηκε. Επίσης αγόρασα και με 4€ το controlD πάλι τίποτα. Να δοκιμάσω λες Windscribe ?
elessar2020 Δημοσ. χθες στις 05:16 μμ Δημοσ. χθες στις 05:16 μμ Ναι κι εγώ είχα δοκιμάσει με expressvpn και nordvpn πιο πριν και δεν είχαν δουλέψει με τπτ ενώ το windscribe δούλεψε αμέσως
Kaizoku Δημοσ. χθες στις 05:17 μμ Δημοσ. χθες στις 05:17 μμ Ok φίλε θα το δοκιμάσω σε λίγο να δούμε… σου έβγαζε το ίδιο error “something went wrong”?
Alex21121988 Δημοσ. χθες στις 05:25 μμ Δημοσ. χθες στις 05:25 μμ Στην συνδρομή πάντα θέλει να κάνεις παραπάνω ενέργειες με την FUPS. Για αγορά παιχνιδιών, πριν 2 ημέρες έκανα αγορά κατευθείαν με την κάρτα FUPS από την κονσόλα. Είχε έκπτωση ένα indie και εν τελει συνέφερε το Τουρκικο. Αυτός ο τρόπος στην δική μου περίπτωση δεν πετύχαινε μέχρι τώρα δηλαδή. Μόνο από το ps app στο κινητό μπορούσα να κάνω αγορά. Τώρα ποιος ξέρει τι γίνεται. Αν δεν πετυχαίνει ο ένας τρόπος δοκιμάζεις άλλον και πάει λέγοντας.
xameleon7 Δημοσ. χθες στις 06:09 μμ Δημοσ. χθες στις 06:09 μμ Όποιος έχει διαβατήριο ας δοκιμάσει με την κάρτα που ανέβασα πριν λίγες ημέρες να μας πει Επίσης μόλις δώσανε blackfriday ps plus extra 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα