Προς το περιεχόμενο

PlayStation Plus Συνδρομή Τουρκίας v2

Malthador

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Στις 9/9/2024 στις 9:20 ΜΜ, Geoyer13 είπε

Καλησπέρα, συγγνώμη αν έχει απαντηθεί πρόσφατα, όσο έψαξα δεν βρήκα κάτι. Προσπαθώ να κάνω ανανέωση της τουρκικής συνδρομής( έχω fups). Έχω δοκιμάσει μέχρι τώρα με διάφορα vpn τόσο και με controld , επίσης με πολλές συσκευές, υπολογιστή και κινητό αλλά πάντα εμφανίζει error. Υπάρχει κάποιος που ξέρει την κατάλληλη διαδικασία που πρέπει να ακολουθήσω; Ευχαριστώ εκ των προτέρων 

Εγώ πάντως επειδή ήμουν στην ίδια θέση (ήθελα να ανανεώσω PS Plus από Τουρκία που είχα πέρυσι) και δεν μου δούλευε τίποτα (VPN, FUPS, ControlD, DNS), χρησιμοποίησα το σάιτ buysellvouchers για να μπει άλλος και να μου βάλει funds στον Τουρκικό λογαρισμό μου. Είχε κάποιες αναποδίες η όλη διαδικασία αλλά τελικά όλα πήγαν καλά, βέβαια έτσι όπως έχει αυξηθεί και το Τουρκικό PS Plus οριακά αξίζει πλέον... Μπορείς να δεις την όλη εμπειρία μου στο προηγούμενο thread εδώ

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 112
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

23 ώρες πριν, nek4d είπε

Τελευταια φορα που μετεφερα την εφαρμογη σε αλλο κινητο, πριν κανα εξαμηνο, δεν υπηρξε προβλημα, δεν ζητησε sms στο τουρκικο νουμερο, μονο το πιν κατιτις που ειχα σημειωσει.
(Δεν ξερω αν εχει αλλαξει κατι προσφατα).

Ναι θυμαμαι οτι γινοταν παλιοτερα οπως το λες πλεον εχει αλλαξει οπως ειπε και solid21.. H πλακα ειναι τελικα η καρτα μου ληγει τον 8/2027 και οχι το 2026 που ειπα στο προηγουμενο μου ποστ  οποτε δεν το συζητω καν για restore το παλιο iphone..  αστο να καθετε το κινητο και να το ανοιγω μια φορα το μηνα ... Αυτα που γλυτωνω σε συνδρομες το μηνα και κανω την δουλεια μου με 20€ δεν συμφερει καν η πωληση του που ηθελα να κανω :D  

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
35 λεπτά πριν, dream21 είπε

Ναι θυμαμαι οτι γινοταν παλιοτερα οπως το λες πλεον εχει αλλαξει οπως ειπε και solid21.. H πλακα ειναι τελικα η καρτα μου ληγει τον 8/2027 και οχι το 2026 που ειπα στο προηγουμενο μου ποστ  οποτε δεν το συζητω καν για restore το παλιο iphone..  αστο να καθετε το κινητο και να το ανοιγω μια φορα το μηνα ... Αυτα που γλυτωνω σε συνδρομες το μηνα και κανω την δουλεια μου με 20€ δεν συμφερει καν η πωληση του που ηθελα να κανω :D  

το κακο ειναι πως αν θα κανει κανα Update η εφαρμογη πιθανα να μας πεταξει.

καλου κακου κανε ενα screenshot το ποσο καθε φορα που ξοδευεις κατι , τουλαχιστον αυτο κανω εγω γιατι αλλιως θα χασω την μπαλα.

Επεξ/σία από solid21
  • Like 1

1 ώρα πριν, solid21 είπε

το κακο ειναι πως αν θα κανει κανα Update η εφαρμογη πιθανα να μας πεταξει.

καλου κακου κανε ενα screenshot το ποσο καθε φορα που ξοδευεις κατι , τουλαχιστον αυτο κανω εγω γιατι αλλιως θα χασω την μπαλα.

Ναι έχεις δικιο .. παντως κάθε μηνα βαζω 750 λιρες που ειναι ολες οι συνδρομες μου και απλα εχω σημειωσει καθε ποτε του μηνα τραβαει η καθε συνδρομη με το ποσο.

• Like 1

On 26/09/2024 at 17:27, solid21 said:

πλεον μπορεις να ξαναμπεις μονο με τηλεφωνο, πιο παλια δεν χρειαζοταν , αν θες να το τσεκαρεις και μονο σου τρεξε την εφαρμογη με bluestacks στον υπολογιστη σου

Αρχές Σεπτέμβρη έκανα μεταφορά. Νόμιζα οτι ήμουν εντελώς locked out. Έκανα forgot password στην νέα συσκευή και έκανα reset με τα στοιχεία της κάρτας. Δε θυμάμαι αν έπρεπε να ξέρω (λογικά ναι σαν username) το τηλέφωνο που είχα βάλει τότε. Sms δε χρειάστηκε.

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Όσοι γίνατε logged out από την FUPS, κάντε forgot password, χρησιμοποιείστε τον αριθμό που είχατε δηλώσει με την εγγραφή και μετά σε βάζει κομπλέ. Λειτουργεί ακόμα, έκανα μεταφορά από Revolut χθες και έκανα αγορά κατευθείαν από το PS store στην κονσόλα με την κάρτα. 

Έτσι όπως έχει γίνει η κατάσταση με τις τιμές που ήρθαν σχεδόν όλα ίσα βάρκα ίσα νερά, μόνο σε κάτι εκπτώσεις συμφέρει το Ερντογάν store για να κερδίσεις εως και 10 ευρώ. Δεν είναι πολλές οι περιπτώσεις πάντως. 

Ευτυχώς τότε που έπρεπε, είχα σπαμάρει τον *ωλο μου με την Payzy (όσο κράτησε) και είχα φορτώσει φτηνά  εως το 2040 όπως και άλλοι συμφορουμήτες εδώ που το πήγαν ακόμα πιο μακριά xD.  Τότε παίρναμε Plus Premium με 15-16 ευρώ από ότι θυμάμαι, και κάποια  games ήταν κοντά στην μισή τιμή στο Τούρκικο. Κρίμα που μας τελείωσε αυτό, αλλά για να τα λέμε όλα, την μεγαλύτερη ζημιά την έπαθαν οι ίδιοι οι Τούρκοι. Περαστικά τους.

Επεξ/σία από Alex21121988
  • Like 3

Στις 20/10/2024 στις 11:10 ΜΜ, Alex21121988 είπε

Όσοι γίνατε logged out από την FUPS, κάντε forgot password, χρησιμοποιείστε τον αριθμό που είχατε δηλώσει με την εγγραφή και μετά σε βάζει κομπλέ. Λειτουργεί ακόμα, έκανα μεταφορά από Revolut χθες και έκανα αγορά κατευθείαν από το PS store στην κονσόλα με την κάρτα. 

Το έφτιαξα να σε καλα...

• Like 1

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Στις 20/10/2024 στις 11:10 ΜΜ, Alex21121988 είπε

Έτσι όπως έχει γίνει η κατάσταση με τις τιμές που ήρθαν σχεδόν όλα ίσα βάρκα ίσα νερά, μόνο σε κάτι εκπτώσεις συμφέρει το Ερντογάν store για να κερδίσεις εως και 10 ευρώ. Δεν είναι πολλές οι περιπτώσεις πάντως. 

Ευτυχώς τότε που έπρεπε, είχα σπαμάρει τον *ωλο μου με την Payzy (όσο κράτησε) και είχα φορτώσει φτηνά  εως το 2040 όπως και άλλοι συμφορουμήτες εδώ που το πήγαν ακόμα πιο μακριά xD.  Τότε παίρναμε Plus Premium με 15-16 ευρώ από ότι θυμάμαι, και κάποια  games ήταν κοντά στην μισή τιμή στο Τούρκικο. Κρίμα που μας τελείωσε αυτό, αλλά για να τα λέμε όλα, την μεγαλύτερη ζημιά την έπαθαν οι ίδιοι οι Τούρκοι. Περαστικά τους.

Καλησπέρα. Άλλαξα συσκευή και πήγα να ακολουθήσω την διαδικασία που λες για να συνδεθώ στην FUPS και με το που πατάω I forgot my password ζητάει κατευθείαν να του βάλω το τούρκικο κινητό.

Υπάρχει κάποιο site που μπορώ να αγοράσω τον τούρκικο αριθμό για κάνα μισάωρο(και όχι για μια χρήση) ώστε να αλλάξω τον τούρκικο αριθμό στην παλιά συσκευή(που γίνεται κανονικά login) και μετά να μπορώ να κάνω login και στην καινούργια συσκευή με τον καινούργιο αριθμό.

1 λεπτό πριν, Kavou_26 είπε

Καλησπέρα. Άλλαξα συσκευή και πήγα να ακολουθήσω την διαδικασία που λες για να συνδεθώ στην FUPS και με το που πατάω I forgot my password ζητάει κατευθείαν να του βάλω το τούρκικο κινητό.

Υπάρχει κάποιο site που μπορώ να αγοράσω τον τούρκικο αριθμό για κάνα μισάωρο(και όχι για μια χρήση) ώστε να αλλάξω τον τούρκικο αριθμό στην παλιά συσκευή(που γίνεται κανονικά login) και μετά να μπορώ να κάνω login και στην καινούργια συσκευή με τον καινούργιο αριθμό.

ΟΧΙ

15 λεπτά πριν, pasxaliskar είπε

ΟΧΙ

Υπάρχει κάποια άλλη διαδικασία ώστε να μπορέσω να αλλάξω συσκευή και να κρατήσω την Fups? 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
13 minutes ago, Kavou_26 said:

Υπάρχει κάποια άλλη διαδικασία ώστε να μπορέσω να αλλάξω συσκευή και να κρατήσω την Fups? 

Εφόσον θέλεις να μεταφερθείς σε άλλη συσκευή ίσως χρειαστεί να κάνεις από την αρχή την διαδικασία να πάρεις FUPS, αριθμό κτλ.
Εγώ έδωσα μια ''λύση'' όσο αφορά το logout που φάγαμε οι περισσότεροι, αν όχι όλοι, για να μπούμε με την ίδια συσκευή. 

Η ερώτηση μου είναι αν κράτησες τον παλιό αριθμό που είχες κάνει την εγγραφή σου. Χωρίς αυτόν τον αριθμό δεν μπορείς να κάνεις καμία περαιτέρω ενέργεια. Απαξ και σε πέταξε έξω, δεν υπάρχει δυνατότητα ούτε αλλαγής του αρχικού αριθμού με έναν άλλο.

Επεξ/σία από Alex21121988

4 ώρες πριν, Alex21121988 είπε

Εφόσον θέλεις να μεταφερθείς σε άλλη συσκευή ίσως χρειαστεί να κάνεις από την αρχή την διαδικασία να πάρεις FUPS, αριθμό κτλ.
Εγώ έδωσα μια ''λύση'' όσο αφορά το logout που φάγαμε οι περισσότεροι, αν όχι όλοι, για να μπούμε με την ίδια συσκευή. 

Η ερώτηση μου είναι αν κράτησες τον παλιό αριθμό που είχες κάνει την εγγραφή σου. Χωρίς αυτόν τον αριθμό δεν μπορείς να κάνεις καμία περαιτέρω ενέργεια. Απαξ και σε πέταξε έξω, δεν υπάρχει δυνατότητα ούτε αλλαγής του αρχικού αριθμού με έναν άλλο.

Δυστυχώς τον αριθμό που έκανα εγγραφή δεν τον κράτησα. Το θέμα είναι ότι δεν με έχει πετάξει έξω. Στην παλιά μου συσκευή λειτουργεί κανινικα. Η απορία μου είναι πώς μπορώ να συνδεθώ στην καινούργια μου συσκευή. 

Σκέφτηκα να μπω στις ρυθμίσεις του λογαριασμού μου από την  παλιά συσκευή που δουλεύει κανονικά η Fups και να αλλάξω τον τουρκικό αριθμό. Αλλά θέλω έναν αριθμό που θα μπορώ να τον κρατήσω για μισή - μια ώρα. Γιατί θα μου έρθει λογικά μνμ για επαλήθευση αλλαγής αριθμού στην παλιά συσκευή και μετά ενώ έχω αλλάξει επιτυχώς τον τουρκικό τηλεφωνικό αριθμό στην παλιά συσκευή, να πάω να συνδεθώ στην καινούργια συσκευή με τον καινούργιο αριθμό και να μπορέσει να μου έρθει ένα μνμ επαλήθευσης. 

5 λεπτά πριν, Kavou_26 είπε

Δυστυχώς τον αριθμό που έκανα εγγραφή δεν τον κράτησα. Το θέμα είναι ότι δεν με έχει πετάξει έξω. Στην παλιά μου συσκευή λειτουργεί κανινικα. Η απορία μου είναι πώς μπορώ να συνδεθώ στην καινούργια μου συσκευή. 

Σκέφτηκα να μπω στις ρυθμίσεις του λογαριασμού μου από την  παλιά συσκευή που δουλεύει κανονικά η Fups και να αλλάξω τον τουρκικό αριθμό. Αλλά θέλω έναν αριθμό που θα μπορώ να τον κρατήσω για μισή - μια ώρα. Γιατί θα μου έρθει λογικά μνμ για επαλήθευση αλλαγής αριθμού στην παλιά συσκευή και μετά ενώ έχω αλλάξει επιτυχώς τον τουρκικό τηλεφωνικό αριθμό στην παλιά συσκευή, να πάω να συνδεθώ στην καινούργια συσκευή με τον καινούργιο αριθμό και να μπορέσει να μου έρθει ένα μνμ επαλήθευσης. 

λογικα ο αριθμος υπαρχει στο  ιστορικο απο το site του το "αγορασες"

3 hours ago, solid21 said:

λογικα ο αριθμος υπαρχει στο  ιστορικο απο το site του το "αγορασες"

Δεν υπαρχει "λογικα" με τα σαιτ των μαιμου sms, ειχα παρει απο 
https://5sim.net/ (η mirror https://5sim.biz/) και εξαφανισαν ολο τον λογαριασμο για να φανε το υπολοιπο
(ειχα βαλει το μινιμουμ 3/4/5 ευρω, δεν θυμαμαι, πηρα σμσ για 0,30 €, λεω ας υπαρχει το υπολοιπο για το μελλον, αμ δε).
    login:
"Invalid email address or password"

forget:
"Email not exists"

Sign in with Google:
"This email is already in use"
    (και σε νεο registration μεσω google, το ιδιο βγαζει...)

Αντιφατικα αποτελεσματα, ειδικα το 3ο ειναι τραγελαφικο, ειναι ηδη σε χρηση το εμαιλ, αλλα δεν κανει login ουτε καν μεσω google.
Support/email/chat, ναδα, πορτες κλειστες.
Με αλλα λογια, bye bye το υπολοιπο... και φυσικα και το ιστορικο.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...