kontou Δημοσ. 24 Ιουλίου Δημοσ. 24 Ιουλίου Καλησπέρα,ήθελα να ρωτήσω κάτι αν ξέρει κάποιος να μου απαντήσει Έχοντας τελειώσει σχολή οικονομικης επιστημης στο Παπει θέλω να στραφω προς την πληροφορική.Μπορω να δηλώσω για μεταπτυχιακό πληροφορικής ή γίνονται δεκτοί μόνο απόφοιτοι με προπτυχιακό στην πληροφορική και θα αντιμετωπίσω πρόβλημα?
Moderators Kercyn Δημοσ. 24 Ιουλίου Moderators Δημοσ. 24 Ιουλίου Αυτό εξαρτάται απ' το μεταπτυχιακό. Υπάρχουν μεταπτυχιακά που είναι για απόφοιτους άλλων κλάδων που θέλουν να ασχοληθούν με την πληροφορική, όπως εσύ. Οι προϋποθέσεις εισαγωγής συνήθως αναφέρονται στις σελίδες των μεταπτυχιακών.
@zouve@ Δημοσ. 24 Ιουλίου Δημοσ. 24 Ιουλίου εδώ εισαι Μεταπτυχιακή Εξειδίκευση στα Πληροφοριακά Συστήματα (ΠΛΣ) » Ε.Α.Π. (eap.gr) τρέχουν τώρα οι αιτήσεις μέχρι τέλος Αυγούστου
stefanos50 Δημοσ. 24 Ιουλίου Δημοσ. 24 Ιουλίου (επεξεργασμένο) 8 ώρες πριν, kontou είπε Καλησπέρα,ήθελα να ρωτήσω κάτι αν ξέρει κάποιος να μου απαντήσει Έχοντας τελειώσει σχολή οικονομικης επιστημης στο Παπει θέλω να στραφω προς την πληροφορική.Μπορω να δηλώσω για μεταπτυχιακό πληροφορικής ή γίνονται δεκτοί μόνο απόφοιτοι με προπτυχιακό στην πληροφορική και θα αντιμετωπίσω πρόβλημα? Αν σε ενδιαφέρει να μείνεις στο ΠΑΠΕΙ μπορείς να κοιτάξεις το ΠΜΣ 'Πληροφορική' από το Τμήμα Πληροφορικής του ΠΑΠΕΙ. Επειδή τελείωσα το προπτυχιακό από το συγκεκριμένο τμήμα ξέρω σίγουρα κάποιον ο οποίος έγινε δεκτός στο μεταπτυχιακό από Οικονομικό ΟΠΑ. Το μόνο αρνητικό είναι το υψηλό κόστος των διδάκτρων στο ΠΑΠΕΙ. Πρακτικά τα μαθήματα είναι κάποια core μαθήματα από το προπτυχιακό της Πληροφορικής. Αντίστοιχο μεταπτυχιακό το οποίο απευθύνεται σε αποφοίτους από άλλους κλάδους από την Πληροφορική πρέπει να έχει και το ΟΠΑ. Επεξ/σία 24 Ιουλίου από stefanos50 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα