laxanoulis Δημοσ. 24 Ιουλίου 2024 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2024 Αυτή τη στιγμή και εδώ και αρκετή ώρα δεν με αφήνει το 5G να συνδεθώ στο ίντερνετ. Φαίνεται να συνδέεται, εμφανίζει το σηματακι του σήματος 5G αλλά δεν συνδέεται πουθενά. Έχει κάποιος άλλος αντίστοιχο θέμα ή μόνο εγώ? Βρίσκομαι βορεια Ελλάδα, κεντρική Μακεδονία.
laxanoulis Δημοσ. 24 Ιουλίου 2024 Μέλος Δημοσ. 24 Ιουλίου 2024 10 λεπτά πριν, tutuyo είπε Όλα καλά στην κεντρική Μακεδονία Και σ εμένα πλέον όλα μια χαρά.
laxanoulis Δημοσ. 25 Ιουλίου 2024 Μέλος Δημοσ. 25 Ιουλίου 2024 (επεξεργασμένο) 6 ώρες πριν, poulinos είπε και σε λαθος κατηγορια Με τις περιγραφές των υποκατηγοριών στο κομμάτι του δικτύου δεν μου ταίριαξε καμία και γι'αυτό επέλεξα να γράψω εδώ. Το θέμα με το δίκτυο 5G δεν το είχα σε router αλλά σε smartphone. Παρόλα αυτά, πέρα από την παρατήρηση ότι ήταν σε λάθος κατηγορία, καλό θα ήταν να ενημερώσεις ποια θα ήταν η καταλληλότερη κατηγορία που θα μπορούσε να είχε ανέβει ούτως ώστε και εγώ αλλά και ο οποιοσδήποτε άλλος να ξέρει που θα πρέπει να γράψει εάν χρειαστεί ξανά κάτι αντίστοιχο. Επεξ/σία 25 Ιουλίου 2024 από laxanoulis 1
phanispal Δημοσ. 25 Ιουλίου 2024 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2024 Μήπως είχες καταναλώσει μεγάλο όγκο δεδομένων πριν εμφανιστεί το πρόβλημα;
laxanoulis Δημοσ. 25 Ιουλίου 2024 Μέλος Δημοσ. 25 Ιουλίου 2024 1 ώρα πριν, phanispal είπε Μήπως είχες καταναλώσει μεγάλο όγκο δεδομένων πριν εμφανιστεί το πρόβλημα; Όχι. Η αλήθεια είναι πως δεν είχα χρησιμοποιήσει καθόλου τα δεδομένα μου. Απλά τα είχα ανοιχτά και χρειάστηκε να δω κάτι και δεν συνδεόταν σε κανένα website.
Προτεινόμενες αναρτήσεις