centaur1 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2004 Share Δημοσ. 2 Αυγούστου 2004 Καλημέρα σε όλους! Μπορεί κάποιος να με βοηθήσει; Μόλις μου δώσανε τον αποκωδικοποιητή του "τέως" Alpha Digital & μένει να προμηθευθώ τον υπόλοιπο εξοπλισμό (καλώδια, πιάτα, κλπ) Αυτό που θέλω είναι η καλή λήψη κυρίως ελεύθερων καναλιών Ευρώπης (& όχι μόνο). Πόσους & ποιούς δορυφόρους πρέπει να "δω"; Τι πιάτο πρέπει να έχω (1,8 / 1,4 / 1,2); Αν κάποια στιγμή θελήσω να δω & συνδρομητικά κανάλια τι πρέπει να κάνω (κάρτες δηλ κλπ): Υπάρχει κάποιος να μου προτείνει κάτι; Ευχαριστώ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
daskalos Δημοσ. 3 Αυγούστου 2004 Share Δημοσ. 3 Αυγούστου 2004 simvouli mo ueinai na baleis to dekti se mia ble sakoula kai na pas stin kodinoteri paralia pou exeis kai na ton rixeis mesa. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
centaur1 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2004 Μέλος Share Δημοσ. 3 Αυγούστου 2004 giati daskale??? pes mou ti ginetai?? kati "kalo" tha xeis yp opsh sou.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
daskalos Δημοσ. 3 Αυγούστου 2004 Share Δημοσ. 3 Αυγούστου 2004 more den axizei na sxolitheis den exei dinatotites kai den sinergazete kai me ta diafora modules. an asxolitheis kai ton baleis se ligo kairo tha alaxeis dekti.an prokeitai na to agoraseis tha se simbouleva na mi ton pareis. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostasbm Δημοσ. 4 Αυγούστου 2004 Share Δημοσ. 4 Αυγούστου 2004 an mazeva dektes toy alfa digitl tha eix anoixei super market to idio kai me toys panasat filika Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pournaras Δημοσ. 4 Αυγούστου 2004 Share Δημοσ. 4 Αυγούστου 2004 Αν στον δωσανε τζαμπα, δεν ειναι κι ασχημο να αρχισεις να παιξεις μαζι του με ελευθερα καναλια, πιανοντας Astra και Hotbird, οποτε και ο εξοπλισμος κεραιων θα σου μεινει και θα αναγκαστεις εκ των πραγματων να τον αλλαξεις συντομα (δεν θα ειναι αρκετος σε λιγο καιρο, τα ελευθερα καναλια ειναι πλεον πολυ λιγα και αχρηστα, απλα ειναι καλα για να μπεις στο κλιμα). Τωρα αν ειναι να τον αγορασεις, και 1e πολλα ειναι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
centaur1 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2004 Μέλος Share Δημοσ. 4 Αυγούστου 2004 Παιδια σας ευχαριστώ όλους...... Θα δω τι θα κάνω τελικά.... Αν το βάλω θα με ακούσετε πάλι σίγουρα..... Καλά να περνάτε!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.