poisom Δημοσ. 2 Ιουλίου 2001 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2001 ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΣΑΣ ΡΩΤΗΣΩ ΑΝ ΕΧΕΙ Η COSMOKARTA ROAMING ΣΤΗΝ ΑΓΓΛΛΙΑ. ΑΝ ΟΧΙ ΠΟΙΟΝ ΑΡΙΘΜΟ ΚΕΝΤΡΟΥ ΜΗΝΥΜΑΤΩΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΑΛΩ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΣΤΕΛΝΩ ΚΑΙ ΜΗΝΥΜΑΤΑ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΟΤΕΡΩΝ.
leon_94 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2001 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2001 Η cosmocarta εχει roaming στην Αγγλία , μονο για εισερχόμενες κλήσεις και γραπτα μηνύματα.Δηλαδή μπορεις να δεχτείς τηλέφωνα,και να στείλνεις/δέχεσαι γραπτά μηνύματα.Δέν χρειάζετε να κάνεις καμιά αλλαγή στι κινητό σου για να στέλνεις μηνύματα.Αν σε ενδιαφέρει:Η χρέωση είναι η ίδια σάν να τα στέλνεις από Ελλάδα.<p>[ 01-07-2001: Message edited by: leon_94 ]
leon_94 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2001 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2001 <BLOCKQUOTE><font size="1" face="Verdana, Helvetica, sans-serif">quote:</font><HR>Originally posted by ATG_Telecom:<BR><STRONG>Ops!<P>Mono dechese sms. DEN Stelnis.</STRONG><HR></BLOCKQUOTE><BR>Φίλε poisom ρώτα καλύτερα σε κάποιο κατάστημα του ΟΤΕ.Εγώ έχω σύνδεση Panafon αλλά έχω και κάρτα SIM "b-free" & "cosmocarta"<BR>Mε το b-free σίγουρα έστελνα/ελάμβανα sms,και αυτή την εντύπωση είχα ότι συνέβενε και με την cosmocatra.<p>[ 02-07-2001: Message edited by: leon_94 ]
tiger3000 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2001 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2001 EPISHS H XREWSH DEN EINAI IDIA,AYTH THN ENTYPWSH EXW...TSEKARE TO
GIANNISPATRA Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2006 ξέρετε αν μπορώ να κάνω βιντεοκλήσεις με whats up από την αγγλία ? και αυτόματα δεν γίνεται η περιαγωγή ?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.