laxanoulis Δημοσ. 24 Ιουλίου Share Δημοσ. 24 Ιουλίου Αυτή τη στιγμή και εδώ και αρκετή ώρα δεν με αφήνει το 5G να συνδεθώ στο ίντερνετ. Φαίνεται να συνδέεται, εμφανίζει το σηματακι του σήματος 5G αλλά δεν συνδέεται πουθενά. Έχει κάποιος άλλος αντίστοιχο θέμα ή μόνο εγώ? Βρίσκομαι βορεια Ελλάδα, κεντρική Μακεδονία. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tutuyo Δημοσ. 24 Ιουλίου Share Δημοσ. 24 Ιουλίου Όλα καλά στην κεντρική Μακεδονία 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
laxanoulis Δημοσ. 24 Ιουλίου Μέλος Share Δημοσ. 24 Ιουλίου 10 λεπτά πριν, tutuyo είπε Όλα καλά στην κεντρική Μακεδονία Και σ εμένα πλέον όλα μια χαρά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tutuyo Δημοσ. 24 Ιουλίου Share Δημοσ. 24 Ιουλίου ολα μια χαρα λοιπον Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 25 Ιουλίου Share Δημοσ. 25 Ιουλίου και σε λαθος κατηγορια Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
laxanoulis Δημοσ. 25 Ιουλίου Μέλος Share Δημοσ. 25 Ιουλίου (επεξεργασμένο) 6 ώρες πριν, poulinos είπε και σε λαθος κατηγορια Με τις περιγραφές των υποκατηγοριών στο κομμάτι του δικτύου δεν μου ταίριαξε καμία και γι'αυτό επέλεξα να γράψω εδώ. Το θέμα με το δίκτυο 5G δεν το είχα σε router αλλά σε smartphone. Παρόλα αυτά, πέρα από την παρατήρηση ότι ήταν σε λάθος κατηγορία, καλό θα ήταν να ενημερώσεις ποια θα ήταν η καταλληλότερη κατηγορία που θα μπορούσε να είχε ανέβει ούτως ώστε και εγώ αλλά και ο οποιοσδήποτε άλλος να ξέρει που θα πρέπει να γράψει εάν χρειαστεί ξανά κάτι αντίστοιχο. Επεξ/σία 25 Ιουλίου από laxanoulis 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phanispal Δημοσ. 25 Ιουλίου Share Δημοσ. 25 Ιουλίου Μήπως είχες καταναλώσει μεγάλο όγκο δεδομένων πριν εμφανιστεί το πρόβλημα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
laxanoulis Δημοσ. 25 Ιουλίου Μέλος Share Δημοσ. 25 Ιουλίου 1 ώρα πριν, phanispal είπε Μήπως είχες καταναλώσει μεγάλο όγκο δεδομένων πριν εμφανιστεί το πρόβλημα; Όχι. Η αλήθεια είναι πως δεν είχα χρησιμοποιήσει καθόλου τα δεδομένα μου. Απλά τα είχα ανοιχτά και χρειάστηκε να δω κάτι και δεν συνδεόταν σε κανένα website. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις