Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχω ένα iPhone 11 Pro Max. Μετά από τόσα χρόνια η μπαταρία δεν αντεχει. 
Επειδη μένω επαρχία (Ρεθυμνο) δεν ξέρω που να αλλάξω μπαταρία. Τα γνωστά καταστήματα public , Vodafone, COSMOTE βάζουν γνήσιες μπαταρίες; 
Αν πάω σε κάποιο άλλο κατάστημα που υπάρχει εδώ πχ Mr robot τι μπαταρία θα βάλει; Γενικά υπάρχουν ποιότητες; Ή θα μου βάλουν την ίδια μπαταρία είτε στη COSMOTE είτε στο Mr robot;

Δημοσ.

Το πρόβλημα είναι ότι είμαι στην Κρήτη. Δεν είναι εύκολο να το στείλω και να μείνω χωρίς κινητό τόσο καιρό. Επίσης εδώ αλλάζω μπαταρία με 55€. Στο I storm που είδα κάνει 99€ +τα μεταφορικά αν μπορεί να γίνει αυτό, μιλάμε για τα διπλάσια χρήματα. Αξίζει;

το ερώτημα είναι αν έχουν κάποια διαφορά οι μπαταρίες στα υπόλοιπα μαγαζιά 

Δημοσ.
1 ώρα πριν, p8denu είπε

Το πρόβλημα είναι ότι είμαι στην Κρήτη. Δεν είναι εύκολο να το στείλω και να μείνω χωρίς κινητό τόσο καιρό. Επίσης εδώ αλλάζω μπαταρία με 55€. Στο I storm που είδα κάνει 99€ +τα μεταφορικά αν μπορεί να γίνει αυτό, μιλάμε για τα διπλάσια χρήματα. Αξίζει;

το ερώτημα είναι αν έχουν κάποια διαφορά οι μπαταρίες στα υπόλοιπα μαγαζιά 

Με το να πας να δωσεις 55ε και να θες παλι αλλαγη για τους Χ-Ψ λογους θα σου βγει παραπανω απο το να πας κατευθειαν στον επισημο μεταπωλητη-επιδιορθοτη...Επισς να ξερεις κατι ακομα που ισχυει στα ΠΑΝΤΑ. Το ακριβο ειναι φθηνο , και το φθηνο αποδεικνυεται ΑΚΡΙΒΟ.

Δημοσ.

Και στα επίσημα , η εγγύηση στις μπαταρίες είναι περιορισμένη . Είναι μην τύχει και μπλέξεις γενικά ..

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...