yiankap Δημοσ. 24 Ιουλίου Share Δημοσ. 24 Ιουλίου (επεξεργασμένο) Αγόρασα πρόσφατα μια τηλεόραση με πρόβλημα στα LED (δείτε εδώ : Αποφάσισα να την ξαναπουλήσω και ανέβασα την αγγελία στο marketplace αναφέροντας ακριβώς το πρόβλημα που έχει η τηλεόραση. Πρέπει να έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον όλοι οι Ρομά από Αθήνα μέχρι Θεσσαλονίκη..... Θα σας φανεί αστεία η ερώτηση που θα κάνω αλλά παίζει καμιά απάτη ή όντως τους ενδιαφέρει η αγορά ? Επεξ/σία 24 Ιουλίου από yiankap 6 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ukforthemoment Δημοσ. 24 Ιουλίου Share Δημοσ. 24 Ιουλίου Απάτη είναι. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
spooker Δημοσ. 24 Ιουλίου Share Δημοσ. 24 Ιουλίου μου αρέσει που αναρωτιέσαι αν παίζει απάτη με τους γύφτους. 10 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jimmy1966 Δημοσ. 24 Ιουλίου Share Δημοσ. 24 Ιουλίου 45 λεπτά πριν, yiankap είπε Αγόρασα πρόσφατα μια τηλεόραση με πρόβλημα στα LED (δείτε εδώ : Αποφάσισα να την ξαναπουλήσω και ανέβασα την αγγελία στο marketplace αναφέροντας ακριβώς το πρόβλημα που έχει η τηλεόραση. Πρέπει να έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον όλοι οι Ρομά από Αθήνα μέχρι Θεσσαλονίκη..... Θα σας φανεί αστεία η ερώτηση που θα κάνω αλλά παίζει καμιά απάτη ή όντως τους ενδιαφέρει η αγορά ? Ρωμαίοι και απατη;Μπαααα μην το ξαναπεις... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
yiankap Δημοσ. 24 Ιουλίου Μέλος Share Δημοσ. 24 Ιουλίου (επεξεργασμένο) Το υποψιάστηκα ότι είναι απάτη και πλην του πρώτου (και αυτό μέχρι να τσεκάρω το προφίλ του να δώ τι καπνό φουμάρει και μετά τον μπλόκαρα κιόλας) δεν απάντησα σε κανέναν άλλον , απλά μου κάνει εντύπωση ο μεγάλος αριθμός ενδιαφερομένων... Έχω βάλει ξανά αγγελία ηλεκτρονικά στο marketplace πριν κανά μήνα και ενδιαφέρθηκε ένας - δύο ρομά το πολύ. Δεν τους απάντησα και τέλος. Εδώ μιλάμε ότι σε αυτή την αγγελία έχω τουλάχιστον 20 ενδιαφερόμενους Ρομά, 2 Πακιστανούς (ο ένας μάλιστα και από το Ισλαμαμπάντ....) και έναν αγνώστου εθνικότητας.... Y.Γ Εκεί που μίλαγα με τον πρώτο στο messenger και προσπαθώντας να δω το προφίλ του στο ενδιάμεσο, μου έστελνε στο messenger και κάτι text του τύπου "Put enough to store shipya period" και "Steven cleveland knows on spotify" . Τι μπορεί να ήταν αυτά? Επεξ/σία 24 Ιουλίου από yiankap 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ukforthemoment Δημοσ. 24 Ιουλίου Share Δημοσ. 24 Ιουλίου Μόλις τώρα, yiankap είπε Τ. Y.Γ Εκεί που μίλαγα με τον πρώτο στο messenger και προσπαθώντας να δω το προφίλ του στο ενδιάμεσο, μου έστελνε στο messenger και κάτι text του τύπου "Put enough to store shipya period" και "Steven cleveland knows on spotify" . Τι μπορεί να ήταν αυτά? Μπερδεψε τα παράθυρα απο τις απάτες.Μονο με εσένα θα ασχολούνται; 11 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
^_NikitaS_^ Δημοσ. 24 Ιουλίου Share Δημοσ. 24 Ιουλίου Εγώ είχα βάλει ένα κινητό και μου μίλησαν μόνο ρομα (μη τους πω αλλιώς). Για πλάκα τους έλεγα ότι μένω Αθήνα στους Αμπελόκηπους και όταν μου έλεγαν να έρθουν σπίτι μου να το δουν, τους απάνταγα, θα σε περιμένω στις 7 το απόγευμα μπροστά στη ΓΑΔΑ. Χαχαχα. Δεν απάνταγαν απολύτως τίποτα μετά χαχαχα. 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cthulhucarbide Δημοσ. 24 Ιουλίου Share Δημοσ. 24 Ιουλίου Πριν λίγο καιρό έβαλα μια κάμερα στο marketplace. Οι 19 από τους 20 που έστελναν ήταν καραμπινάτοι απατεώνες. Πακιστανοί, ώριμες κυρίες από πρώην ανατολικό μπλοκ που παίζει να μην ήξεραν καν τι είναι dslr κλπ. Πολλοί παίζει να ήταν απλά μποτ. Όταν κάποιος βάζει αγγελία στο fb πρέπει να το έχει πάρει απόφαση πως έτσι είναι η κατάσταση. Ευτυχώς πάντως για κάποιον που δεν μπήκε εχθές πρώτη φορά στο ίντερνετ το να καταλάβει τους απατεώνες είναι συνήθως υπόθεση ενάμισου δευτερολέπτου 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jimakos00 Δημοσ. 25 Ιουλίου Share Δημοσ. 25 Ιουλίου Από που συμπεραίνετε ότι είναι απάτη; Σου προκαταβάλουν τα χρήματα, τους στέλνεις το εμπόρευμα και όλα καλά. Εκτός άμα είσαι βλάκας και το στείλεις προτού πάρεις τα χρήματα. Και σιγά μην τους καλέσουμε και σπίτι για καφέ. Δεν χρειάζεται κανένας να ξέρει που μένεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dtk-386 Δημοσ. 25 Ιουλίου Share Δημοσ. 25 Ιουλίου Δεν θα σου προκαταβάλουν τα χρήματα. Ρομά και μη Ρομά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
^_NikitaS_^ Δημοσ. 26 Ιουλίου Share Δημοσ. 26 Ιουλίου 12 hours ago, jimakos00 said: Από που συμπεραίνετε ότι είναι απάτη; Σου προκαταβάλουν τα χρήματα, τους στέλνεις το εμπόρευμα και όλα καλά. Εκτός άμα είσαι βλάκας και το στείλεις προτού πάρεις τα χρήματα. Και σιγά μην τους καλέσουμε και σπίτι για καφέ. Δεν χρειάζεται κανένας να ξέρει που μένεις. Δεν έχω τα φωνητικά να σου στείλω. Θα καταλάβαινες. Εννοείται δε γράφουν κείμενο γιατί απλά δε ξέρουν να γράφουν πολλοί από αυτούς (χωρίς να κάνουν ορθογραφικά τρελά, γιατί όλοι μπορεί να κάνουμε, αλλά όχι να γράφουμε το είμαι σαν ημε) και έτσι στέλνουν φωνητικά μηνύματα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
StamTheMan Δημοσ. 1 Αυγούστου Share Δημοσ. 1 Αυγούστου Στις 25/7/2024 στις 6:46 ΜΜ, dtk-386 είπε Δεν θα σου προκαταβάλουν τα χρήματα. Ρομά και μη Ρομά. Εμενα μια χαρα μου τα προκαταβαλουν παντως,αλλιως δεν παιρνουν προιον. Και εχει γινει εκατονταδες φορες,κυριολεκτικα. Μη Ρομα, με Ρομα προφανως και δεν ασχολουμαι,ασχοληθηκα 1-2 φορες στην πρωτη καραντινα,με τοπικους ψευτογνωστους,εχασα το χρονο μου,πηγα και σε ενα ραντεβου επειδη ηταν κανονικα γνωστοι και καλα παιδια,αλλα δεν εγινε η συναλλαγη επειδη εκαναν παζαρια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dtk-386 Δημοσ. 1 Αυγούστου Share Δημοσ. 1 Αυγούστου Εγώ δεν θα εμπιστευομουν κανένα να βάλω χρήματα και μετά να περιμένω να στείλει. Για αυτό και έχω να πουλήσω και να αγοράσω μεταχειρισμένα 20+ χρόνια τώρα βέβαια.🤗 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Neptu Δημοσ. 1 Αυγούστου Share Δημοσ. 1 Αυγούστου 4 ώρες πριν, dtk-386 είπε Εγώ δεν θα εμπιστευομουν κανένα να βάλω χρήματα και μετά να περιμένω να στείλει. Για αυτό και έχω να πουλήσω και να αγοράσω μεταχειρισμένα 20+ χρόνια τώρα βέβαια.🤗 και φαντάζομαι όταν είναι να στείλεις δε εμπιστεύεσαι να στείλεις αν δε λάβεις πρώτα χρήματα 🤣 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dtk-386 Δημοσ. 1 Αυγούστου Share Δημοσ. 1 Αυγούστου 14 λεπτά πριν, Neptu είπε και φαντάζομαι όταν είναι να στείλεις δε εμπιστεύεσαι να στείλεις αν δε λάβεις πρώτα χρήματα 🤣 Είπαμε για αυτό παράτησα αυτό το σπορ εδώ και 20 χρόνια. Και σκέψου τότε ήταν καλά. Τώρα η λαμογιά έχει πάει σε άλλο επίπεδο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα