Προς το περιεχόμενο

Web Mail και Wap Mail

karib

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Υπαρχει κανενας παροχεας Internet στην Ελλαδα που να προσφερει εκτός απο web mail και ειδική σελίδα wap για πρόσβαση στο mail απο το κινητο σε στυλ web mail?

Δημοσ.

Οι υπηρεσίες mail2wap που ανέφερε ο Dionisos και mail2pda που συμπληρώνω για τους χρήστες PDA, είναι πραγματικά πολύ αξιόλογες! Το μόνο που απαιτούν είναι ο λογαριασμός mail να υποστηρίζει pop.

Βέβαια, πολλά κινητά έχουν από μόνα τους pop client, κι έτσι δεν χρειάζεται κάποιος να χρησιμοποιεί wap για να δει τα mail του, αλλά τα κατεβάζει το ίδιο το κινητό. Και σε αυτή τη περίπτωση, απαιτείται pop λογαριασμός στο mail server φυσικά.

Δημοσ.

Οποιοσδήποτε παροχέας δίνει pop access στο mail σου, είναι κατάλληλος γι' αυτή τη δουλειά.

Ελα ομως που εγω τηλεφωνησα στην cosmote και μου ειπε οτι στις ρυθμισεις mail του κινητου μου μονο οι ρυθμισεις του mycosmos μπορουν να μπουν!

Οποτε, παπαλα οι άλλοι παροχεις μας (forthnet, hol, acn κλπ)

Δημοσ.
Υπαρχει κανενας παροχεας Internet στην Ελλαδα που να προσφερει εκτός απο web mail και ειδική σελίδα wap για πρόσβαση στο mail απο το κινητο σε στυλ web mail?

Καλησπέρα,

Στο http://www.ebox.gr προσφέρουμε και wap πρόσβαση στο e-mail σου (http://www.ebox.gr/wap.pl).

Δημοσ.

Συγνωμη αν ρωτω βλακεια' date=' αλλα μπορει να τρεξει αρχειο .pl σε wap2 browser?

Θα προσπαθησω να το δοκιμασω κιολας.[/quote']

Καλησπέρα,

Τελικά έτρεξε κανονικά; 8)

• Super Moderators
Δημοσ.
egw exw mia efarmagh sto 3510i mou poy legetai e-mail reader.

prepei na baleis pop server kai pop username.

se hotmail account pou me endiaferei ti akribws prepei na balw?

Pantws egw me to motorola v600 mpainw kanonika me vodafone gprs kai katevazw ta emails apo thn panafonet kai mporw kai na steilw kanonika! Yposthrizontai oloi oi greek providers, apla prepei ston server apostolis na valoume mail.panafonet.gr anexarthta apo ton parohea pou ehoume!

Kanw paste to egrafo me tis odhgies apo to support ths voda gia opoion endiaferetai!

-------

Ρυθμίσεις E-mail για το Motorola V525(GPRS)

1. Πατάμε το κουμπί του μενού

2. Επιλέγουμε «Μηνύματα»

3. Επιλέγουμε «email μηνύματα»

4. Μας λέει «Aπαιτούνται ρυθμίσεις στα εισερχόμενα email». Πατάμε Pύθμιση

5. Στις «Pυθμίσεις isp” πατάμε αλλαγή & αλλαγή

6. Στη συνέχεια επιλέγουμε με κεντρικό πλήκτρο « Gprs”

7. Στην «Διεύθυνση apn» πατάμε αλλαγή

8. Πληκτρολογούμε «internet.vodafone.gr” & πατάμε ok

9. Στο «όνομα χρήστη» πατάμε αλλαγή

10. Πληκτρολογούμε τον αριθμό του κινητού μας με τη μορφή 30694xxxxxxx (όπου xxxxxxx ο 7ψήφιος αριθμός του κινητού Vodafone)

11. Κωδικός : xxxx (όπου xxxx o 4ψήφιος αριθμός της επιλογής μας

12. Στη συνέχεια μας ζητάει να τον επαληθεύσουμε, τον ξαναπληκτρολογούμε.

13. Το πεδίο «DNS IP» το αφήνουμε κενό. Και πατάμε «τέλος»

14. Μας γυρίζει στην πρώτη σελίδα εκεί επιλέγουμε «αλλαγή» στο πεδίο «πρωτόκολλο» όπου επιλέγουμε «ΡΟΡ3»

15. Στην «Ταυτότητα Χρήστη» πληκτρολογούμε το username που έχουμε στον Provider και

16. Στον «Κωδικό» πληκτρολογούμε τον κωδικό που χρησιμοποιούμε στον Provider και τον επαληθεύουμε

17. Στον «Server Αποστολής» πατάμε «αλλαγή» και πληκτρολογούμε «mail.panafonet.gr» (ανεξάρτητα από το ποιός είναι ο παροχέας μας)

18. Η τιμή στην «Θύρα αποστολής» παραμένει 25

19. Στον «Server Υποδοχής» πατάμε «αλλαγή» και πληκτρολογούμε «mail.panafonet.gr» για Panafonet αλλιώς τον server εισερχομένων του ISP μας

20. Η τιμή στην «Θύρα λήψης» παραμένει 110

21. Στην «Διεύθυνση Αποστολέα» πληκτρολογούμε την e-mail διεύθυνσή μας

22. Στο «Όνομα» πληκτρολογούμε το όνομα του αποστολέα

23. Στην «Εκκαθάριση» επιλέγουμε οχι

24. Στην «Αποθήκευση σε Server» ΝΑΙ ή ΟΧΙ ανάλογα με το τι επιθυμείτε να μένουν ή όχι τα μηνύματα στη κεντρική μονάδα του παροχέα σας

25. Στην «Αναφορά» ΝΑΙ ή ΟΧΙ ανάλογα με το αν επιθυμείτε να ενημερώνεστε για την παράδοση του μηνύματος που έχετε αποστείλει

26. Στην «Χρήση SSL για αποστολή»: ΟΧΙ

27. Στη «Χρήση SSL για λήψη»: ΟΧΙ

28. Στις «Προειδοποιήσεις στο παρασκήνιο»: Συνέχεια

29. Στον «Περιορισμό μεγέθους» δίνουμε την τιμή: 65535

30. Πατήστε «Τέλος» θα εμφανιστεί το μήνυμα «ΟΚ Άλλαξε ρύθμιση Email Μηνυμάτων»

Tip: Για να αλλάξουμε το πληκτρολόγιο σε αριθμούς, απλώς πατάμε παρατεταμένα το πλήκτρο με τον αριθμό.

• Αφού έχουμε ενεργοποιήσει όλες τις παραπάνω ρυθμίσεις, πατάμε επιλογή στο μενού «Μηνύματα» και μετά «e-mail μηνύματα» και στην ερώτηση «σύνδεση με εξωτερικό mailbox» επιλέγουμε «ΝΑΙ». Κάνει την σύνδεση, την αποστολή και την λήψη μηνυμάτων.

• Εάν θέλουμε εκ νέου να επεξεργαστούμε τις ήδη υπάρχουσες e-mail ρυθμίσεις, πατάμε το πλήκτρο του μενού όταν βρισκόμαστε στο μενού μηνύματα, επιλέγουμε «ρυθμίσεις email μηνυμάτων» και επεξεργαζόμαστε όπως αναφέρουμε παραπάνω.

8)

Δημοσ.

billdanos

ευχαριστουμε για τις πληροφοριες.

Εγω που μιλησα με cosmote γιατι μου ειπαν αρνητικα? Οτι δεν γινεται δηλαδη?

Λετε να εχει αλλη πολιτικη απο αυτη της voda?

• Super Moderators
Δημοσ.
billdanos

ευχαριστουμε για τις πληροφοριες.

Εγω που μιλησα με cosmote γιατι μου ειπαν αρνητικα? Οτι δεν γινεται δηλαδη?

Λετε να εχει αλλη πολιτικη απο αυτη της voda?

Vasika den ehw idea gia tis politikes pou akolouthei h cosmote! Mporeis omws na dokimaseis me tis rythmiseis kai to poly poly na mh sou doulepsei!

8)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...