Super Moderators Thresh Δημοσ. 29 Αυγούστου Super Moderators Share Δημοσ. 29 Αυγούστου 10 hours ago, Dr_Slump said: Γνωρίζει κανείς τι γίνεται με την Vodafone ή θα αλλάξω πάλι πάροχο; Μέχρι και η Nova ανέβασε το upload ratio. Πιθανότατα θα ακολουθήσει, δεν την παίρνει αλλιώς, άσε που δεν έχει κόστος. Που το ανέβασε η Nova? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dr_Slump Δημοσ. 29 Αυγούστου Share Δημοσ. 29 Αυγούστου (επεξεργασμένο) 8 ώρες πριν, Thresh είπε Πιθανότατα θα ακολουθήσει, δεν την παίρνει αλλιώς, άσε που δεν έχει κόστος. Που το ανέβασε η Nova? Παρακάτω βλέπουμε πως το ratio πλέον εκεί είναι 5:1. Μόνο η Vodafone μένει με 10:1 για την ώρα. https://nova.gr/statheri-tilefonia/programmata/stathero-internet Edit: Ωπ! Ο σχεδιαστής έκανε άκρως παραπλανητικό κόλπο! Το κάτω δεν αφορά upload αλλά ταχύτητα aDSL αν δεν έχει διαθέσιμη οπτική. Τραγικό! Επεξ/σία 29 Αυγούστου από Dr_Slump Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Shadowjump Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου Κανα νεο απο ποτε περιπου το περιμενουμε αυτο; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου Super Moderators Share Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 1 hour ago, Shadowjump said: Κανα νεο απο ποτε περιπου το περιμενουμε αυτο; Την δείχνει ακόμα ανοιχτή ενώ έπρεπε να έχει κλείσει εδώ και 6 μέρες Δημόσια διαβούλευση: Εισαγωγή νέων ταχυτήτων στην προσφορά αναφοράς ΟΤΕ ΧΤΠ και καθορισμός τιμών - EETT | Εθνική Επιτροπή Τηλεπικοινωνιών & Ταχυδρομείων Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Shadowjump Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 8 ώρες πριν, Thresh είπε Την δείχνει ακόμα ανοιχτή ενώ έπρεπε να έχει κλείσει εδώ και 6 μέρες Δημόσια διαβούλευση: Εισαγωγή νέων ταχυτήτων στην προσφορά αναφοράς ΟΤΕ ΧΤΠ και καθορισμός τιμών - EETT | Εθνική Επιτροπή Τηλεπικοινωνιών & Ταχυδρομείων Τώρα κλειστή την δείχνει. Γενικά έχουμε μέλλον; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου Super Moderators Share Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 8 minutes ago, Shadowjump said: Τώρα κλειστή την δείχνει. Γενικά έχουμε μέλλον; Δεν έχω ελπίδες για Σεπτέμβριο, αν συμβεί όμως θα είναι ωραίο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
john1080 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 2 Οκτωβρίου Την αυξηση του upload θα την κανει μονο η cosmote η και οι άλλες εταιρίες;;; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 2 Οκτωβρίου Super Moderators Share Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 19 minutes ago, john1080 said: Την αυξηση του upload θα την κανει μονο η cosmote η και οι άλλες εταιρίες;;; Λογικά η Cosmote θα παρέχει χονδρική μόνο με το 50% στα 300/500/1000/3000Mbps και θα σταματήσει το 10%. Όσοι πάροχοι θέλουν να δίνουν στις περιοχές της, αναγκαστικά θα δίνουν 50% upload σε αυτά τα πακέτα. Θεωρητικά λοιπόν δεν θα ξεφτιλιστούν με το να δίνουν στις δικές τους περιοχές 10%. Κατα τα άλλα η απόφαση της ΕΕΤΤ. ΑΠ_1125_002_Μη-ΕΜΠ.pdf (eett.gr) Επίσης για όσους αναρωτιούνται πότε θα αυξηθεί το upload. "Επίσης η ΕΕΤΤ αποσαφηνίζει ότι η αναβάθμιση αφορά όχι μόνο νέες συνδέσεις αλλά και υφιστάμενες συνδέσεις, θα λάβει χώρα ταυτόχρονα για όλους τους συνδρομητές (ΟΤΕ και εναλλακτικών) και δεν θα εφαρμοστεί πριν το πέρας τουλάχιστον 2 μηνών από την έγκριση από την ΕΕΤΤ των τιμών και των όρων για τα αντίστοιχα προϊόντα χονδρικής, όπως ορίζει η ΑΠ ΕΕΤΤ 1063/02/30-1-2023." Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
john1080 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 2 Οκτωβρίου (επεξεργασμένο) Καταλαβα…Αρα ουσιαστικα θα αναγκαστουν να ακολουθήσουν την cosmote…Εγω προσωπικά εχω cosmote αλλα σκεφτομαι να παω σε Vodafone καιως μου εκαναν πολυ καλη προσφορα,απλα κολλαω στο οτι δεν ειχα ποτε Vodafone για να ξερω αν εχει προβληματα και στη επικείμενη αυξηση upload και αν γινει διαθεσιμη στη Vodafone.Μιλαω παντα για ftth Επισης διαβαζοντας τη διαβουλευση καταλαβα οτι ολες οι εταιρείες πρεπει να δωσουν ταυτοχρονα μαζι την αυξηση του upload,εκτος αν δεν καταλαβα κατι σωστα Επεξ/σία 2 Οκτωβρίου από john1080 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 2 Οκτωβρίου Super Moderators Share Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 38 minutes ago, john1080 said: Καταλαβα…Αρα ουσιαστικα θα αναγκαστουν να ακολουθήσουν την cosmote…Εγω προσωπικά εχω cosmote αλλα σκεφτομαι να παω σε Vodafone καιως μου εκαναν πολυ καλη προσφορα,απλα κολλαω στο οτι δεν ειχα ποτε Vodafone για να ξερω αν εχει προβληματα και στη επικείμενη αυξηση upload και αν γινει διαθεσιμη στη Vodafone.Μιλαω παντα για ftth Επισης διαβαζοντας τη διαβουλευση καταλαβα οτι ολες οι εταιρείες πρεπει να δωσουν ταυτοχρονα μαζι την αυξηση του upload,εκτος αν δεν καταλαβα κατι σωστα FTTH είναι, πέρα από θέματα latency γιατί υπάρχει διαφορετικό routing σε κάθε πάροχο, δεν σε απασχολεί η "σταθερότητα". Δουλεύει ή δεν δουλεύει, δεν υπάρχει ενδιάμεση κατάσταση. Αναγκαστικά θα δώσουν όλοι, γιατί όπως γράφει και στο pdf δεν είναι παράλληλα πακέτα με διαφορετικό upload, αλλά αντικαθιστούν τα υπάρχοντα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dr_Slump Δημοσ. 4 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 4 Οκτωβρίου Δεν υπάρχει καμία αναφορά όσον αφορά το ratio στην Vodafone; Είναι πραγματικά απαράδεκτο το 10:1, όσο καλή τιμή κι αν μου έκαναν σε σχέση με τον ανταγωνισμό. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 4 Οκτωβρίου Super Moderators Share Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 12 hours ago, Dr_Slump said: Δεν υπάρχει καμία αναφορά όσον αφορά το ratio στην Vodafone; Είναι πραγματικά απαράδεκτο το 10:1, όσο καλή τιμή κι αν μου έκαναν σε σχέση με τον ανταγωνισμό. Σε 2+ μήνες θα γίνει 2:1 αρκεί να είναι 300+ Mbps. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dr_Slump Δημοσ. 6 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 6 Οκτωβρίου Στις 4/10/2024 στις 11:16 ΜΜ, Thresh είπε Σε 2+ μήνες θα γίνει 2:1 αρκεί να είναι 300+ Mbps. 1gbit έχω, άρα 500ρα... not bad. Και με 500ρα αν υποβαθμίσω όταν τελειώσει το συμβόλαιο, μια χαρά είναι τα 250 upload και υπεραρκετά τα 500 για down. Τώρα τα 100 για 40-50GB upload/remote work την ημέρα είναι μεγάλο ζόρι. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
comfuzio Δημοσ. 11 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 11 Οκτωβρίου Υπάρχει κανένα νεότερο σχετικά με αυτό; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 15 Οκτωβρίου Super Moderators Share Δημοσ. 15 Οκτωβρίου On 11/10/2024 at 20:33, comfuzio said: Υπάρχει κανένα νεότερο σχετικά με αυτό; Τουλάχιστον 2 μήνες μετά τις 16/9 που εγκρίθηκε από την ΕΕΤΤ. Τελείως γραφειοκρατικό δυστυχώς, αυτό που ήθελε 2 μήνες είναι τα 3Gbps ώστε να δώσει χρόνο στους άλλους παρόχους, για το upload δεν χρειάζεται κάτι... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα