poulinos Δημοσ. 3 Αυγούστου 2004 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2004 tora ena 8 ari einai oti prepei arkei na einai dual layer kai as kratisoun ta 16 gia autous.kai me 4 recorder egrafa mexri pou pira dvd-r.afou ta egrafe giati na ta allaxo.etsi kai allios posa dvd grafei kapoios.ta 2 lepta tha mas sosoun.
OXTROS Δημοσ. 4 Αυγούστου 2004 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2004 Kogos euxaristw poly gia to tutorial... Hsoun katatopistikotatos KAI aplos mazi !!! To idio kai o tzoukas To musthrio me to ± to elusa !!! isws me ligo anor8odokso tropo
kogos Δημοσ. 6 Αυγούστου 2004 Μέλος Δημοσ. 6 Αυγούστου 2004 τέλος Αυγούστου λένε τα τελευταία νέα... τιμή ακόμα άγνωστη
kostg Δημοσ. 6 Αυγούστου 2004 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2004 Bρε παιδιά, να κάνω κι εγώ μια παρατήρηση, ωραία όλα αυτά που λέτε για τις ταχύτητες, πόσο πιο γρήγορα θα γράφεται ένα δισκάκι (πραγματικά σε ενθουσιάζουν). Όμως εγώ ο ταλαίπωρος (κάτοχος του 2510Α) δεν έχω καταφέρει ακόμα να γράψω ένα δισκάκι σε 8x (certified 8x) που να παίζει αφού γραφτεί. Γιατί το ζήτημα δεν είναι αν θα γράψεις ένα DVD (πιστεύω πως όλα τα recorders γράφουν), αλλά αν θα διαβάζεται αφού το γράψεις... Αν υποθέσουμε ότι θα εξελιχθούν τα media, τότε έχει καλώς (προς το παρόν κάτι τέτοιο δε συμβαίνει, τουλάχιστον σε αυτά που κυκλοφορούν στην Ελλάδα), αλλιώς τι να την κάνεις την 12x ή την 16x ταχύτητα, αφού ακόμα και στην 4x τα αποτελέσματα των παραγόμενων DVD±R είναι αμφιλεγόμενα;
poulinos Δημοσ. 7 Αυγούστου 2004 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2004 kai to basiko einai ti xrisimopoieis.pare kana verbatim na pezei pantou.oxi olo dvd me miso euro 8 x certified kai blakies.
kogos Δημοσ. 8 Αυγούστου 2004 Μέλος Δημοσ. 8 Αυγούστου 2004 Bρε παιδιά, να κάνω κι εγώ μια παρατήρηση, ωραία όλα αυτά που λέτε για τις ταχύτητες, πόσο πιο γρήγορα θα γράφεται ένα δισκάκι (πραγματικά σε ενθουσιάζουν). Όμως εγώ ο ταλαίπωρος (κάτοχος του 2510Α) δεν έχω καταφέρει ακόμα να γράψω ένα δισκάκι σε 8x (certified 8x) που να παίζει αφού γραφτεί. Γιατί το ζήτημα δεν είναι αν θα γράψεις ένα DVD (πιστεύω πως όλα τα recorders γράφουν), αλλά αν θα διαβάζεται αφού το γράψεις... Αν υποθέσουμε ότι θα εξελιχθούν τα media, τότε έχει καλώς (προς το παρόν κάτι τέτοιο δε συμβαίνει, τουλάχιστον σε αυτά που κυκλοφορούν στην Ελλάδα), αλλιώς τι να την κάνεις την 12x ή την 16x ταχύτητα, αφού ακόμα και στην 4x τα αποτελέσματα των παραγόμενων DVD±R είναι αμφιλεγόμενα; τι δισκάκια προσπαθείς να γράψεις και δεν γράφονται με 8Χ??? αν μπορείς γράψε μας και τα χαρακτηριστικά του συστήματός σου
PanosVR1 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2004 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2004 Ta ridisk 4x grafontai aneta s3 8x me to 2500 kai to beta firmware toy herrie.
OXTROS Δημοσ. 9 Αυγούστου 2004 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2004 ta TDK x4 patnos grafontai kai x8 xwris KANENA firmware update hacked H oxi !!!
kostg Δημοσ. 9 Αυγούστου 2004 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2004 Φυσικά και όχι 8x του μισού ευρώ. Τα μόνα DVD που έχω βρει και δοκίμασα να γράψω είναι τα PHILIPS DVD+R 8x (1,6Euro το ένα) και το NEC ναι μεν το έγραψε, αλλά δεν το διάβαζε (δεν πέρασε το verify). Τα συγκεκριμένα δισκάκια, αν θυμάμαι καλά, είναι CMC. Όσον αφορά τα verbatim, πού στο καλό θα τα βρώ; (Και μην μου πείτε στο πλαίσιο, γιατί με 3Euro που πουλάει το ένα, αγοράζω δύο PHILIPS και τα καίω σε 4x που γράφονται σωστά)... Το 2510A μου έχει το τελευταίο firmware 2.16.
doc1000 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2004 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2004 το ό,τι δεν τα διάβαζε το NEC δε θα έλεγα ότι είναι και το απόλυτο κριτήριο γιατί απ' ότι διαβάζω ενώ είναι καλό writer, σαν reader δε λέει και πολλά. Έχω ακούσει και από άλλους ότι δεν μπορούσε να διαβάσει ούτε τα cds που έγραψε...
poulinos Δημοσ. 10 Αυγούστου 2004 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2004 oxi kai 3 euro to oxtari .oute 2 euro den exoun se kati dvd-r.gr kai burn it ktl ktl.bre paidia kai 4 na to kapsete sas xalasei?posa tha grapsete?ego gia 4 xronia ekega me 4 cd-rw eno oloi eixan 40.oso gia ta skc kai oxi cmc an ine auta pou fernei mono to plaisio einai mauro xali.
Hemispasm Δημοσ. 10 Αυγούστου 2004 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2004 Sto http://www.cdfreaks.com/news2.php?ID=10033 lei gia DVD+R DL 2.4x (CLV) enteli pio einai to sosto? Πρώτα από όλα' date=' η cdfreaks δεν έχουν άμεση επαφή με την NEC... οπότε τα νέα τους τα πέρνουν από χρήστες ή από πηγές που δεν γνωρίζουν την εγγυρότητά τους... Άλλοστε, όπως πάνε το τελευταίο καιρό θα σταματήσουν ακόμα και τα review αφού ο βασικότερος reviewer τους έφυγε γιατί τσακόθηκε μαζί τους... μόνο review από χρήστες γίνονται πλεον που δεν τους πληρώνουν δραχμή, για να βάζουν περισσότερα στην τσέπη τους... κάτι το οποίο δεν το επικροτώ φυσικά αν θες να αποκτήσεις σοβαρότητα σαν site... Πλέον κρατιούνται μόνο από το forum τους, το οποίο όμως και αυτό (με βάση τα δισκά τους στατιστικά) έχει αρχίσει και πέφτει τον τελευταίο καιρό... Δεύτερον, δεν ήταν αρκετά έξυπνοι να "ανοίξουν" το νέο ASUS 16X ή το νέο PIONEER 16Χ που γράφουν 4Χ DL... Θα έβλεπαν πως μέσα έχει το νέο τσιπάκι της NEC που αναφέρουν... οπότε αδιάψευστα γράφει 4Χ DL (μάλιστα το νέο review του ASUS 16X θα βγει σε λίγες μέρες στο http://www.cdrinfo.com'>http://www.cdrinfo.com)... P.S.: φυσικά δεν εννοώ πως το FCC.org δεν είναι έγγυρη πηγή, αλλά του έχουν "ξεφύγει" κατά καιρούς διάφορα, αφού ασχολείται με τόσα πολλά, που δεν μπορεί να τα έχει όλα.... Και κάτι ακόμα... Η είδηση που παρέθεσα παραπάνω που την πήρα από το http://www.cdrinfo.com ποσταρήστικε μετά από επικοινωνία με τον head engineer της NEC, ο οποίος έδωσε και τις λεπτομέριες της συσκευής... P.S.: και κάτι ακόμα που είδα είναι πως στα νέα των cdfreaks έχουν γράψει πως το όνομα του drive είναι ΠΙΘΑΝΟΝ να είναι 3500Α... ζήσε Μάι μου να φας τριφύλλι δηλαδή... και από ότι είδα μιλάνε κυρίως για το chipάκι... πράγμα όμως το οποίο είναι και αυτό λάθος αφού το νέο toyw chip είναι το 63635!!!... Ένας Θεός ξέρει τι έγραψαν... μάλλον ήταν μούφα είδηση για να κινηθεί το φόρουμ τους...[/quote'] Δεν εχω δει μαζεμενες περισσοτερες ανακριβειες. Φυσικα και δεν εχει φυγει κανενας reviewer απο το CDF και ουτε προκειτε ενω τον τελευταιο μηνα ειχαμε περισσοτερους απο 1.000.000 unique visitors. Stick to the facts.
kogos Δημοσ. 10 Αυγούστου 2004 Μέλος Δημοσ. 10 Αυγούστου 2004 Φυσικα και δεν εχει φυγει κανενας reviewer απο το CDF και ουτε προκειτε ενω τον τελευταιο μηνα ειχαμε περισσοτερους απο 1.000.000 unique visitors. Μάλλον η πληροφόρησή σου δεν είναι τόσο καλή όσο θα έπρεπε να είναι. Είναι αλήθεια ή όχι ότι ο OCFreak τσακώθηκε για χρηματικό θέμα; Είναι αλήθεια ή όχι πως έφυγε για λίγο διάστημα (και φυσικά αυτό το διάστημα είναι όταν έγγραψα το μήνυμα);;; Ο λόγος φίλε μου που τα αναφέρω είναι γιατί έχω άμεση επικοινωνία με τον εν λόγο reviewer' date=' αφού τον θεωρώ ίσως από τους ανθρώπους που προσφέρουν πολλά στο θέμα των optical storage, παγκοσμίως... Για το νούμερο που αναφέρεις, δεν θα σχολιάσω. Απλά αναφέρω φίλε μου πως πολλά έχουν αλλάξει από τότε που είχες την τελευταία επικοινωνία με το cdrinfo... Εδώ πολλά έχουν αλλάξει τους τελευταίους μήνες... και πολλά ακόμα για επόμενους μήνες... Stick to the facts Δεν μπορείς όμως να μου πεις πως έχω άδικο για το NEC... ούτε πως τα επιχειρήματά μου ήταν λάθος για την συσκευή (αφού δικαίως θες να μείνουμε στο θέμα, και συμφωνώ φυσικά μαζί σου). Το τσιπάκι μέσα στο ASUS 16X ή το Pioneer 16X δεν το πρόσεξαν;;; P.S.: φίλε μου να ξέρεις ένα πράγμα... είμαι ανοιχτός σε κάθε πληροφορία είτε προέρχετε από τους cdfreaks είτε από το cdrinfo είτε από το cdrlabs είτε από τον κηπουρό μου... αλλά ομοίως κατακρίνω τα λάθη, είτε από την μία μεριά είτε από την άλλη... Δεν είναι λίγες οι φορές που στο φόρουμ των cdf έχουμε κατηγορηθεί για πράγματα τα οποία έχουμε δικαιωθεί μετά (όπως ακόμα συζητιέται για τα CATS ή για την 8X KProbe reading)... Αλλά η ουσία είναι πως αν κάτσουμε και ασχοληθούμε με αυτά, περισσότερο κακό στους εαυτούς μας θα κάνουμε... και θα κάνετε από την μεριά σας φυσικά... Οπότε, ποτέ δεν είχαμε ασχοληθεί με το θέμα αντιμαχίας, και φυσικά δεν την προωθώ σε καμμία περίπτωση. Αλλά είτε στο cdrinfo ήταν είτε στους CDF, το ίδιο μου κάνει... η κρητική θα πρέπει να αντιμετωπίζεται σαν μια προσπάθεια να γίνουμε καλύτεροι, και δεν νομίζω να διαφωνείς με αυτό.... ΄ Να ξέρεις πάντως πως καμμία διάθεση δεν έχω για παραπληροφόρηση, και ότι πληροφορία αναφέρω στο ποστ που κρίνεις παραπάνω (και καλά κάνεις και το κρίνεις για να εξηγηθώ κιόλας) προέρχετε από τον reviewer σας... Δεν λέω πως τώρα είναι ακόμα έτσι τα πράγματα, γιατί νομίζω πως τελικά κάτι συμφώνησε με τους CDF και μπορεί να τα ξαναβρήκαν, αλλά ότι αναφέρω στο παραπάνω ποστ για την ημερομηνία που γράφτηκε ήταν 100% σωστό... Μιας και βλέπω πως είσαι ακόμα online στο thread, καλό θα ήταν να απαντήσεις για να λύσουμε την παρεξήγηση... γιατί με αδικείς χωρίς να πρέπει... Καλημέρα
Infrared_Light Δημοσ. 10 Αυγούστου 2004 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2004 Γιατί τσακώνεστε σε ξένο αχυρώνα? Δεν βλέπω να υπάρχει καμία σχέση στα 2 αυτά site που αναφέρεστε. Εγώ προσωπικά διαβάζω ανελιπώς το CDRinfo εδώ και 6 μήνες sta review του, και έχω λογαριασμό στο forum των cdfreaks πάνω από 2 χρόνια. Παράλληλα διαβάζω κάθε ημέρα τον anandtech. Το σημαντικό θέμα είναι η αξιοπιστία. Δεν νομίζω ότι υπάρχει καμία ουσία στο να υπάρχει κόντρα μεταξύ των χρηστών δύο ξένων websites. Τώρα... φίλε kogo, αν έφυγε ένας χρήστης από ένα site, τι μας ενδιαφέρει? και από την άλλη αν έχει 1,000,000 το σίτε των Freaks πάλι τι μας ενδιαφέρει. Μακάρι τα παιδιά να τα κάνουν 50,000,000 και να βγάλουν Ferarri. Εμένα ποσώς με αγγίζει. Πάντως τα post του Kogou (για να μην τον αδικώ) με έχουν βοηθήσει πολύ, πιό πολύ στο να αποφασίσω τελικά να αγόράσω το NEC. Φιλικά Infrared_Light
Hemispasm Δημοσ. 10 Αυγούστου 2004 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2004 Infrared_Light δεν ειμαστε απλα 2 χρηστες των συγκεκριμενων φορουμ. Προκειται για μια συζητηση μεταξυ δυο μελων της ομαδας των 2 εν λογω site, γεγονος που το κανει να διαφερει. Μάλλον η πληροφόρησή σου δεν είναι τόσο καλή όσο θα έπρεπε να είναι. Είναι αλήθεια ή όχι ότι ο OCFreak τσακώθηκε για χρηματικό θέμα; Είναι αλήθεια ή όχι πως έφυγε για λίγο διάστημα (και φυσικά αυτό το διάστημα είναι όταν έγγραψα το μήνυμα);;; Ο λόγος φίλε μου που τα αναφέρω είναι γιατί έχω άμεση επικοινωνία με τον εν λόγο reviewer Πιστεψε με, η πληροφορηση μου ειναι μια χαρα - με τον Tor συνεργαζομαστε καθημερινα τα τελευταια 3 χρονια περιπου. Το γεγονος οτι ειχες καποια στιγμη συζητησει μαζι του δε σου εδωσε επ ουδενι το δικαιωμα ποτε να αναφερθεις στο καθαρα προσωπικο αυτο θεμα. Δεν νιωθω ανετα να μιλαω εκ μερους του Tor, αλλα αφου εχω παρει την εγκριση του για το συγκεκριμενο θεμα και αν και δεν εχω καμια υποχρεωση να το κανω μπορω να σε διαβεβαιωσω οτι δεν προκειται να κανει review για το cdrinfo. Οπως επισης οτι δεν υπηρξε ποτε καμια ενταση επι του οικονομικου με τη διοικηση, που ακομα και αν ειχε υπαρξει θα εισουν ο τελευταιος ανθρωπος ο οποιος θα ειχε το δικαιωμα να αναφερθει σε αυτη δημοσια σε 3ο φορουμ. Δεν μπορείς όμως να μου πεις πως έχω άδικο για το NEC... Οσον αφορα στο Nec δεν υποστηριξα ποτε οτι εχεις αδικο. Η αναφορα μου στο "παιχνιδοτοπο" ηταν σχετικη με το απαραδεκτο ποστ που εκανες σχετικα με τα διοικητικα του CDF. Οπως επισης και για τα καυστικα σχολια σου περι "μουφας" ειδησης, πιστεψε με μπορω να θυμηθω χιλιαδες φορες που στο cdrinfo και σε αλλα sites εχουν παρατεθει ανακριβη στοιχεια, λαθη γινονται, αλλα το να αναφερθει σε αυτα κανεις ως επιτηδευμενα απαιτει αν μη τι αλλο περισσεια θρασους και ανευθυνοτητας. αλλά ομοίως κατακρίνω τα λάθη, είτε από την μία μεριά είτε από την άλλη... Δεν είναι λίγες οι φορές που στο φόρουμ των cdf έχουμε κατηγορηθεί για πράγματα τα οποία έχουμε δικαιωθεί μετά (όπως ακόμα συζητιέται για τα CATS ή για την 8X KProbe reading)... Αλλά η ουσία είναι πως αν κάτσουμε και ασχοληθούμε με αυτά, περισσότερο κακό στους εαυτούς μας θα κάνουμε... και θα κάνετε από την μεριά σας φυσικά...Αυτο θα επρεπε να το σκεφτεις προτου αναφερθεις σε θεματα τα οποια δε σε αφορουν επ ουδενι και να ασχοληθεις μονο για το θεμα του chipset του nec. Δεν βρισκεσαι στο admin forum του cdrinfo.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.