Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα στην παρέα και συγνώμη αν είναι διπλό post μια βοήθεια θα ήθελα σκέφτομαι να αλλάξω συσκευή τηλεφώνου και σε αυτό που χρησιμοποιώ έχω την εφαρμογή της fyps υπάρχει κάποιος τρόπος να την βάλω στο καινούργιο το τηλέφωνο ;

• Απαντ. 156
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
Στις 2/11/2024 στις 11:22 ΜΜ, wpgoalkeeper είπε

Καλησπέρα φίλε μου. 

Αφού όπως αναφέρεις έχεις έστω σε μία συσκευή πρόσβαση στην εφαρμογή της FUPS, μπορείς να δεις από εκεί μέσα με ποιον αριθμό το έχεις κάνει log in. Και τον κρατάς με ένα screenshot για παν ενδεχόμενο.

Πηγαίνεις επάνω δεξιά στα 2 γράμματα που είναι από το όνομα που έχεις βάλει στον λογαριασμό σου και πατάς εκεί. Σε μεταφέρει στις ρυθμίσεις του λογαριασμού σου. Μετά πηγαίνεις και πατάς Personal Information και εκεί μέσα σου έχει στην πρώτη γραμμή το κινητό που έκανες το registration, από κάτω το mail κτλ κτλ. 

Αν έχω καταλάβει καλά το πρόβλημα σου, αρκεί να μπεις εκεί με την παλιά συσκευή και να πάρεις τα στοιχεία που χρειάζεσαι, έτσι ώστε κάνοντας την διαδικασία με το forgot password να μπορέσεις να το βάλεις και στην καινούργια. 

Δεν ξέρω να σου πω την αλήθεια αν μπορείς να το έχεις σε 2 ταυτόχρονα ή απλά κάνεις log out μετά από την παλιά.

Ελπίζω να βοήθησα (αν έχω καταλάβει σωστά το πρόβλημά σου) και να μην σε μπέρδεψα παραπάνω.

Κάτι τέτοιο λογικά χρειάζεσαι.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Σε όποιον πετάει error η FUPS στο login, απλώς δείτε αν υπάρχει update που δεν έχει κάνει από play store, έπειτα κάντε clear cache/data την εφαρμογή, και κάνετε login με forgot password. Χρησιμοποιείτε τον αριθμό κινητού που είχατε πάρει από 5sim, βάζετε εκ νεου άλλο κωδικό, και τέλος.

Λειτουργεί κανονικά ακόμα αν και τα έχουμε ξαναπεί. Την δεδομένη στιγμη πέρα από κάποιες περιόδους εκπτώσεων, οι τιμές είναι ίδιες ή κοντά με το δικό μας ps store.

Δυστυχώς όσοι πρόλαβαν, πρόλαβαν, ευτυχώς ήμουν μέσα σε αυτούς που ειδικά τότε με την payzy (όσο μέρες κράτησε) βάλαμε μέχρι το 2040 plus, και πήραμε πραγματικά φτηνά παιχνίδια με τις τότε τιμές Τουρκίας.

Επεξ/σία από Alex21121988
  • Like 1
Δημοσ.

Καλησπέρα. Για πολλούς μήνες η fups μου έκανε αγορές συνδρομή και παιχνίδια από Τουρκία. Πήγα τώρα με την Black Friday να αγοράσω συνδρομή 12μηνη και μου βγάζει «something went wrong” . Εχει άλλος το ίδιο πρόβλημα; Πριν την συνδρομή αγόρασα δοκιμαστικά ένα φθηνό παιχνίδι 20TL και το πήρε βέβαια μου έβγαλε και εκεί το ίδιο σφάλμα αλλά το αγόρασε. Την συνδρομή δεν την παίρνει με τίποτα. Τα φώτα σας. Εχω δοκιμάσει και με 2-3 διαφορετικά vpn τουρκικά αλλά τίποτα 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

41 λεπτά πριν, Kaizoku είπε

Καλησπέρα. Για πολλούς μήνες η fups μου έκανε αγορές συνδρομή και παιχνίδια από Τουρκία. Πήγα τώρα με την Black Friday να αγοράσω συνδρομή 12μηνη και μου βγάζει «something went wrong” . Εχει άλλος το ίδιο πρόβλημα; Πριν την συνδρομή αγόρασα δοκιμαστικά ένα φθηνό παιχνίδι 20TL και το πήρε βέβαια μου έβγαλε και εκεί το ίδιο σφάλμα αλλά το αγόρασε. Την συνδρομή δεν την παίρνει με τίποτα. Τα φώτα σας. Εχω δοκιμάσει και με 2-3 διαφορετικά vpn τουρκικά αλλά τίποτα 

Καλησπέρα! Κι εγώ έχω ακριβώς το ίδιο πρόβλημα με την FUPS... Προσπαθώ εδώ και 2 ώρες περίπου είτε να αγοράσω την συνδρομή απευθείας είτε να προσθέσω χρήματα στον τουρκικό λογαριασμό (και με VPN και χωρίς) και μου βγάζει συνέχεια error... Έχετε καμμία πρόταση τι μπορώ να κάνω? Ευχαριστώ!

Επεξ/σία από elessar2020
Δημοσ.

Το θέμα είναι ότι αγόραζα παιχνίδια με την fups μήνες τώρα και δούλευε κανονικά. Τι έγινε ξαφνικά την απέκλεισαν και αυτή; Δοκίμασες να αγοράσεις κάνα φθηνό παιχνίδι να δούμε εάν έχει κάποια τύχη;

Δημοσ.

Όχι δεν δοκίμασα ακόμα για αγορά παιχνιδιού.... Τώρα το επόμενο που λέω να δοκιμάσω είναι να μπω με VPN κατευθείαν από την κονσόλα μπας και δουλέψει....

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...