great Δημοσ. 26 Ιουλίου Μέλος Δημοσ. 26 Ιουλίου 9 hours ago, Ukforthemoment said: Δεν έχεις κοιμηθεί σε χωριό;Με τις βαριές και ασήκωτες κουβέρτες ;Αυτές που σε τσίμπαγαν αν ξεμύτιζες; ναιιιιιιιιιιιιι εννοειτε, πεθαινα !!! παρτες απο πανω μου ελεγα στην γιαγια μου, λεσ και ειχα κοριους πανω μου, αθανατες εποχες. 35 minutes ago, dbrillis said: Επειδη εγραψα και εγω το ίδιο παράδειγμα, θελω να τονίσω οτι της γιαγιας η κουβέρτα καθόταν πιο καλα. Η "βαριά κουβέρτα" που αγόρασα σαν θυμα του μάρκετινγκ δεν εχει καμια σχεση με της γιαγιας. Η βαριά κουβερτα δεν είναι μεγαλη σε εμβαδο και δυσκολεύεσαι πολυ να γυρισεις ή να μεινει επανω σου σε ολη τη διάρκεια του υπνου, εκτός αν κοιμασαι σαν τον Μαμ-Ρα τον παντοτινό σε κουτί. Συν του οτι με τα πλυσιματα οι βαριές αυτες κουβέρτες αρχιζουν να χανουν τις ραφες που κρατανε το βαρος ομοιόμορφα κατανεμημενο. Και ασε με εμενα, στην γυναικα μου δεν αρέσουν κουβερτες που δεν μπορεις να τις πλύνεις και να θανατωσεις ολα τα μικρόβια εύκολα. Ωραία τοποθέτησή. σε ευχαριστώ 38 minutes ago, dbrillis said: Συν του οτι με τα πλυσιματα οι βαριές αυτες κουβέρτες αρχιζουν να χανουν τις ραφες που κρατανε το βαρος ομοιόμορφα κατανεμημενο. νομιζω οτι αυτες δεν ερχοντε με ντουβε, ή πως στο καλο λεγονται. Αυτο το καλημα με φερμουαρ που μπαινει μεσα η κουβερτα οποτε πλενεις μονο το απ'εξω. Και αν εισαι με την γυναικα , λεει οτι παει συνδιαστικα το βαρος οποτε πας στα 14-15 κιλα !!!! και μολις το ακουσε εμενα μου λεει σιγα μην παλευω στον υπνο μου!
dbrillis Δημοσ. 26 Ιουλίου Δημοσ. 26 Ιουλίου Θα την ξεθαψω και θα σου βγαλω φωτογραφίες το απόγευμα. Ισως η δική μου να μην ειναι βολικη, και να μπορείς να δοκιμάσεις καποια αλλη. Το κακο με το βαρος τους ειναι οτι δεν μπορώ πχ να στην χαρισω, ειναι καλύτερα να αγορασεις μια. Προσοχή γιατί σε εμας, για επιστροφή έπρεπε εμεις να πληρώσουμε τα μεταφορικά οπότε την κρατησαμε μιας και έβγαινε το ιδιο σε κόστος. 1
Mhlogiatros Δημοσ. 26 Ιουλίου Δημοσ. 26 Ιουλίου Aχα οτι πρεπει τωρα με τη ζεστη . Μικρα μας κουκουλωνανε με χοντρα κιλιμια να σκασουμε και θελουμε να ξανα θυμηθουμε την εμπειρια
great Δημοσ. 26 Ιουλίου Μέλος Δημοσ. 26 Ιουλίου 1 hour ago, Mhlogiatros said: Aχα οτι πρεπει τωρα με τη ζεστη . Μικρα μας κουκουλωνανε με χοντρα κιλιμια να σκασουμε και θελουμε να ξανα θυμηθουμε την εμπειρια και ομως, η διαφήμιση τωρα μιλαει για ice blanket και καλα καλοκαιρινή και δροσερή !!!! 1 hour ago, dbrillis said: Θα την ξεθαψω και θα σου βγαλω φωτογραφίες το απόγευμα. Ισως η δική μου να μην ειναι βολικη, και να μπορείς να δοκιμάσεις καποια αλλη. Το κακο με το βαρος τους ειναι οτι δεν μπορώ πχ να στην χαρισω, ειναι καλύτερα να αγορασεις μια. Προσοχή γιατί σε εμας, για επιστροφή έπρεπε εμεις να πληρώσουμε τα μεταφορικά οπότε την κρατησαμε μιας και έβγαινε το ιδιο σε κόστος. πω πω τοση αποτυχια που θελατε να την γυρισετε πίσω ? να σου πω ηταν ζεστή ? δηλαδη σαν παπλωμα ας πουμε για χειμώνα ή θελει και επιπλέον κατι ακόμα? βγαζεις και καλα χειμώνα με καποια που κρυωνει by default ???
Arkin Δημοσ. 26 Ιουλίου Δημοσ. 26 Ιουλίου Καλα κοιμάστε με κουβέρτα τώρα καλοκαίρι? Μια κοντή πυτζάμα κάτω και τέλος όχι να πάρουμε και κουβέρτα. Και χειμώνα ηλεκτρικό υπόστρωμα δεν υπάρχει καλύτερο για τον ύπνο. Gravity blankets και πράσινα άλογα με το marketing που τους δέρνει. 1 1
great Δημοσ. 26 Ιουλίου Μέλος Δημοσ. 26 Ιουλίου 11 minutes ago, Arkin said: Καλα κοιμάστε με κουβέρτα τώρα καλοκαίρι? ασχετο με το κομμάτι αλλα πες το στην κοπελα αυτο 🤣 🤣 12 minutes ago, Arkin said: Και χειμώνα ηλεκτρικό υπόστρωμα δεν υπάρχει καλύτερο για τον ύπνο Παίζει εννοείτε τέτοιο εδω και χρόνια.
Morosana Δημοσ. 26 Ιουλίου Δημοσ. 26 Ιουλίου Κουβέρτα καλοκαίρι, μου θυμίζει τη γυναίκα μου που κοιμάται με κουβέρτα γιατί θέλει το κλιματιστικό στους 23 22 λεπτά πριν, great είπε ασχετο με το κομμάτι αλλα πες το στην κοπελα αυτο 🤣 🤣
Mhlogiatros Δημοσ. 26 Ιουλίου Δημοσ. 26 Ιουλίου (επεξεργασμένο) 1 hour ago, great said: και ομως, η διαφήμιση τωρα μιλαει για ice blanket και καλα καλοκαιρινή και δροσερή !!!! πω πω τοση αποτυχια που θελατε να την γυρισετε πίσω ? να σου πω ηταν ζεστή ? δηλαδη σαν παπλωμα ας πουμε για χειμώνα ή θελει και επιπλέον κατι ακόμα? βγαζεις και καλα χειμώνα με καποια που κρυωνει by default ??? Αμερικαν φακιν μαρκετινγκ φιλε μα ναι ειναι πολυ καλοκαιρινή και δροσερή αρκει να εχεις και το κλιματιστικο στους 20 oh yeahhhh Επεξ/σία 26 Ιουλίου από Mhlogiatros 1
iml Δημοσ. 26 Ιουλίου Δημοσ. 26 Ιουλίου Όταν βγήκαν τα παπλώματα, ένα βασικό selling point ήταν ότι είναι ελαφριά συγκριτικά με αντίστοιχα ζεστά καλύμματα. Τώρα αυτό έγινε αρνητικό? Δηλαδή αν βάλουμε μια στοίβα ασιδέρωτα πάνω από το πάπλωμα να βαρύνει, θα κοιμόμαστε καλύτερα? 1
great Δημοσ. 26 Ιουλίου Μέλος Δημοσ. 26 Ιουλίου 38 minutes ago, iml said: Όταν βγήκαν τα παπλώματα, ένα βασικό selling point ήταν ότι είναι ελαφριά συγκριτικά με αντίστοιχα ζεστά καλύμματα. Τώρα αυτό έγινε αρνητικό? Δηλαδή αν βάλουμε μια στοίβα ασιδέρωτα πάνω από το πάπλωμα να βαρύνει, θα κοιμόμαστε καλύτερα? πουλάνε το έχεις "θαλπωρή" και ειναι σαν να σε εχει παρει καποιος αγκαλια και να σε κραταει σφιχτά. Και καλά δεν κοιμασει πιο ανετα οταν εισαι στην αγκαλιά της γυναίκας ? (οχι)
jtkar Δημοσ. 26 Ιουλίου Δημοσ. 26 Ιουλίου Στις 24/7/2024 στις 12:30 ΜΜ, great είπε να σου πω τις ενδυξεις σε αυτα τα app δεν τις μετράω, εβαλα και στο watch το καλύτερο app και μου ελεγε οτι κανω 4 ωρες βαθύ υπνο που δεν επαιζε με τιποτα, ξύπναγα κουρελι. Σε ευχαριστώ, δεν ξερω και εγω εχω την αισθηση οτι ειναι marketing αλλα με εχει προβληματίσει πολυ γιατι εχω θεμα με τον υπνο γενικοτερα και διαβαζω για "θαυματουργα" πραγματα με την gravity. Αυτο που λες ειναι βότανο απο τι καταλαβαινω ? Μπορεις να εχεις διαταραχες υπνου δηλαδη απνοιες και να μην ξεκουραζεσαι στον υπνο. Εαν εχεις τασης υπνηλιας το πρωί και σηκώνεσαι παντα κουρασμένος ειναι δειγμα. Χρειαζεται να κανεις μελετη υπνου. Εαν εχεις μετα υπαρχουν διαφορα μετρα βελτιώσεις απο πχ αδυνατισμα, αφαιρεσει αμυγδαλων ,διορθωση διαφραγματος και το χειροτερο χρηση μηχανηματος CPAP . Γνωστος μου ειδε μεγαλη βελτιωση στην ποιοτητα του υπνου του και της ζωης του μετα απο την μελετη υπνου και την χρηση CPAP
xacto Δημοσ. 26 Ιουλίου Δημοσ. 26 Ιουλίου 5 ώρες πριν, great είπε ... Και καλά δεν κοιμασει πιο ανετα οταν εισαι στην αγκαλιά της γυναίκας ? (οχι) Αν είσαι σε αγκαλιά γυναίκας και σε πάρει ο ύπνος, η κουβέρτα είναι το τελευταίο σου πρόβλημα. 2
vgeovai Δημοσ. 26 Ιουλίου Δημοσ. 26 Ιουλίου Στις 24/7/2024 στις 12:46 ΜΜ, dbrillis είπε Ναι συμπλήρωμα διατροφής είναι (χαπι) αλλα ειναι το τελευταίο που θα πρέπει να δοκιμασεις. Απλα τρικ που βελτιωνουν το υπνο μου ειναι: - να παω νωρις για υπνο - η κρεβατοκάμαρα να ειναι σχετικά κρυα (βοηθάει ότι μενω σε βορεια χώρα) - απόλυτο σκοταδι - σταθερή ωρα που παω για υπνο και που ξυπνάω - οταν παω στην κρεβατοκάμαρα, τελος κινητα και σερφαρισμα, παω για ύπνο - ασκηση 3-4 φορες τη βδομάδα και τουλάχιστον ενα περίπατο καθημερινά - οχι ασκηση αργα το απόγευμα (εγω παω μονο πρωι πρωι για ασκηση) Μπορει να σου μοιάζουν αστεια αλλα δουλευουν, τουλάχιστον για εμενα. Ειχα κάνει με εναν διατροφολόγο απο Ελλάδα μια διατροφή για μήνες που σε γενικές γραμμες κρατουσε τους γλυκαιμικους δείκτες χαμηλα μεσα στη μερα, και τότε παλι κοιμομουν καλύτερα. Τελος, ενώ ημουν ο τύπος που επινε 6-7 εσπρεσακια τη μερα, τωρα πινω 1 βια 2, ηρεμησα και απο τον καφε. Όχι κινητά και οθόνες 15-30 λεπτά πριν τον ύπνο. Εγώ με αυτό είδα διαφορα.
Black Demis Δημοσ. 26 Ιουλίου Δημοσ. 26 Ιουλίου μου ειχαν κανει δωρο (Δεν θα το επαιρνα ποτε απο μονος μου) διαφορα δεν είδα πριν με μετά , από την άλλη δεν είχα και ποτέ θέμα εγώ και στο πάτωμα να ξαπλώσω σε 30 δευτερόλεπτα ειμαι στον 10 όνειρο τόσο κουρασμένος που ειμαι μετα απο 12 ωρες δουλειάς 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα