comfuzio Δημοσ. 15 Οκτωβρίου Δημοσ. 15 Οκτωβρίου On 15/10/2024 at 01:15, Thresh said: Τουλάχιστον 2 μήνες μετά τις 16/9 που εγκρίθηκε από την ΕΕΤΤ. Τελείως γραφειοκρατικό δυστυχώς, αυτό που ήθελε 2 μήνες είναι τα 3Gbps ώστε να δώσει χρόνο στους άλλους παρόχους, για το upload δεν χρειάζεται κάτι... δλδ 16/11 μπορώ να φτιάξω το upload κόφτη που έχω να πάει ως 500;
Super Moderators Thresh Δημοσ. 15 Οκτωβρίου Super Moderators Δημοσ. 15 Οκτωβρίου Just now, comfuzio said: δλδ 16/11 μπορώ να φτιάξω το upload κόφτη που έχω να πάει ως 500; Τουλάχιστον, άρα στην καλύτερη των περιπτώσεων 18/11 μιας και 16-17 είναι ΣΚ. 1
Super Moderators Thresh Δημοσ. 8 Νοεμβρίου Super Moderators Δημοσ. 8 Νοεμβρίου Επισήμως 8 Δεκεμβρίου το 50% upload, ήρθε SMS από Cosmote. Ταυτόχρονα κι η εμπορική διάθεση του 3Gbps πακέτου. 2
apanos-gr Δημοσ. 8 Νοεμβρίου Δημοσ. 8 Νοεμβρίου Ήρθε η ώρα!!! Απο 8 Δεκεμβρίου 2024 επίσημα σε όλα τα Fiber, πενταπλασιάζουν το upload!!!
Super Moderators Thresh Δημοσ. 8 Νοεμβρίου Super Moderators Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2 minutes ago, apanos-gr said: σε όλα τα Fiber, Όχι σε αυτά που είναι κάτω από 300. 1
Dr_Slump Δημοσ. 9 Νοεμβρίου Δημοσ. 9 Νοεμβρίου Πήρα τηλέφωνο στη Vodafone και η κοπέλα δεν ήξερε να μου απαντήσει, ζήτησα να με συνδέσει με τεχνικό και στα 20 λεπτά έκλεισε η γραμμή. Υπάρχει κάποια ανακοίνωση που δεν έχω βρει;
Super Moderators Thresh Δημοσ. 9 Νοεμβρίου Super Moderators Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 18 minutes ago, Dr_Slump said: Πήρα τηλέφωνο στη Vodafone και η κοπέλα δεν ήξερε να μου απαντήσει, ζήτησα να με συνδέσει με τεχνικό και στα 20 λεπτά έκλεισε η γραμμή. Υπάρχει κάποια ανακοίνωση που δεν έχω βρει; Aς συνεχίσουμε εδώ, υπάρχουν και links στο άρθρο με τις επίσημες ανακοινώσεις των 3.
Προτεινόμενες αναρτήσεις