Naylia7 Δημοσ. 24 Ιουλίου Δημοσ. 24 Ιουλίου (επεξεργασμένο) Καλημέρα σε όλους, Θέλω να αγοράσω ένα BMW 116 2005 μοντέλο το οποίο είναι βενζίνη - αέριο lpg και επειδή είναι Euro 5 με προβληματίζει λίγο. Το ΄έχω βρει σε καλή τιμή αλλά είναι παλιό μοντέλο. Επειδή έμενα στο εξωτερικό δε γνωρίζω τι γίνεται εδώ με την κατάργηση των Euro 5 και που μπορούν να κυκλόφορούν χωρίς να είναι παράνομα. Ή μήπως με το αέριο συμβαίνει κάτι άλλλο; Μπορεί κάποιος να με διαφωτίσει; Ευχαριστώ πολύ Επεξ/σία 24 Ιουλίου από Naylia7
paylidis Δημοσ. 24 Ιουλίου Δημοσ. 24 Ιουλίου Euro 4 ειναι και ναι ειναι παλιο, και ακομα και εαν δεν "καταργηθουν τα παλια", θα σου βγαλει τη ψυχη σε ζημιες 1
imr Δημοσ. 24 Ιουλίου Δημοσ. 24 Ιουλίου 9 hours ago, Naylia7 said: Καλημέρα σε όλους, Θέλω να αγοράσω ένα BMW 116 2005 μοντέλο το οποίο είναι βενζίνη - αέριο lpg και επειδή είναι Euro 5 με προβληματίζει λίγο. Το ΄έχω βρει σε καλή τιμή αλλά είναι παλιό μοντέλο. Επειδή έμενα στο εξωτερικό δε γνωρίζω τι γίνεται εδώ με την κατάργηση των Euro 5 και που μπορούν να κυκλόφορούν χωρίς να είναι παράνομα. Ή μήπως με το αέριο συμβαίνει κάτι άλλλο; Μπορεί κάποιος να με διαφωτίσει; Ευχαριστώ πολύ Ειναι παλιο, αν αξιζει και τι βλαβες θα βγαλει ειναι αλλο θεμα. Ειδικα με το αεριο που προκαλει εξτρα φθορες. Παντως κυκλοφορει κανονικα παντου (εκτος δακτυλιου που μπαινει μονα-ζυγα). Η απαγορευση για euro4 και πριν αφορα πετρελαιοκινητα και αστικα κεντρα. Με τοσα παλια βενζινοκηνητα που κυκλοφορουν το θεωρω απιθανο να απαγορευτει η κινηση τους, το πιο πιθανο να γινεται πιο αυστηρος ο δακτυλιος
Black Demis Δημοσ. 24 Ιουλίου Δημοσ. 24 Ιουλίου euro 5 ξεκινισαν απο 2011 (τελος) και μετα αυτο που βρηκες ειναι euro 4 και ναι ειναι παλιο και ειναι δεδομένο οτι οχημα με σχεδόν 20 χρονια πανω του θα βγαλει πολλα πολλή θεματα που θα σου βγάλουν την ψυχή ειδικα που εχει αέριο (πολλαπλασιάζονται η ζημιές)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα