GREGORYMO Δημοσ. 24 Ιουλίου 2024 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2024 Θέλω να ανοίξω επαγγελματικο λογαριασμό και θέλω να μου πείτε γνώμες σε ποια τράπεζα να το κάνω. Ξέρω ότι είναι λίγο αόριστο όλο αυτό αλλά για να πάρω ιδέες. ΥΓ. Νομίζω ότι η εθνική τράπεζα χρεώνει με το ζορε μηνιαία προμήθεια?
ss42ss Δημοσ. 24 Ιουλίου 2024 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2024 Εθνική 4€/μήνα Πειραιώς μέχρι στιγμής δωρεάν Eurobank 3€/ μήνα Viva 5€/ μήνα συν 10€/ μήνα για την διατήρηση του IBAN 1
GREGORYMO Δημοσ. 24 Ιουλίου 2024 Μέλος Δημοσ. 24 Ιουλίου 2024 36 λεπτά πριν, ss42ss είπε Εθνική 4€/μήνα Πειραιώς μέχρι στιγμής δωρεάν Eurobank 3€/ μήνα Viva 5€/ μήνα συν 10€/ μήνα για την διατήρηση του IBAN Ευχαριστώ!
flienky Δημοσ. 24 Ιουλίου 2024 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2024 Πειραιώς νομιζω ειναι δωρεάν μονο για Ατομικές Επιχειρήσεις σωστα;
GREGORYMO Δημοσ. 25 Ιουλίου 2024 Μέλος Δημοσ. 25 Ιουλίου 2024 58 λεπτά πριν, flienky είπε Πειραιώς νομιζω ειναι δωρεάν μονο για Ατομικές Επιχειρήσεις σωστα; Για ατομική μιλάω
marioshrist Δημοσ. 25 Ιουλίου 2024 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2024 Μπορείς να ανοίξεις έναν κανονικό λογαριασμό σε οποιαδήποτε τράπεζα και μετά να δηλώσεις το IBAN στην ΑΑΔΕ στους επαγγελματικούς λογαριασμούς. Έτσι γλιτώνεις την χρέωση από τις τράπεζες. 4
GREGORYMO Δημοσ. 25 Ιουλίου 2024 Μέλος Δημοσ. 25 Ιουλίου 2024 1 ώρα πριν, marioshrist είπε Μπορείς να ανοίξεις έναν κανονικό λογαριασμό σε οποιαδήποτε τράπεζα και μετά να δηλώσεις το IBAN στην ΑΑΔΕ στους επαγγελματικούς λογαριασμούς. Έτσι γλιτώνεις την χρέωση από τις τράπεζες. Σωστός
Lux Aeterna Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2024 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2024 Στις 25/7/2024 στις 11:39 ΠΜ, marioshrist είπε Μπορείς να ανοίξεις έναν κανονικό λογαριασμό σε οποιαδήποτε τράπεζα και μετά να δηλώσεις το IBAN στην ΑΑΔΕ στους επαγγελματικούς λογαριασμούς. Έτσι γλιτώνεις την χρέωση από τις τράπεζες. Μπορείς έτσι να έχεις POS?
marioshrist Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2024 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2024 Σαν POS είχα πάρει μια συσκευή της VIVA που δεν έχει συνδρομή. Αλλά το πήρα μόνο για την υποχρέωση γιατί έχω έδρα το σπίτι και δουλεύω απομακρυσμένα οπότε δεν μου χρειάζεται POS. Οπότε εξαρτάται από την περίπτωση.
Lux Aeterna Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2024 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2024 3 ώρες πριν, marioshrist είπε Σαν POS είχα πάρει μια συσκευή της VIVA που δεν έχει συνδρομή. Αλλά το πήρα μόνο για την υποχρέωση γιατί έχω έδρα το σπίτι και δουλεύω απομακρυσμένα οπότε δεν μου χρειάζεται POS. Οπότε εξαρτάται από την περίπτωση. Δεν χρειάζεται να έχεις Viva λογαριασμό για να έχεις Viva POS?
marioshrist Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2024 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2024 (επεξεργασμένο) 20 hours ago, Lux Aeterna said: Δεν χρειάζεται να έχεις Viva λογαριασμό για να έχεις Viva POS? Ναι έκανα αναγκαστικά λογαρισμό εκεί αλλά δεν τον έχω χρησιμοποιήσει ποτε. Επίσης δεν μου κόστισε κάτι έξτρα. Μόνο την αγορά του POS είχα πληρώσει. Επεξ/σία 25 Σεπτεμβρίου 2024 από marioshrist 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα