Προς το περιεχόμενο

Αμφιλεγόμενο μάρκετινκ Vodafone (στα όρια του scam).

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

image.png.efb7e23892d69f289365e4ab23431775.png

Βλέπω το παραπάνω, τι να καταλάβω;

"έως 100Mbps" , το γνωστό έως από τα χρόνια του adsl, κοινός όσο κλειδώσεις αλλά ονομαστικά vdsl 100αρι

"Από 19,60€ "  , ελάχιστο πάγιο που θα ανέβει αν βάλεις δωρεάν χρόνο ομιλίας, κανάλια κτλ.

Αλλά όοοοχι 19.60€ είναι για adsl "ο θεός να το κάνει 24άρι" και ούτε λόγος για 100αρι (ο θέος να το κάνει fiber που το βάφτισαν) αφού το 100άρι είναι κοντά στο διπλάσιο στα 35€ (νομίζω τόσο μου είπε).

Επεξ/σία από Havik
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Έγινε αλλαγή τίτλου σε Αμφιλεγόμενο μάρκετινκ Vodafone (στα όρια του scam).
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
28 minutes ago, Ukforthemoment said:

Scum= απόβρασμα

Scam=απάτη 

Well "από κανένα άτομο και πάνω" εκεί είναι scum γι'αυτό και η προσφορά είναι "έως και" scam :P

Επεξ/σία από Havik

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Havik, καλά έκανες και το έγραψες!

Το είδα και εγώ πριν μέρες καθώς έληξε το συμβόλαιο που έχω αλλού και ψάχνω προσφορά, και το ξέχασα τελείως.

Δεν υπάρχει πουθενά μέσα στο site τέτοιο πακέτο, το οποίο μπορείς να το επιλέξεις και να το αγοράσεις για χρήση.

Αν είναι να πρέπει να βάλουμε + αυτό + εκείνο, για να έχουμε τηλ και ίντερνετ, τότε ΠΟΥ είναι το 19.60 ΚΑΙ μιλάνε για 100άρι ???

Επεξ/σία από sakis.kom

Δεν υπήρχε Vdsl στα 19,60 εξαρχής, η τιμή αφορά Αdsl, παίζουν με τις λέξεις από, έως ....

Σαν να μπαίνεις σε παγωτατζίδικό και να σου γράφει ταμπέλα, Το παγωτό κάνει από 3€ έως 5 μπάλες, τελικά με τα 3€ παίρνεις την χαρτοπετσέτα με το χωνάκι χωρίς καθόλου παγωτό.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Για όλες τις αιτήσεις που καταχωρούνται από 5/2/23 και έπειτα, η τιμή προσφοράς θα ισχύει για τους 12 πρώτους μήνες του συμβολαίου. Από τον 13 μήνα και έως τη λήξη του συμβολαίου, θα υπάρξει αναπροσαρμογή στην τιμή του παγίου με την προσθήκη έως 1,5 ευρώ επιπλέον, λόγω πληθωρισμού και επενδύσεων δικτύου.

Οι τιμές περιλαμβάνουν συνδυαστική έκπτωση κινητής – σταθερής, ΦΠΑ 24%, τέλος σταθερής τηλεφωνίας και Internet 5% και τέλος συνδρομητικής τηλεόρασης 10%.

Πήρα τηλ και ζήτησα την την προσφορά.

"Η τιμή δεν είναι για 100 Mbps, υπάρχουν διάφορα προγράμματα, τα 100 έχουν άλλη τιμή."

Μα η προσφορά γράφει για 100 Mbps.

"Γράφει από 100 Mbps..."

Είπα πως μας κοροϊδεύετε, δεν ενδιαφέρομαι, και το έκλεισα.

Επεξ/σία από sakis.kom
  • Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...