Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Θέλω να ανοίξω επαγγελματικο λογαριασμό και θέλω να μου πείτε γνώμες σε ποια τράπεζα να το κάνω.

Ξέρω ότι είναι λίγο αόριστο όλο αυτό αλλά για να πάρω ιδέες.

ΥΓ. Νομίζω ότι η εθνική τράπεζα χρεώνει με το ζορε μηνιαία προμήθεια?

Δημοσ.
58 λεπτά πριν, flienky είπε

Πειραιώς νομιζω ειναι δωρεάν μονο για Ατομικές Επιχειρήσεις σωστα;

Για ατομική μιλάω 

Δημοσ.

Μπορείς να ανοίξεις έναν κανονικό λογαριασμό σε οποιαδήποτε τράπεζα και μετά να δηλώσεις το IBAN στην ΑΑΔΕ στους επαγγελματικούς λογαριασμούς. Έτσι γλιτώνεις την χρέωση από τις τράπεζες.

• Like 4
Δημοσ.
1 ώρα πριν, marioshrist είπε

Μπορείς να ανοίξεις έναν κανονικό λογαριασμό σε οποιαδήποτε τράπεζα και μετά να δηλώσεις το IBAN στην ΑΑΔΕ στους επαγγελματικούς λογαριασμούς. Έτσι γλιτώνεις την χρέωση από τις τράπεζες.

Σωστός

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.
Στις 25/7/2024 στις 11:39 ΠΜ, marioshrist είπε

Μπορείς έτσι να έχεις POS?

Δημοσ.

Σαν POS είχα πάρει μια συσκευή της VIVA που δεν έχει συνδρομή. Αλλά το πήρα μόνο για την υποχρέωση γιατί έχω έδρα το σπίτι και δουλεύω απομακρυσμένα οπότε δεν μου χρειάζεται POS. Οπότε εξαρτάται από την περίπτωση.

Δημοσ.
3 ώρες πριν, marioshrist είπε

Σαν POS είχα πάρει μια συσκευή της VIVA που δεν έχει συνδρομή. Αλλά το πήρα μόνο για την υποχρέωση γιατί έχω έδρα το σπίτι και δουλεύω απομακρυσμένα οπότε δεν μου χρειάζεται POS. Οπότε εξαρτάται από την περίπτωση.

Δεν χρειάζεται να έχεις Viva λογαριασμό για να έχεις Viva POS?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
20 hours ago, Lux Aeterna said:

Δεν χρειάζεται να έχεις Viva λογαριασμό για να έχεις Viva POS?

Ναι έκανα αναγκαστικά λογαρισμό εκεί αλλά δεν τον έχω χρησιμοποιήσει ποτε. Επίσης δεν μου κόστισε κάτι έξτρα. Μόνο την αγορά του POS είχα πληρώσει.

Επεξ/σία από marioshrist
  • Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...