SOADNICK Δημοσ. 24 Ιουλίου Share Δημοσ. 24 Ιουλίου 21 λεπτά πριν, Thresh είπε Μάλλον μόνο στα 300/500/1000/3000 θα πάνε με 50% upload. Χμ καλά τοτε ξέρεις αμα γίνεται να τσιμπήσω το κοπόνι για αναβάθμιση σε 300αρα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 24 Ιουλίου Super Moderators Share Δημοσ. 24 Ιουλίου 3 minutes ago, svartevarg said: Μακάρι στην Ελλάδα όλοι να είχανε 100άρα μίνιμουμ και να είναι FTTH. To 1:2 σε 100άρα που δεν είναι FTTH δύσκολα γίνεται. Η γραμμή δεν είναι δυνατό να δώσει 50 σε upload, σε αρκετές περιπτώσεις. Προφανώς θέλουν να σπρώξουν τα μεγαλύτερα πακέτα. 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Waiss Δημοσ. 24 Ιουλίου Share Δημοσ. 24 Ιουλίου 1 hour ago, eko13 said: Επι του παροντος για 24ρι με τηλεφωνια πληρωνω σχεδον τα ιδια με 100αρα nova + Cinema pack... Αυτό κανονικά δωρεάν θα έπρεπε να μας το δίνουν. 3 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 24 Ιουλίου Super Moderators Share Δημοσ. 24 Ιουλίου 4 minutes ago, SOADNICK said: Χμ καλά τοτε ξέρεις αμα γίνεται να τσιμπήσω το κοπόνι για αναβάθμιση σε 300αρα; Αν δεν έχεις πάρει το προηγούμενο κουπόνι του SFBB, τότε λογικά θα μπορείς εφόσον δεν έχεις ήδη πρόγραμμα άνω των 100mbps. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
svartevarg Δημοσ. 24 Ιουλίου Share Δημοσ. 24 Ιουλίου 3 λεπτά πριν, Waiss είπε Αυτό κανονικά δωρεάν θα έπρεπε να μας το δίνουν. Ναι, πχ σαν δώρο με συμβόλαιο κινητής. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Nvidiaman Δημοσ. 24 Ιουλίου Share Δημοσ. 24 Ιουλίου (επεξεργασμένο) 24 λεπτά πριν, Thresh είπε 5 νομίζω, αλλά δεν είναι σίγουρος. Το 10% των δεδομένων που μπορεί να κατεβάσει η 1000αρα 24/7 σε 30 μέρες Ενταξει το εχωσαν διχως καμια ενημερωση...τι να πω. Δηστυχώς δεν εχω και αλλη επιλογή περα απο INALAN στην περιοχή μου. Επεξ/σία 24 Ιουλίου από Nvidiaman Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hyperspaced Δημοσ. 24 Ιουλίου Share Δημοσ. 24 Ιουλίου 21 hours ago, Thresh said: 1.4 εκατομμύρια σπίτια δεν το λες κι ελάχιστο. Νομίζω το έχουμε ξανασυζητήσει. Το 1.4Μ σπίτια δεν ισχύει. Έχουν περάσει ως "δυνατότητα κάλυψης" σε περιοχές όπου δεν υπάρχει ΚΑΝ σκάψιμο για οπτική ίνα. Στα 3Β για παράδειγμα. Μόνη ελπίδα η ΔΕΗ, να τελειώνουμε. Αν περιμένουμε τον ΟΤΕ ... θα μέναμε στα 30Μbps στα καλά του. Υ.Γ. Βέβαια από την άλλη σκέφτομαι ότι το δίκτυο παροχής ηλ. ενέργειας της ΔΕΗ είναι ένα χάλι μαύρο στην περιοχή, με συνεχείς διακοπές. Αν είναι έτσι και σαν διαδικτυακός πάροχος τότε δεν υπάρχει ελπίδα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
m3ltd0wn Δημοσ. 24 Ιουλίου Share Δημοσ. 24 Ιουλίου Να ολοκληρώσουν το Παγκράτι που το έχουν αφήσει σε κομμάτια κενό. Περνάει δίπλα μας η οπτική ίνα στα 5 μέτρα και δεν έχει περάσει στο δικό μας δρόμο. Βέβαια δεν φταίει ο ΟΤΕ για αυτό γιατί μάλλον το έχει αναλάβει η Vodafone. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Aristidis_Halkidis Δημοσ. 24 Ιουλίου Share Δημοσ. 24 Ιουλίου 54 λεπτά πριν, Arkin είπε Καλες οι αρλουμπες του OTE αλλα οι περισσοτεροι στην Ελλαδα ειναι καπως ετσι. Χορτασαμε λογια και ψευτικες ανακοινωσεις μια ζωη. Υπάρχουν και χειρότερα. Μένω Καλλιθέα προς Τζιτζιφιές και έχω μόνο την 2 επιλογή την κάτω. 😂 Ελλάδα ευχαριστώ έξω οι μίζεροι από εδώ. 😁 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
svartevarg Δημοσ. 24 Ιουλίου Share Δημοσ. 24 Ιουλίου 1 ώρα πριν, Ntinaras είπε Όσον αφορά την κατανάλωση δεδομένων, ο ΟΤΕ εκτιμά ότι ένας συνδρομητής της νέας υπηρεσίας 3 Gbps θα έχει ένα προφίλ κίνησης κατά 65% μεγαλύτερο σε σύγκριση με έναν συνδρομητή της υπηρεσίας 1 Gbps. Συγκεκριμένα, υπολογίζεται ότι η κίνηση ανά συνδρομητή την ώρα αιχμής θα φτάνει τα 2.948,44 Kbps, που αντιστοιχεί σε περίπου 483 GByte ανά μήνα. Α οσο ενα τυπικο σκ μου δηλαδη Νομίζω ότι και με 100άρα κανείς δεν καταναλώνει μόνο 483 GByte ανά μήνα. Streaming ταινιών από netflix-disney-amazon, gaming σε xbox-ps5-steam-epic κλπ και το πακέτο συνδρομητικής tv που δίνει ο πάροχος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
azuli Δημοσ. 24 Ιουλίου Share Δημοσ. 24 Ιουλίου ''Εάν εγκριθούν, αυτές οι αναβαθμίσεις αναμένεται να προσφέρουν στους καταναλωτές σημαντικά βελτιωμένες εμπειρίες στο διαδίκτυο'' Τι φαση,με rumors ασχολουμαστε? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 24 Ιουλίου Share Δημοσ. 24 Ιουλίου 25 λεπτά πριν, Thresh είπε 5 νομίζω, αλλά δεν είναι σίγουρος. Με στοιχεία 2014, ~6.400.000. https://www.iefimerida.gr/news/168715/πόσα-είναι-τα-σπίτια-στην-ελλάδα-ο-«χάρτης»-των-κατοικιών Δεν βρήκα νεότερα στοιχεία, όμως δεν νομίζω ότι έχουν διαφοροποιηθεί κατά πολύ τα τότε μεγέθη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 24 Ιουλίου Super Moderators Share Δημοσ. 24 Ιουλίου 12 minutes ago, Nvidiaman said: Ενταξει το εχωσαν διχως καμια ενημερωση...τι να πω. Δηστυχώς δεν εχω και αλλη επιλογή περα απο INALAN στην περιοχή μου. Εντάξει 30κατι ΤΒ το μήνα θέλει πολύ προσπάθεια. 3 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
svartevarg Δημοσ. 24 Ιουλίου Share Δημοσ. 24 Ιουλίου 2 λεπτά πριν, Thresh είπε Εντάξει 30κατι ΤΒ το μήνα θέλει πολύ προσπάθεια. Θα έχει καεί ο ssd πριν κλείσει το εξάμηνο. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Nvidiaman Δημοσ. 24 Ιουλίου Share Δημοσ. 24 Ιουλίου (επεξεργασμένο) 6 λεπτά πριν, Thresh είπε Εντάξει 30κατι ΤΒ το μήνα θέλει πολύ προσπάθεια. ***EDIT*** Εντάξει μπορεί να φαίνεται κάπως που γκρινιάζω για το συγκεκριμένο θέμα αλλά έχει να κάνει περισσοτερο με την ενημέρωση και λιγότερο με το data cap για να ειμαι σωστός Επεξ/σία 24 Ιουλίου από Nvidiaman Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα