Vasilis 07 Δημοσ. 26 Ιουλίου Δημοσ. 26 Ιουλίου 6 λεπτά πριν, Thresh είπε O 7950Χ έχει τώρα 490 ευρώ κι η "αρχική" του τιμή σταθεροποιήθηκε στα 570-600 από τον Δεκέμβριο του 2022 έως τον Δεκέμβριο του 2023. Αποκλείεται να έχει 400 ευρώ ο 9950Χ, ειδικά φέτος ή του χρόνου. Από ένα επιπόλαιο search που έκανα για την τιμή όλα τα άρθρα καταλήγουν στο Ryzen 9 9950X price around $400. Και εμένα μου έκανε εντύπωση αυτή η τιμή. Λίγες μέρες έμειναν να το δούμε καθώς και τις μητρικές που θα βγουν για την νέα γενιά.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 26 Ιουλίου Super Moderators Δημοσ. 26 Ιουλίου 6 minutes ago, Vasilis 07 said: Από ένα επιπόλαιο search που έκανα για την τιμή όλα τα άρθρα καταλήγουν στο Ryzen 9 9950X price around $400. Και εμένα μου έκανε εντύπωση αυτή η τιμή. Λίγες μέρες έμειναν να το δούμε καθώς και τις μητρικές που θα βγουν για την νέα γενιά. Χωρίς επίσημο MSRP ακόμα, βάζουν/γράφουν ό,τι να 'ναι δυστυχώς. 1
Arkin Δημοσ. 26 Ιουλίου Δημοσ. 26 Ιουλίου 7 λεπτά πριν, Vasilis 07 είπε Από ένα επιπόλαιο search που έκανα για την τιμή όλα τα άρθρα καταλήγουν στο Ryzen 9 9950X price around $400. Και εμένα μου έκανε εντύπωση αυτή η τιμή. Λίγες μέρες έμειναν να το δούμε καθώς και τις μητρικές που θα βγουν για την νέα γενιά. 400 θα έχει ο 9700x όχι ο 9950x. Αυτός θα είναι στα 600+ αρχική. 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα