kogos Δημοσ. 10 Αυγούστου 2004 Μέλος Δημοσ. 10 Αυγούστου 2004 Πραγματικά δεν καταλαβαίνω... στην προσπάθειά μου να εξηγήσω σε έναν χρήστη ποια από τις δύο τελικά είναι καλύτερη είδηση, άρχισε όλο αυτό... που μόνο σχετικό με την εν λόγο συσκευή δεν είναι... Θα ήθελα λοιπόν να σταματήσω εδώ και καλό θα ήταν όποιος θα ήθελε να το συνεχίσει, ας το συνεχίσει σε μορφή PM... άλλοστε, ποιοι είμαστε και τι γνώσεις έχουμε όλοι μας, φαίνετε... και φυσικά δεν το λέω υποτιμητικά για κανέναν... πρώτα θα "ρίξω" τον εαυτό μου για να προσπαθήσω να ανέβω ψηλότερα και μετά άλλους... Τώρα, το αν έχω πολλά να προσθέσω ή όχι, ή αν έχω άδικο ή όχι σε θέματα άσχετα της συσξευής, δεν νομίζω τελικά πως θα προσφέρει κάτι ή ότι αφορά κανέναν από τους χρήστες... και την αλήθεια την ξέρουν λίγοι και ενδιαφέροι ομοίως λίγους. Είμαι ανοιχτός σε PM (όπως ήμουν πάντα) και φυσικά δεκτή κάθε κριτική... Όπως είπα, από την κριτική γινόμαστε καλύτεροι. Για να ολοκληρώσω το θέμα και να συνεχίσω για το θέμα, τέτοια θέματα μόνο παρέκληση από την γνώση προκαλούν... οπότε είναι καλύτερα να μην ασχολούμαι, όπως και δεν ασχολιόμουν σε αντιμαχίες σελίδων ή οτιδήποτε άλλο... Θα χαρώ πάντως ο φίλος Hemispasm να μου στείλει ένα PM να ανταλλάξουμε απόψεις για θέματα optical storage αν έχει οτιδήποτε άλλο, και να ποστάρει εδώ για τα νέα του NEC... Ας συνεχίσουμε λοιπόν... και ας σταματήσουμε να ασχολιόμαστε με μικρότητες (ξαναλέω, δεν υποτιμώ κανέναν).
madsc Δημοσ. 10 Αυγούστου 2004 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2004 Κρίθηκε αναγκαίο να γίνει edit σε πολλαπλά posts, παραπάνω του ενός χρήστη, για να κρατηθεί κάποιο επίπεδο, σε αυτό το ενδιαφέρον θέμα, ώστε να μην κλειδωθεί. Παρακαλώ όσοι έχουν λάβει pm να τα διαβάσουν. /sc
noname1116 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2004 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2004 Οποιός ενδιαφέρετε για την τιμή του ας ρίξει μια ματιά ....Εδώ τα καλά DVD Writer :roll: :roll:
kogos Δημοσ. 10 Αυγούστου 2004 Μέλος Δημοσ. 10 Αυγούστου 2004 πιο ακριβό το περίμενα... μπράβο τιμούλα!!!
doc1000 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2004 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2004 Ρε παιδιά κυκλοφόρησε το NEC ND-3500A? Γιατί στο site που παρέθεσε ο noname το δείχνει και μάλιστα στα 100$ !! Go kogo, GO !! Αναμένουμε να σε διαβάσουμε σε νέο review!!!
kogos Δημοσ. 21 Αυγούστου 2004 Μέλος Δημοσ. 21 Αυγούστου 2004 Η επιστροφή από τις διακοπές με βρήκε με ένα 3500 ανά χείρας... άντε και να δούμε τι θα δούμε...
doc1000 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2004 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2004 Kogos αναμένουμε πρώτες εντυπώσεις κατ' αποκλειστικότητα στους insomniacs!! To συντομότερο!!!
kogos Δημοσ. 23 Αυγούστου 2004 Μέλος Δημοσ. 23 Αυγούστου 2004 Πάντως το σίγουρο είναι πως είναι από τα πιο γρήγορα 16άρια που έχουμε δει... και δυστυχώς το 2510/2500 δεν μπορεί να γίνει 3500 με κανένα τρόπο (δοκίμασα πραγματικά τα πάντα και κατέστρεψα και ορισμένα )
kogos Δημοσ. 25 Αυγούστου 2004 Μέλος Δημοσ. 25 Αυγούστου 2004 Πιστεύω πως θα γίνει χαμός τελικά με αυτό το drive. Last minute info: Είναι πολύ καλός reader, κάτι που η NEC δεν είχε προσέξει στο 2500/2510. Είναι χαλαρά το πιο γρήγορο writer, με πολύς καλής ποιότητας εγγραφές... Αλλά έχει προβληματάκια με εγγραφές σε Double Layer δισκάκια 4Χ... άντε και να δούμε την συνέχεια... !!! και για όσους θυμούνται, είχα 100% δίκιο όταν έλεγα πως θα είναι CAV και όχι CLV... κάτι το οποίο το κάνει πολύ πιο γρήγορο από το 16Χ pioneer και 16Χ Asus... Γράφει ένα full DVD σε 6,05min περίπου...
qspock Δημοσ. 25 Αυγούστου 2004 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2004 kogos, απο ο,τι διαβασα στο forum του cdrinfo, υπαρχει προβλημα με το DL bitsetting, δεν το υποστριζει το firmware. Τι γινεται με τα Ritek DL δισκακια, τα υποστηριζει? Στο εξωτερικο τα εν λογω δισκακια εχουν πολυ καλη (σχετικα) τιμη, δε ξερω αν ερθουν και σε μας, αν ναι ειναι σημαντικο να υποστηριζονται απο το recorder. H Nec στα προηγουμενα μοντελα της (2510, 2500) δεν τα υποστηριζει επισημως. Μιλαμε παντα για dual layer δισκακια.
kogos Δημοσ. 25 Αυγούστου 2004 Μέλος Δημοσ. 25 Αυγούστου 2004 έχω δοκιμάσει αρκετά ritek DL... έχεις δίκιο πως δεν τα υποστηρίζει η Nec και δεν καταλαβαίνω το γιατί... Έχουμε ζητήσει μια εξήγηση και επίσημα από την Nec χωρίς να πάρουμε μια σαφή απάντηση... Ακόμα δεν έχω κάνει αρκετά τεστ με το 3500 σε DL δισκάκια... την αρχή της επόμενης εβδομάδας θα έχετε νέα για τις πραγματικές DL δυνατότητες του drive... Κάποιες πρώτες ματιές πάντος που του έριξα, είδα πως bitsetting υποστηρίζεται από το firmware (2.16) επίσημα από την nec...
Cue Δημοσ. 26 Αυγούστου 2004 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2004 Επειδή δεν είδα αν αναφέρθηκε, το OcUK το έχει στα 90 ευρώ! (100 με παράδοση στην Ελλάδα!) (Την στιγμή που το Πλαίσιο δίνει το 2510 στην ίδια τιμή!) Ρε παιδιά, τι τρελές τιμές είναι αυτές? Γιατί είναι ΤΟΣΟ τσάμπα ακόμα και μόλις βγαίνουνε? 90 ευρώ για DL DVD-R!!????
Duke Δημοσ. 27 Αυγούστου 2004 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2004 Me ena grigoro search brika: 1) E-shop NEC DVD+/-R/RW ND-3500Α 16X BULK DOUBLE LAYER 88.14 2) Cosmodata DVD REC. NEC DUAL LAYER 16X OEM NEC 82,88 oi times einai xoris fpa ! kales times ean analogistei kaneis oti to 8x einai 10-15euro pio ftino kai to blepo na katargeite kai na peftei tromera i timi tou se liges meres
Cue Δημοσ. 27 Αυγούστου 2004 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2004 Γιατί όμως τόσο χαμηλές τιμές? Αφού το Blue Ray αργεί...
The_Judas Δημοσ. 27 Αυγούστου 2004 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2004 Δεύτερον' date=' δεν ήταν αρκετά έξυπνοι να "ανοίξουν" το νέο ASUS 16X ή το νέο PIONEER 16Χ που γράφουν 4Χ DL... Θα έβλεπαν πως μέσα έχει το νέο τσιπάκι της NEC που αναφέρουν... οπότε αδιάψευστα γράφει 4Χ DL (μάλιστα το νέο review του ASUS 16X θα βγει σε λίγες μέρες στο http://www.cdrinfo.com)... [/quote'] Μήπως ξέρεις τι τσιπάκι περιέχει το asus 8x (ASUS 0804P DUAL LAYER) ?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.