drapanakis Δημοσ. 24 Ιουλίου 2024 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2024 Εχω ενα Samsung M21, 3 ετων. Ποτε κανενα προβλημα, Προχτες , κολλημα στο κολλημα, για πρωτη φορα, ξεκινησε να κανει και επανεκινησεις. Νομιζω ηταν λιγο ζεστο, αλλ δεν εγινε καμιο ιδιαιτερη χρηση, παιχνιδια ποτε. Ξερετε τι μπορρει να ειναι ;
SciManiac Δημοσ. 25 Ιουλίου 2024 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2024 10 ώρες πριν, drapanakis είπε Εχω ενα Samsung M21, 3 ετων. Ποτε κανενα προβλημα, Προχτες , κολλημα στο κολλημα, για πρωτη φορα, ξεκινησε να κανει και επανεκινησεις. Νομιζω ηταν λιγο ζεστο, αλλ δεν εγινε καμιο ιδιαιτερη χρηση, παιχνιδια ποτε. Ξερετε τι μπορρει να ειναι ; Έχω και εγώ το ίδιο μοντέλο (του 2020) αλλά δεν αντιμετωπίζω τέτοιο πρόβλημα. Βέβαια πήρε το μάτι μου κάποια posts σε άλλα φόρουμ όπου ανέφεραν για restarts για το M21. 1
drapanakis Δημοσ. 25 Ιουλίου 2024 Μέλος Δημοσ. 25 Ιουλίου 2024 Δεν έχει κάνει με το μοντέλο 3 χρόνια ήταν άψογο. Κάτι έγινε.
SciManiac Δημοσ. 25 Ιουλίου 2024 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2024 46 λεπτά πριν, drapanakis είπε Δεν έχει κάνει με το μοντέλο 3 χρόνια ήταν άψογο. Κάτι έγινε. Τότε ίσως είναι κάποιο θέμα με το hardware; Ας απαντήσει και κάποιος πιο έμπειρος επί του θέματος, μήπως υπάρχει κάποιο troubleshoot που μπορεί να γίνει σε τέτοια περίπτωση πριν μπλέξει ο OP με service.
drapanakis Δημοσ. 25 Ιουλίου 2024 Μέλος Δημοσ. 25 Ιουλίου 2024 Θα κάνω επαναφορά εργ Ρυθμίσεων και βλέπουμε.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα