Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα, εχω βαρεθει να βλεπω σε ολες τις σειρες για την gravity blanket και ποσο τελεια κοιμαται ο ηθοποιος. Γεματο το instagram απο μαρτυριες και οτι βρηκαν τον υπνο τους.

Στην US Πίνουν νερο στο ονομα της.

Εχει κανεις ? θελω προσωπικες μαρτυριες, πως δουλευει αυτο το πραγμα, πραγματικα εχεις 10κιλα απο πανω σου και δεν σε πλακωνει δεν σε πνιγει αλλα κοιμασαι καλυτερα. Δουλευει ή ειναι ενα ακομα aman-telemarketing που περναει απο Αμερική.

Ευχαριστώ.

Δημοσ.
56 minutes ago, great said:

Καλησπερα, εχω βαρεθει να βλεπω σε ολες τις σειρες για την gravity blanket και ποσο τελεια κοιμαται ο ηθοποιος. Γεματο το instagram απο μαρτυριες και οτι βρηκαν τον υπνο τους.

Στην US Πίνουν νερο στο ονομα της.

Εχει κανεις ? θελω προσωπικες μαρτυριες, πως δουλευει αυτο το πραγμα, πραγματικα εχεις 10κιλα απο πανω σου και δεν σε πλακωνει δεν σε πνιγει αλλα κοιμασαι καλυτερα. Δουλευει ή ειναι ενα ακομα aman-telemarketing που περναει απο Αμερική.

Ευχαριστώ.

Εχω μια 9 κιλά για ενα ατομο. 

Ενα χειμωνα την χρησιμοποιησα και δεν ξερω αν οντως κανει κατι. Νομιζω οτι δε εκανε τίποτα για εμενα και τον υπνο μου. 

Χωρις να στην συνιστώ, το μονο που εχει κανει διαφορά στο υπνο μου ειναι η ασουαγκαντα. Το βλεπω στις μετρησεις του υπνου στο smart band. 

• Like 2
Δημοσ.
1 minute ago, dbrillis said:

Εχω μια 9 κιλά για ενα ατομο. 

Ενα χειμωνα την χρησιμοποιησα και δεν ξερω αν οντως κανει κατι. Νομιζω οτι δε εκανε τίποτα για εμενα και τον υπνο μου. 

Χωρις να στην συνιστώ, το μονο που εχει κανει διαφορά στο υπνο μου ειναι η ασουαγκαντα. Το βλεπω στις μετρησεις του υπνου στο smart band. 

να σου πω τις ενδυξεις σε αυτα τα app δεν τις μετράω, εβαλα και στο watch το καλύτερο app και μου ελεγε οτι κανω 4 ωρες βαθύ υπνο που δεν επαιζε με τιποτα, ξύπναγα κουρελι.

Σε ευχαριστώ, δεν ξερω και εγω εχω την αισθηση οτι ειναι marketing αλλα με εχει προβληματίσει πολυ γιατι εχω θεμα με τον υπνο γενικοτερα και διαβαζω για "θαυματουργα" πραγματα με την gravity. 

Αυτο που λες ειναι βότανο απο τι καταλαβαινω ?

Δημοσ.
6 minutes ago, great said:

να σου πω τις ενδυξεις σε αυτα τα app δεν τις μετράω, εβαλα και στο watch το καλύτερο app και μου ελεγε οτι κανω 4 ωρες βαθύ υπνο που δεν επαιζε με τιποτα, ξύπναγα κουρελι.

Σε ευχαριστώ, δεν ξερω και εγω εχω την αισθηση οτι ειναι marketing αλλα με εχει προβληματίσει πολυ γιατι εχω θεμα με τον υπνο γενικοτερα και διαβαζω για "θαυματουργα" πραγματα με την gravity. 

Ναι συμπλήρωμα διατροφής είναι (χαπι) αλλα ειναι το τελευταίο που θα πρέπει να δοκιμασεις. 

Απλα τρικ που βελτιωνουν το υπνο μου ειναι:

- να παω νωρις για υπνο

- η κρεβατοκάμαρα να ειναι σχετικά κρυα (βοηθάει ότι μενω σε βορεια χώρα) 

- απόλυτο σκοταδι

- σταθερή ωρα που παω για υπνο και που ξυπνάω 

- οταν παω στην κρεβατοκάμαρα, τελος κινητα και σερφαρισμα, παω για ύπνο

- ασκηση 3-4 φορες τη βδομάδα και τουλάχιστον ενα περίπατο καθημερινά 

- οχι ασκηση αργα το απόγευμα (εγω παω μονο πρωι πρωι για ασκηση) 

Μπορει να σου μοιάζουν αστεια αλλα δουλευουν, τουλάχιστον για εμενα. 

Ειχα κάνει με εναν διατροφολόγο απο Ελλάδα μια διατροφή για μήνες που σε γενικές γραμμες κρατουσε τους γλυκαιμικους δείκτες χαμηλα μεσα στη μερα, και τότε παλι κοιμομουν καλύτερα. 

Τελος, ενώ ημουν ο τύπος που επινε 6-7 εσπρεσακια τη μερα, τωρα πινω 1 βια 2, ηρεμησα και απο τον καφε. 

• Like 1
Δημοσ.

καλα αυτα τα εχω κανει και αλλα τοσα

anyway, καποιος που να εχει αποψη για αυτη την ρημαδοκουβερτα υπάρχει στο Ελλαντα?!?!?!

(εχουν ξεκινήσει και σκανε και Instagram ads απο "ελληνικά" shops που την πουλανε)

Δημοσ.

Πάρε πριν τον ύπνο το βράδυ μαγνήσιο (κάποια καλή μορφή) και θα κοιμάσαι ακόμα και πάνω σε πέτρες και θα ξυπνάς με ενέργεια. Κάνε μια έρευνα για το μαγνήσιο αν δεν βγάλεις άκρη με την κουβέρτα 

• Like 3
Δημοσ.
Just now, txcellas said:

Πάρε πριν τον ύπνο το βράδυ μαγνήσιο (κάποια καλή μορφή) και θα κοιμάσαι ακόμα και πάνω σε πέτρες και θα ξυπνάς με ενέργεια. Κάνε μια έρευνα για το μαγνήσιο αν δεν βγάλεις άκρη με την κουβέρτα 

Συμφωνώ ότι το μαγνήσιο κανει δουλειά. 

Ποια ειναι η καλή μορφή γιατι με κατι αναβράζοντα Magnesium Oxide που παίρνω κατα καιρους με παει αιμα... 

8 minutes ago, great said:

καλα αυτα τα εχω κανει και αλλα τοσα

anyway, καποιος που να εχει αποψη για αυτη την ρημαδοκουβερτα υπάρχει στο Ελλαντα?!?!?!

(εχουν ξεκινήσει και σκανε και Instagram ads απο "ελληνικά" shops που την πουλανε)

Γνωμη μου, μην αγορασεις. Αν θες να νιώσεις την εμπειρία, αν πήγαινες μικρός στο χωριο και σε κουκουλωνε η γιαγια με κατι χοντρα σκεπασματα βαριά σαν χαλί, ετσι ειναι η εμπειρία. 

Αν τελικά αγοράσεις, μην πάρεις την πολυ βαριά (εγω εχω 9 κιλα μονή, υπήρχε και 7 κιλά), ειναι αβολη, σκέψου οτι θα κοιμάσαι ανασκελα και με δυσκολια θα αλλάξεις σταση. 

Επίσης διαβασε τα review τους στο Skroutz, δωσε βαση στα review με 3 αστερακια και κάτω. 

• Haha 1
  • Το θέμα έχει κλειδωθεί
  • Το θέμα έχει ενεργοποιηθεί και πάλι
Δημοσ.

Απο αυτα που διαβάζω και απο εναν φίλο εδω που μου έστειλε μήνυμά δεν ειναι και κατι το τοσο εντυπωσιακό παντως.

Και βλέπω οτι δεν ειναι και διαδεδομένη στην χώρα μας.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
On 24/07/2024 at 12:30, great said:

Επίσης, βοηθάει να ξυπνάς στο τελείωμα του κύκλου, δηλαδή κάθε 1,5 ώρα. Πχ να ξυπνήσεις μετά από 6 ή 7,5 ώρες και όχι στις 6,5-7. Λογικά προς τις 7,5 ώρες πάει ο μέσος άνθρωπος.

Σημ. ψάχνοντας στο διαδίκτυο, βλέπω ότι ο κύκλος διαφέρει από άνθρωπο σε άνθρωπο, οπότε βρες τον κύκλο σου. Το ρολόι, ίσως σε βοηθήσει (αν δεν είναι από τα τζάμπο ή καμιά τέρμα κινεζιά).

Edit : όσο για τις βαριές κουβέρτες, πάρε κανένα από αυτά τα παλιά που είχαν στα χωριά. Και πιο φθηνά και vintage (βίνταΤΖζζζζζ). Αλλά, δεν σκάνε με δαύτες καλοκαιριάτικα;

Επεξ/σία από csontheline
Δημοσ.
4 minutes ago, csontheline said:

Edit : όσο για τις βαριές κουβέρτες, πάρε κανένα από αυτά τα παλιά που είχαν στα χωριά. Και πιο φθηνά και vintage (βίνταΤΖζζζζζ). Αλλά, δεν σκάνε με δαύτες καλοκαιριάτικα;

γενικά δεν θελω να επικεντρωθουμε στο τι να κανω για τον υπνο, το θεμα ειναι καθαρα αυτες οι κουβερτες εαν βοηθανε και αν τις εχει κανεις πως εχει και αν εχει δει διαφορά. Τισ ιδιες αποριες εχω και εγω. Καταρχην εχεις μια τετοια για τον χειμωνα ? ειναι ζεστη ας πουμε σαν παπλωμα.

Ο φίλος που μου εστειλε PM μου ειπε οτι εχει θαλπωρει αλλα αν κουνιεσε στον υπνο σου ειναι πολυ δυσκολο με τοσο βαρος. Δεν μπορω να καταλαβω και πολυ την λογικη αλλα ισως να κανω τοσο λαθος με το ποσο Popular ειναι κυρίως US.

Tωρα εβγαλε και μια "ελληνικη" που την λεει κι ολας για summer οτι ειναι δροσερή.

Δημοσ.

Δεν έχω χρησιμοποιήσει τέτοια κουβέρτα, αλλά έχω διαβάσει αρκετά.

Το όλο θέμα είναι να έχεις ένα ομοιόμορφα κατανεμημένο βάρος πάνω σου. Προτείνεται περί το 10% του σωματικού βάρους. Βοηθάει να κάνεις ήρεμο ύπνο, επειδή υπάρχει κάτι που δεν αφήνει το σώμα να κουνιέται (πάλλεται/τρέμει σωστότερα) κατά τον ύπνο. Ένας ¨εξαναγκασμός” στο σώμα να είναι ήρεμο. Σε  μελέτες (αρκετές για να είναι όλες κατευθυνόμενες) περί το 60-70% όσων την δοκίμασαν είχαν καλύτερο ύπνο. Παρόμοιο ποσοστό και σε άτομα με ψυχοσωματικές διαταραχές.

Αυτό που θέλει πολύ προσοχή, είναι η ποιότητα της κουβέρτας. Υπάρχουν αρκετές, συνήθως φτηνότερες παραλλαγές, που χρησιμοποιούν υλικά ακατάλληλα, δεν αερίζουν σωστά, δεν είναι ομοιόμορφα κατανεμημένο το βάρος ή χαλάει το “ζύγισμα” τους μετά από κάποιες χρήσεις.

• Like 2
Δημοσ.
11 ώρες πριν, great είπε

Απο αυτα που διαβάζω και απο εναν φίλο εδω που μου έστειλε μήνυμά δεν ειναι και κατι το τοσο εντυπωσιακό παντως.

Και βλέπω οτι δεν ειναι και διαδεδομένη στην χώρα μας.

Δεν έχεις κοιμηθεί  σε χωριό;Με τις βαριές και ασήκωτες κουβέρτες ;Αυτές που σε τσίμπαγαν αν ξεμύτιζες;

• Like 3
  • Haha 4
Δημοσ.
8 hours ago, Ukforthemoment said:

Δεν έχεις κοιμηθεί  σε χωριό;Με τις βαριές και ασήκωτες κουβέρτες ;Αυτές που σε τσίμπαγαν αν ξεμύτιζες;

Επειδη εγραψα και εγω το ίδιο παράδειγμα, θελω να τονίσω οτι της γιαγιας η κουβέρτα καθόταν πιο καλα. Η "βαριά κουβέρτα" που αγόρασα σαν θυμα του μάρκετινγκ δεν εχει καμια σχεση με της γιαγιας. Η βαριά κουβερτα δεν είναι μεγαλη σε εμβαδο και δυσκολεύεσαι πολυ να γυρισεις ή να μεινει επανω σου σε ολη τη διάρκεια του υπνου, εκτός αν κοιμασαι σαν τον Μαμ-Ρα τον παντοτινό σε κουτί. 

Συν του οτι με τα πλυσιματα οι βαριές αυτες κουβέρτες αρχιζουν να χανουν τις ραφες που κρατανε το βαρος ομοιόμορφα κατανεμημενο. Και ασε με εμενα, στην γυναικα μου δεν αρέσουν κουβερτες που δεν μπορεις να τις πλύνεις και να θανατωσεις ολα τα μικρόβια εύκολα. 

• Like 1
  • Haha 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...