Προς το περιεχόμενο

Προσθήκη TABBED WIDGET στο template

Μετάβαση στην απάντηση Απαντήθηκε από Xvipes,

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πήρα ένα template απλά θέλω να προσθέσω ένα TABBED WIDGET μενού δεξιά στην ιστοσελίδα υπάρχεις κάποιος ο οποίος μπορεί να με βοηθήσει?

Δημοσ.

Tired Jim Carrey GIF by JustViral

1) Σε τι πλατφόρμα είναι στημένη η ιστοσελίδα;
2) Ποιο template πήρες;
3) Τι εννοείς με το TABBED WIDGET μενού;
4) Τι υπάρχει δεξιά στην ιστοσελίδα αυτή την στιγμή;
5) Ποιό είναι το νόημα της ζωής;

Χωρίς τα παραπάνω υποθέτω πως μιλάς για Wordpress και template που είναι πάνω στον Elementor και θες ένα Tabs widget.
Αν ναι δες εδώ https://elementor.com/help/tabs-widget/

• Haha 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
22 λεπτά πριν, Xvipes είπε

Tired Jim Carrey GIF by JustViral

1) Σε τι πλατφόρμα είναι στημένη η ιστοσελίδα;
2) Ποιο template πήρες;
3) Τι εννοείς με το TABBED WIDGET μενού;
4) Τι υπάρχει δεξιά στην ιστοσελίδα αυτή την στιγμή;
5) Ποιό είναι το νόημα της ζωής;

Χωρίς τα παραπάνω υποθέτω πως μιλάς για Wordpress και template που είναι πάνω στον Elementor και θες ένα Tabs widget.
Αν ναι δες εδώ https://elementor.com/help/tabs-widget/

Ναι σωστά..

1 Blogger πλατφόρμα

2 Εδώ είναι

3, 4 Εννοώ δες εδώ ένα template παράδειγμα και το μένου δεξιά (Popular, Recents, Comments) θέλω αυτό το μενου προσαρμοσμένο στο template  που θέλω. Αυτο.

5 Ελα ντε.

Επεξ/σία από atrwtos
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 26/7/2024 στις 10:40 ΠΜ, Xvipes είπε

Δες εδώ νομίζω αυτό θες. https://danteizm.blogspot.com/2020/10/blogger-sidebar-tabs.html

Σε ευχαριστώ πολύ ακολούθησα τις οδηγίες το πρόσθεσα εκεί που ήθελα μπορώ να προσθέσω τα gadgets εντάξει αλλά για να φανούν γράμματα κτλ. θα πρέπει να πειράξω κάποια χρώματα μπορώ να το κάνω (το έκανα στον έλεγχο στον chrome οπότε δεν νομίζω να έχω θέμα) απλά αν δεις το gadget popular posts από κάτω εμφανίζει και τον τίτλο ενώ όταν το προσθέτω στο gadget πάνω δεν εμφανίζονται οι τίτλοι γιατί;; ενώ το έχω ενεργοποιημένο από μέσα στη διάταξη.

Επεξ/σία από atrwtos
  • Λύση
Δημοσ.
21 hours ago, atrwtos said:

Σε ευχαριστώ πολύ ακολούθησα τις οδηγίες το πρόσθεσα εκεί που ήθελα μπορώ να προσθέσω τα gadgets εντάξει αλλά για να φανούν γράμματα κτλ. θα πρέπει να πειράξω κάποια χρώματα μπορώ να το κάνω (το έκανα στον έλεγχο στον chrome οπότε δεν νομίζω να έχω θέμα) απλά αν δεις το gadget popular posts από κάτω εμφανίζει και τον τίτλο ενώ όταν το προσθέτω στο gadget πάνω δεν εμφανίζονται οι τίτλοι γιατί;; ενώ το έχω ενεργοποιημένο από μέσα στη διάταξη.

Αφαίρεσε το "#sidebar-tab h2{display:none;}" που είναι στην πρώτη γραμμή του css από το άρθρο για να εμφανιστεί ο τίτλος.
Αν θεωρείς πως σου βρήκα την λύση πάτησέ το εδώ στο insomnia.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...