karabill93 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2024 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2024 Καλησπέρα εχω αγοράσει πριν 3 μήνες τα AirPods Pro 2ης γενιας και μου παραπονούνται ότι με ακούνε από πηγάδι στην ομιλία. Διαβάζω ότι συμβαίνει συχνά αλλά δεν βρίσκω λύση. Έχει κάποιος να προτείνει κάτι ;
Super Moderators billdanos Δημοσ. 25 Ιουλίου 2024 Super Moderators Δημοσ. 25 Ιουλίου 2024 14 hours ago, karabill93 said: Καλησπέρα εχω αγοράσει πριν 3 μήνες τα AirPods Pro 2ης γενιας και μου παραπονούνται ότι με ακούνε από πηγάδι στην ομιλία. Διαβάζω ότι συμβαίνει συχνά αλλά δεν βρίσκω λύση. Έχει κάποιος να προτείνει κάτι ; Χμ, κανονικά το αντίθετο έπρεπε να συμβαίνει μιας και τα μικρόφωνα τα πάνε πάρα πολύ καλά! Αρχικά θα δοκίμαζα να κάνω κλήσεις φορώντας ένα ακουστικό κάθε φορά ώστε να δω αν κάποιο από τα 2 έχει κάποιο πρόβλημα με το μικρόφωνο του. Επίσης δοκίμασε όσο μιλάς με κάποιον να αλλάξεις τα διαφορά modes ακύρωσης θορύβου που έχουν, ώστε να δεις αν αλλάξει κάτι. Επιπλέον μπορείς να τους κανεις και ένα reset και να τα συνδέσεις από την αρχή με το iPhone. Αν στο κάνουν πάντα σε όλες τις κλήσεις, ίσως είναι καλή ιδέα να περάσεις μια βόλτα από ένα επίσημο service για να τα τσεκάρουν όσο βρίσκονται ακόμη στην εγγύηση. Τέλος, οφείλω να ρωτήσω αν τα αγόρασες από επίσημο δίκτυο διανομής, ώστε να είμαστε σίγουροι πως είναι original και όχι κάποιος κλώνος!
karabill93 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2024 Μέλος Δημοσ. 31 Ιουλίου 2024 Στις 25/7/2024 στις 11:55 ΠΜ, billdanos είπε Χμ, κανονικά το αντίθετο έπρεπε να συμβαίνει μιας και τα μικρόφωνα τα πάνε πάρα πολύ καλά! Αρχικά θα δοκίμαζα να κάνω κλήσεις φορώντας ένα ακουστικό κάθε φορά ώστε να δω αν κάποιο από τα 2 έχει κάποιο πρόβλημα με το μικρόφωνο του. Επίσης δοκίμασε όσο μιλάς με κάποιον να αλλάξεις τα διαφορά modes ακύρωσης θορύβου που έχουν, ώστε να δεις αν αλλάξει κάτι. Επιπλέον μπορείς να τους κανεις και ένα reset και να τα συνδέσεις από την αρχή με το iPhone. Αν στο κάνουν πάντα σε όλες τις κλήσεις, ίσως είναι καλή ιδέα να περάσεις μια βόλτα από ένα επίσημο service για να τα τσεκάρουν όσο βρίσκονται ακόμη στην εγγύηση. Τέλος, οφείλω να ρωτήσω αν τα αγόρασες από επίσημο δίκτυο διανομής, ώστε να είμαστε σίγουροι πως είναι original και όχι κάποιος κλώνος! τα εχω αγορασει απο τα public στα 249ε.
Super Moderators billdanos Δημοσ. 1 Αυγούστου 2024 Super Moderators Δημοσ. 1 Αυγούστου 2024 15 hours ago, karabill93 said: τα εχω αγορασει απο τα public στα 249ε. Τότε τα πας με τη μία σε επίσημο service για έλεγχο.
panoskare Δημοσ. 2 Αυγούστου 2024 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2024 Τα πας όπως είσαι για αντικατάσταση για να μην μπλέξεις χειρότερα
karabill93 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2024 Μέλος Δημοσ. 4 Αυγούστου 2024 Στις 2/8/2024 στις 1:36 ΜΜ, panoskare είπε Τα πας όπως είσαι για αντικατάσταση για να μην μπλέξεις χειρότερα Πως ζητάω αντικατάσταση αν μου πουν αυτοί για επισκευή ;
djuan1988 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2024 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2024 1 hour ago, karabill93 said: Πως ζητάω αντικατάσταση αν μου πουν αυτοί για επισκευή ; Αντικατάσταση κάνουν με refurbished.
Super Moderators billdanos Δημοσ. 5 Αυγούστου 2024 Super Moderators Δημοσ. 5 Αυγούστου 2024 22 hours ago, karabill93 said: Πως ζητάω αντικατάσταση αν μου πουν αυτοί για επισκευή ; Δεν γίνεται επισκευή στα airpods.
gousias Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2024 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2024 Στις 5/8/2024 στις 12:03 ΜΜ, billdanos είπε Δεν γίνεται επισκευή στα airpods. Άρα και ούτε αντικατάσταση μπαταρίας εάν έχει πρόβλημα και βρίσκονται εκτός εγγύησης; Εγγύηση είναι 2 έτη σε αυτά; Το health μπαταρίας ελέγχεται μέσω iOS όπως και στα iPhone;
Super Moderators billdanos Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2024 Super Moderators Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2024 16 hours ago, gousias said: Άρα και ούτε αντικατάσταση μπαταρίας εάν έχει πρόβλημα και βρίσκονται εκτός εγγύησης; Εγγύηση είναι 2 έτη σε αυτά; Το health μπαταρίας ελέγχεται μέσω iOS όπως και στα iPhone; Όχι, αν παρουσιαστεί κάποιο θέμα εντός εγγύησης σου αλλάζουν το ακουστικό με νέο. Το health της μπαταρίας στα AirPods δεν μπορείς να το δεις από κάπου. Υπολόγισε πως για 3-4 χρόνια θα είσαι οκ.
gousias Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2024 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2024 1 ώρα πριν, billdanos είπε Όχι, αν παρουσιαστεί κάποιο θέμα εντός εγγύησης σου αλλάζουν το ακουστικό με νέο. Το health της μπαταρίας στα AirPods δεν μπορείς να το δεις από κάπου. Υπολόγισε πως για 3-4 χρόνια θα είσαι οκ. Επειδή ψάχνω άμεσα μία λύση σε ασύρματα και είμαι κυρίως ανάμεσα σε αυτά (Apple AirPods Pro 2) και τα Jabra Elite 8 Active Gen 2 (την τελευταία έκδοση), κρατώντας όμως κατά νου ότι υπάρχει πιθανότητα να δούμε νέα AirPods Pro στην αρχή του 2025 (απορία), εάν επέλεγα να πάω σε μεταχειρισμένα AirPods Pro 2 (για να μην πληρώνω καινούργια που ενδεχομένως να αντικατασταθούν όπως προανέφερα) τι ρίσκο θα είχε μία τέτοια ενέργεια και τι θα έπρεπε να προσέξω και αν θα άξιζε αυτή η σκέψη τελικά;
iYannis Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2024 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2024 Για να λέμε την αλήθεια τα πρώτα AirPods Pro 2 (lightning port) ήρθαν το φθινόπωρο του 2022 και τα δευτέρα AirPods Pro 2 (Usb-C port) ήρθαν φθινόπωρο του 2023 και τώρα έχουμε φθινόπωρο του 2024 και τέλος του μήνα (28/10) έχει μάλλον καινούριο hardware. Οπότε περίμενε τουλάχιστον μέχρι τέλος του μήνα και μετά αν τα βιάζεσαι θα σου πρότεινα την λύση των μεταχειρισμένων AirPods Pro 2 αρκεί να είσαι σίγουρος ότι είναι original με το serial number 1
jimis98 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2024 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2024 Στις 15/10/2024 στις 9:08 ΠΜ, iYannis είπε Για να λέμε την αλήθεια τα πρώτα AirPods Pro 2 (lightning port) ήρθαν το φθινόπωρο του 2022 και τα δευτέρα AirPods Pro 2 (Usb-C port) ήρθαν φθινόπωρο του 2023 και τώρα έχουμε φθινόπωρο του 2024 και τέλος του μήνα (28/10) έχει μάλλον καινούριο hardware. Οπότε περίμενε τουλάχιστον μέχρι τέλος του μήνα και μετά αν τα βιάζεσαι θα σου πρότεινα την λύση των μεταχειρισμένων AirPods Pro 2 αρκεί να είσαι σίγουρος ότι είναι original με το serial number εκτος απο τιςθ υρες εχουν ,αλλες διαφορες?
Super Moderators billdanos Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2024 Super Moderators Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2024 50 minutes ago, jimis98 said: εκτος απο τιςθ υρες εχουν ,αλλες διαφορες? Όχι, εκτός από το ότι τα type C υποστηρίζουν και lossless audio αν τα συνδέσεις με το vision pro. Και αυτό γιατί ενώ έχουν και οι 2 εκδόσεις το ίδιο Η2 chip, στην έκδοση lightning "τρέχει" στα 2.4Ghz ενώ στην Type C στα 5Ghz. Αν δεν έχεις σκοπό να τα συνδέσεις με vision pro, δεν θα καταλάβεις πουθενά αλλού κάποια διαφορά.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα