Προς το περιεχόμενο

AirPods Pro 2nd Generation

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα

εχω αγοράσει πριν 3 μήνες τα AirPods Pro 2ης γενιας και μου παραπονούνται ότι με ακούνε από πηγάδι στην ομιλία. Διαβάζω ότι συμβαίνει συχνά αλλά δεν βρίσκω λύση. Έχει κάποιος να προτείνει κάτι ; 

• Super Moderators
Δημοσ.
14 hours ago, karabill93 said:

Καλησπέρα

εχω αγοράσει πριν 3 μήνες τα AirPods Pro 2ης γενιας και μου παραπονούνται ότι με ακούνε από πηγάδι στην ομιλία. Διαβάζω ότι συμβαίνει συχνά αλλά δεν βρίσκω λύση. Έχει κάποιος να προτείνει κάτι ; 

Χμ, κανονικά το αντίθετο έπρεπε να συμβαίνει μιας και τα μικρόφωνα τα πάνε πάρα πολύ καλά! Αρχικά θα δοκίμαζα να κάνω κλήσεις φορώντας ένα ακουστικό κάθε φορά ώστε να δω αν κάποιο από τα 2 έχει κάποιο πρόβλημα με το μικρόφωνο του.

Επίσης δοκίμασε όσο μιλάς με κάποιον να αλλάξεις τα διαφορά modes ακύρωσης θορύβου που έχουν, ώστε να δεις αν αλλάξει κάτι. Επιπλέον μπορείς να τους κανεις και ένα reset και να τα συνδέσεις από την αρχή με το iPhone.

Αν στο κάνουν πάντα σε όλες τις κλήσεις, ίσως είναι καλή ιδέα να περάσεις μια βόλτα από ένα  επίσημο service για να τα τσεκάρουν όσο βρίσκονται ακόμη στην εγγύηση.

Τέλος,  οφείλω να ρωτήσω αν τα αγόρασες από επίσημο δίκτυο διανομής, ώστε να είμαστε σίγουροι πως είναι original και όχι κάποιος κλώνος! :) 

Δημοσ.
Στις 25/7/2024 στις 11:55 ΠΜ, billdanos είπε

Χμ, κανονικά το αντίθετο έπρεπε να συμβαίνει μιας και τα μικρόφωνα τα πάνε πάρα πολύ καλά! Αρχικά θα δοκίμαζα να κάνω κλήσεις φορώντας ένα ακουστικό κάθε φορά ώστε να δω αν κάποιο από τα 2 έχει κάποιο πρόβλημα με το μικρόφωνο του.

Επίσης δοκίμασε όσο μιλάς με κάποιον να αλλάξεις τα διαφορά modes ακύρωσης θορύβου που έχουν, ώστε να δεις αν αλλάξει κάτι. Επιπλέον μπορείς να τους κανεις και ένα reset και να τα συνδέσεις από την αρχή με το iPhone.

Αν στο κάνουν πάντα σε όλες τις κλήσεις, ίσως είναι καλή ιδέα να περάσεις μια βόλτα από ένα  επίσημο service για να τα τσεκάρουν όσο βρίσκονται ακόμη στην εγγύηση.

Τέλος,  οφείλω να ρωτήσω αν τα αγόρασες από επίσημο δίκτυο διανομής, ώστε να είμαστε σίγουροι πως είναι original και όχι κάποιος κλώνος! :) 

τα εχω αγορασει απο τα public στα 249ε.

• Super Moderators
Δημοσ.
15 hours ago, karabill93 said:

τα εχω αγορασει απο τα public στα 249ε.

Τότε τα πας με τη μία σε επίσημο service για έλεγχο.

Δημοσ.
Στις 2/8/2024 στις 1:36 ΜΜ, panoskare είπε

Τα πας όπως είσαι για αντικατάσταση για να μην μπλέξεις χειρότερα

Πως ζητάω αντικατάσταση αν μου πουν αυτοί για επισκευή ;

• Super Moderators
Δημοσ.
22 hours ago, karabill93 said:

Πως ζητάω αντικατάσταση αν μου πουν αυτοί για επισκευή ;

Δεν γίνεται επισκευή στα airpods.

• 2 μήνες μετά...
Δημοσ.
Στις 5/8/2024 στις 12:03 ΜΜ, billdanos είπε

Δεν γίνεται επισκευή στα airpods.

Άρα και ούτε αντικατάσταση μπαταρίας εάν έχει πρόβλημα και βρίσκονται εκτός εγγύησης;

Εγγύηση είναι 2 έτη σε αυτά;

Το health μπαταρίας ελέγχεται μέσω iOS όπως και στα iPhone; 

• Super Moderators
Δημοσ.
16 hours ago, gousias said:

Άρα και ούτε αντικατάσταση μπαταρίας εάν έχει πρόβλημα και βρίσκονται εκτός εγγύησης;

Εγγύηση είναι 2 έτη σε αυτά;

Το health μπαταρίας ελέγχεται μέσω iOS όπως και στα iPhone; 

Όχι, αν παρουσιαστεί κάποιο θέμα εντός εγγύησης σου αλλάζουν το ακουστικό με νέο. Το health της μπαταρίας στα AirPods δεν μπορείς να το δεις από κάπου. Υπολόγισε πως για 3-4 χρόνια θα είσαι οκ. 

Δημοσ.
1 ώρα πριν, billdanos είπε

Όχι, αν παρουσιαστεί κάποιο θέμα εντός εγγύησης σου αλλάζουν το ακουστικό με νέο. Το health της μπαταρίας στα AirPods δεν μπορείς να το δεις από κάπου. Υπολόγισε πως για 3-4 χρόνια θα είσαι οκ. 

Επειδή ψάχνω άμεσα μία λύση σε ασύρματα και είμαι κυρίως ανάμεσα σε αυτά (Apple AirPods Pro 2) και τα Jabra Elite 8 Active Gen 2 (την τελευταία έκδοση), κρατώντας όμως κατά νου ότι υπάρχει πιθανότητα να δούμε νέα AirPods Pro στην αρχή του 2025 (απορία), εάν επέλεγα να πάω σε μεταχειρισμένα AirPods Pro 2 (για να μην πληρώνω καινούργια που ενδεχομένως να αντικατασταθούν όπως προανέφερα) τι ρίσκο θα είχε μία τέτοια ενέργεια και τι θα έπρεπε να προσέξω και αν θα άξιζε αυτή η σκέψη τελικά;

Δημοσ.

Για να λέμε την αλήθεια τα πρώτα AirPods Pro 2 (lightning port) ήρθαν το φθινόπωρο του 2022 και τα δευτέρα AirPods Pro 2 (Usb-C port) ήρθαν φθινόπωρο του 2023 και τώρα έχουμε φθινόπωρο του 2024 και τέλος του μήνα (28/10) έχει μάλλον καινούριο hardware. Οπότε περίμενε τουλάχιστον μέχρι τέλος του μήνα και μετά αν τα βιάζεσαι θα σου πρότεινα την λύση των μεταχειρισμένων AirPods Pro 2 αρκεί να είσαι σίγουρος ότι είναι original με το serial number

• Thanks 1
Δημοσ.
Στις 15/10/2024 στις 9:08 ΠΜ, iYannis είπε

Για να λέμε την αλήθεια τα πρώτα AirPods Pro 2 (lightning port) ήρθαν το φθινόπωρο του 2022 και τα δευτέρα AirPods Pro 2 (Usb-C port) ήρθαν φθινόπωρο του 2023 και τώρα έχουμε φθινόπωρο του 2024 και τέλος του μήνα (28/10) έχει μάλλον καινούριο hardware. Οπότε περίμενε τουλάχιστον μέχρι τέλος του μήνα και μετά αν τα βιάζεσαι θα σου πρότεινα την λύση των μεταχειρισμένων AirPods Pro 2 αρκεί να είσαι σίγουρος ότι είναι original με το serial number

εκτος απο τιςθ υρες εχουν ,αλλες διαφορες?

• Super Moderators
Δημοσ.
50 minutes ago, jimis98 said:

εκτος απο τιςθ υρες εχουν ,αλλες διαφορες?

Όχι, εκτός από το ότι τα type C υποστηρίζουν και lossless audio αν τα συνδέσεις με το vision pro. Και αυτό γιατί ενώ έχουν και οι 2 εκδόσεις το ίδιο Η2 chip, στην έκδοση lightning "τρέχει" στα 2.4Ghz ενώ στην Type C στα 5Ghz. Αν δεν έχεις σκοπό να τα συνδέσεις με vision pro, δεν θα καταλάβεις πουθενά αλλού κάποια διαφορά. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...