karib Δημοσ. 2 Αυγούστου 2004 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2004 Τις τελευταίες ημέρες εξερευνώ το wap2 (over gprs) και το σερφαρισμα μεσω internet. Διαθέτω κάποια τοποθεσία στο Internet και σκέφθηκα αν ήταν καλή ιδέα να δημιουργήσω μία-δύο σελίδες μικρού μεγέθους (σε διαστάσεις και kb) ειδικά για πρόσβαση σε wap, ώστε να μπορεί κάποιος να επισκεφτεί εύκολα από το κινητό του και με μικρό κόστος (πχ η σελίδα θα έχει μέγεθος 10kb) και να δει τις σελίδες αυτές αν θελήσει. Η σελίδα μου δημοσιεύει κάποια νέα και ίσως καποιος που είναι μακρία από υπολογιστή να ήθελε σε μια περιστασιακή βάση (πχ μια φορά τη βδομάδα) να τη δει. Σε τελευταία ανάλυση, είναι μια δυνατότητα ακόμη που μπορεί κάποιος να προσφέρει στους χρήστες του. Ετσι, κάποιος με κινητό τελεταίας γενιάς που διαθέτει wap2-xhtml browser, θα είχε τη δυνατότητα να δει τη σελίδα, αν και όποτε το επιθυμεί. Μάλιστα οι σελίδες θα είναι platform-independent(ούτε voda live,ούτε imode,ούτε tim-imagine). Πως σας φαίνεται σαν ιδέα? Είναι καλή? Η επόμενη ερώτηση θα ήταν 'θα έχει αποδοχή' αλλά υποθέτω και μια επιφυλλακτική απάντηση... Ξέρετε κάποια τέτοια wap2 site στην Ελλάδα να μου προτείνετε ώστε να πάρω μια ιδέα? Πάντως νομίζω δεν είναι άσχημη σαν ιδέα. Παρόλα αυτά περιμένω τις απόψεις σας.
karib Δημοσ. 2 Αυγούστου 2004 Μέλος Δημοσ. 2 Αυγούστου 2004 ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΠΟΨΗ ΕΠΙ ΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ??????
Παναγιώτης Σ. Δημοσ. 2 Αυγούστου 2004 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2004 Sorry, αλλά δεν καταλαβαίνω γιατί φωνάζεις.. Νομίζεις οτι, έτσι θα υποχρεώσεις κάποιον η κάποιους να απαντήσουν?? Το να μην έχει κάποιος άποψη ή να μην γνωρίζει, το έχεις σκεφτεί ώς πιθανότητα?? Έκανες μια ερώτηση και πέρασαν 6 ώρες [!!!] που δεν πήρες απάντηση και κάνεις έτσι?? Τι να πούν και μερικοί που ίσως πάρουν απάντηση [άκουσον άκουσον ] την επόμενη μέρα. Συγνώμη για το άσχετο του post αλλά μου έχεις κάνει εντύπωση, Φιλικά, Παναγιώτης
as223 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2004 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2004 Εγω επειδη δεν ασχολουμαι με WAP και γενικα με κινητα και τις δυνατοτητες τους, θα σου απαντησω απο μια αλλη σκοπια... Γενικα κατα τη γνωμη μου, εφ'οσον εχεις χρονο και ορεξη, ο,τι κανεις ειναι καλο! Ακομα και κανενας να μην το επισκεφτει, θα ειναι μια καλη ευκαιρια να δοκιμασεις κατι που δεν εχεις ξανακανει... Προσωρα λοιπον και καλη επιτυχια
karib Δημοσ. 9 Αυγούστου 2004 Μέλος Δημοσ. 9 Αυγούστου 2004 Παντως, η έλλειψη απαντήσεων εμένα με οδηγεί σε διαφορετικο συμπέρασμα: μάλλον δεν υπάρχει ενδιαφέρον είτε τους προσφέρω αυτή τη δυνατότητα είτε όχι, οποτε...
ba_eas Δημοσ. 10 Αυγούστου 2004 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2004 Mallon kapoioi exoun zalistei/varethei....mallon....opote.....
UNPAIKTABLE Δημοσ. 10 Αυγούστου 2004 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2004 Les oti theleis na ftiakseis mia selida gia kinhta 3hs genias, etsi wste na mporoun oi xrhstes na thn episkeptontai, me mikro kostos opws eipes, kai na tous einai xrhsimh mia tetoia yphresia.. Akougetai poly kalo san idea.. Kai xairomai pou vlepw atoma me elefthero xrono na dokimazoun kainourgia pragmata.. Ksexnas omws kati.. Isws na mhn to exeis ksexasei, alla toulaxiston den to exeis anaferei.. De mas eipes, poio tha einai to periexomeno ths selidas kai ti einai afto pou tha kanei ton xrhsth (symperilamvanomenou kai emou) na episkeptetai afth th selida kai na ksodevei estw kai elaxista xrhmata, mias kai h selida tha einai <10kb, gia na thn episkeftei? Perimenw thn apanthsh sou me endiaferon..
grigas Δημοσ. 10 Αυγούστου 2004 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2004 Symfwnw me ton unpaiktable kai tha ithela (estw me pm an den thes na to peis dimosia) na riksw k mia matia stin selida poy exeis ayti ti stigmi...
karib Δημοσ. 10 Αυγούστου 2004 Μέλος Δημοσ. 10 Αυγούστου 2004 Les oti theleis na ftiakseis mia selida gia kinhta 3hs genias, Που μιλησα για 3ης γενιας? Μιλω για τα νεα κινητα(ως 2ετων) που οι περισσοτεροι εχουμε. De mas eipes, poio tha einai to periexomeno ths selidas kai ti einai afto pou tha kanei ton xrhsth (symperilamvanomenou kai emou) na episkeptetai afth th selida kai na ksodevei estw kai elaxista xrhmata, mias kai h selida tha einai <10kb, gia na thn episkeftei? Perimenw thn apanthsh sou me endiaferon.. Περιεχόμενο: σελίδα με εξειδικευμένη (σε αντικείμενο) ειδησεογραφία. grigas, this is secret.
grigas Δημοσ. 12 Αυγούστου 2004 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2004 Karib τελευταίους μήνες όλο ρωτάς για σελίδες, Wap, iMode και δεν ξέρω και εγώ για τι άλλο, αλλά κατα τα άλλα τίποτα... Πρώτη φορά βλέπω άνθρωπο να μην θέλει να "διαφημίσει" το site του... τι άλλο θα δούμε???
karib Δημοσ. 12 Αυγούστου 2004 Μέλος Δημοσ. 12 Αυγούστου 2004 Karib τελευταίους μήνες όλο ρωτάς για σελίδες, Wap, iMode και δεν ξέρω και εγώ για τι άλλο, αλλά κατα τα άλλα τίποτα... Πρώτη φορά βλέπω άνθρωπο να μην θέλει να "διαφημίσει" το site του... τι άλλο θα δούμε??? Καποιες φορες η σιωπη και η μυστικοτητα ειναι καλυτερη από τη δημοσιοτητα...
mkst Δημοσ. 12 Αυγούστου 2004 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2004 Karib τελευταίους μήνες όλο ρωτάς για σελίδες' date=' Wap, iMode και δεν ξέρω και εγώ για τι άλλο, αλλά κατα τα άλλα τίποτα... Πρώτη φορά βλέπω άνθρωπο να μην θέλει να "διαφημίσει" το site του... τι άλλο θα δούμε???[/quote'] Ασε το παιδί να ψαχτεί, να μάθει, δεν είναι κακό ακόμα και αν δεν έχει φτιάξει τίποτα.
karib Δημοσ. 12 Αυγούστου 2004 Μέλος Δημοσ. 12 Αυγούστου 2004 Απο το ψαξιμο δεν έχασε ποτε κανενας... Καπως έτσι δεν πορευομαστε όλοι στην πληροφορικη?
karib Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2004 Μέλος Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2004 Τελικα αν και ολα τα κινητα εχουν wap, ποσοι απο εσας το εχετε χρησιμοποιησει ποτε?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.