00 George 00 Δημοσ. 25 Ιουλίου Share Δημοσ. 25 Ιουλίου Προσπαθώ να διαβάσω το USB και δεν έχω πρόσβαση .... έχω κάνει τα έξεις . 1) Διαχείριση δίσκων / Αλλαγή γράμματος δίσκου και πάλη δεν εμφανίζει χωρητικότητα , στης ιδιότητες γράφει ( Αυτή η συσκευή λειτουργεί κανονικά ) 2) diskpart / clean disk = βγάζει error Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 6 Αυγούστου Share Δημοσ. 6 Αυγούστου και σε αλλο pc το ιδιο? On 25/07/2024 at 01:02, 00 George 00 said: Προσπαθώ να διαβάσω το USB και δεν έχω πρόσβαση .... έχω κάνει τα έξεις . 1) Διαχείριση δίσκων / Αλλαγή γράμματος δίσκου και πάλη δεν εμφανίζει χωρητικότητα , στης ιδιότητες γράφει ( Αυτή η συσκευή λειτουργεί κανονικά ) 2) diskpart / clean disk = βγάζει error Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
00 George 00 Δημοσ. 6 Αυγούστου Μέλος Share Δημοσ. 6 Αυγούστου Ναι το ίδιο κάνει και σε άλλο PC . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Λύση poulinos Δημοσ. 7 Αυγούστου Λύση Share Δημοσ. 7 Αυγούστου θα δοκιμαζα Recovery με κανα File scavenger αλλιως βλεπω να μας αφησε το Usb 20 hours ago, 00 George 00 said: Ναι το ίδιο κάνει και σε άλλο PC . 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα