SPANK Δημοσ. 24 Ιουλίου Share Δημοσ. 24 Ιουλίου Καλησπέρα Θέλω να πουλήσω κατι για πρώτο φορά στο ebay. Βάζω την περιγραφή της αγγελίας κτλπ και εκει που κολλάω ειναι στο shipping οπου και θέλω βοήθεια, Το αντικείμενο θα ειναι προς πώληση ειτε στην ελλάδα ειτε στο εξωτερικό worldwide δηλαδή. Στο shipping method πρέπει να βάλω και domestic για Ελλάδα και International για εξωτερικό ή βάζω μονο international οποτε καλύπτει και τα 2 ; Στην περίπτωση που βάλω Domestic για ελλάδα δηλαδή Βάζω πχ standard shipping small to medium items αλλα μετα μου ζητάει να βάλω και usps και διάφορα άλλα και εκει μπερδεύομαι , εγω αν σταλεί ελλάδα θα επιλέξω καποια μεταφορική ελτα , acs κτλπ αλλα δεν υπάρχει στο ebay κατι απο αυτα , το ίδιο και για international. Έχω πράγματα για πώληση που ήθελα να βάλω και παλαιότερα αλλα εκει κόλαγα πάντα με τα shipping κτλπ , για αυτο και θα ήθελα βοήθεια και μια καθοδήγησης Σε τελική ανάλυση θέλω να βάλω ενα απλό αντικείμενο για πώληση ελλάδα και εξωτερικό και αποστολή με κάποια απο τις μεταφορικές μας Ευχαριστώ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bakasmarios Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου Bump, ίδια απορία, ίδιο σημείο που κολλάω. ΒΟΗΘΑΤΕ ΧΩΡΙΑΝΟΙ!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
PerfectParanoia Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου Κάνω bump και εγώ γιατί έχω την ίδια απορία μπάς και το έχει κάνει κάποιος. Πρέπει να δούμε τιμοκαταλόγους από ελτα και κουριερ για αποστολές σε άλλες χώρες και να βάλουμε εκτίμηση όπως αναμένουμε; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα