Vasilis 07 Δημοσ. 26 Ιουλίου Share Δημοσ. 26 Ιουλίου 6 λεπτά πριν, Thresh είπε O 7950Χ έχει τώρα 490 ευρώ κι η "αρχική" του τιμή σταθεροποιήθηκε στα 570-600 από τον Δεκέμβριο του 2022 έως τον Δεκέμβριο του 2023. Αποκλείεται να έχει 400 ευρώ ο 9950Χ, ειδικά φέτος ή του χρόνου. Από ένα επιπόλαιο search που έκανα για την τιμή όλα τα άρθρα καταλήγουν στο Ryzen 9 9950X price around $400. Και εμένα μου έκανε εντύπωση αυτή η τιμή. Λίγες μέρες έμειναν να το δούμε καθώς και τις μητρικές που θα βγουν για την νέα γενιά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 26 Ιουλίου Super Moderators Share Δημοσ. 26 Ιουλίου 6 minutes ago, Vasilis 07 said: Από ένα επιπόλαιο search που έκανα για την τιμή όλα τα άρθρα καταλήγουν στο Ryzen 9 9950X price around $400. Και εμένα μου έκανε εντύπωση αυτή η τιμή. Λίγες μέρες έμειναν να το δούμε καθώς και τις μητρικές που θα βγουν για την νέα γενιά. Χωρίς επίσημο MSRP ακόμα, βάζουν/γράφουν ό,τι να 'ναι δυστυχώς. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Arkin Δημοσ. 26 Ιουλίου Share Δημοσ. 26 Ιουλίου 7 λεπτά πριν, Vasilis 07 είπε Από ένα επιπόλαιο search που έκανα για την τιμή όλα τα άρθρα καταλήγουν στο Ryzen 9 9950X price around $400. Και εμένα μου έκανε εντύπωση αυτή η τιμή. Λίγες μέρες έμειναν να το δούμε καθώς και τις μητρικές που θα βγουν για την νέα γενιά. 400 θα έχει ο 9700x όχι ο 9950x. Αυτός θα είναι στα 600+ αρχική. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα