PStrob Δημοσ. 23 Ιουλίου Share Δημοσ. 23 Ιουλίου Καλησπέρα σε όλους, καινουργιο πισι και ενώ δούλευε κανονικά μετά από κλείσιμο δεν κάνει boot και μένει με black screen ενώ μένει ανοιχτό το red light με ένδειξη cpu στη mobo… Όλα τα fans με τα rgb τους δουλεύουν κανονικά και τα rgb ram/gpu… το μόνο που δε φαίνεται να λειτουργεί ειναι το πλαστικό με το rgb που κουμπώνει πάνω στην κεφαλή του aio (arctic freezer iii 360). Εχω βάλει βγάλει τα καλώδια, έχω πατήσει για reset bios κτλ, έχω βγάλει βάλει τις ραμ, έχω αλλάξει τροφοδοτικό, έχω βάλει επεξεργαστή αio και τα ξανά κούμπωσα αλλά τπτ… εχω απελπιστεί, ελπίζω να μην κάηκε τπτ… Τι άλλο μπορώ να κάνω; ευχαριστώ εκ των προτέρων… Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fotaras76 Δημοσ. 23 Ιουλίου Share Δημοσ. 23 Ιουλίου 34 λεπτά πριν, PStrob είπε Καλησπέρα σε όλους, καινουργιο πισι και ενώ δούλευε κανονικά μετά από κλείσιμο δεν κάνει boot και μένει με black screen ενώ μένει ανοιχτό το red light με ένδειξη cpu στη mobo… Όλα τα fans με τα rgb τους δουλεύουν κανονικά και τα rgb ram/gpu… το μόνο που δε φαίνεται να λειτουργεί ειναι το πλαστικό με το rgb που κουμπώνει πάνω στην κεφαλή του aio (arctic freezer iii 360). Εχω βάλει βγάλει τα καλώδια, έχω πατήσει για reset bios κτλ, έχω βγάλει βάλει τις ραμ, έχω αλλάξει τροφοδοτικό, έχω βάλει επεξεργαστή αio και τα ξανά κούμπωσα αλλά τπτ… εχω απελπιστεί, ελπίζω να μην κάηκε τπτ… Τι άλλο μπορώ να κάνω; ευχαριστώ εκ των προτέρων… Δοκίμασες clear cmos ; Τις ram μια κάθε φορά; 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
benign Δημοσ. 23 Ιουλίου Share Δημοσ. 23 Ιουλίου 43 minutes ago, PStrob said: Καλησπέρα σε όλους, καινουργιο πισι και ενώ δούλευε κανονικά μετά από κλείσιμο δεν κάνει boot και μένει με black screen ενώ μένει ανοιχτό το red light με ένδειξη cpu στη mobo… Όλα τα fans με τα rgb τους δουλεύουν κανονικά και τα rgb ram/gpu… το μόνο που δε φαίνεται να λειτουργεί ειναι το πλαστικό με το rgb που κουμπώνει πάνω στην κεφαλή του aio (arctic freezer iii 360). Εχω βάλει βγάλει τα καλώδια, έχω πατήσει για reset bios κτλ, έχω βγάλει βάλει τις ραμ, έχω αλλάξει τροφοδοτικό, έχω βάλει επεξεργαστή αio και τα ξανά κούμπωσα αλλά τπτ… εχω απελπιστεί, ελπίζω να μην κάηκε τπτ… Τι άλλο μπορώ να κάνω; ευχαριστώ εκ των προτέρων… Καλα στα ξαφνικα,απο το πουθενα εγινε αυτο? Η με το που εστησες το μηχανημα? Απο τι αποτελειται? Επειδη ολες οι λεπτομερειες παιζουν ρολο,το καλυτερο ειναι υπομονετικα να μας τα πεις ολα απο την αρχη μεχρι που παρουσιαστηκε το προβλημα,λεγοντας και απο τι αποτελειται ο υπολογιστης σου.Επισης αν ολα ειναι αγορασμενα απο καταστημα η κατι αγορασες απο αγγελια ,απο ιδιωτη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
PStrob Δημοσ. 24 Ιουλίου Μέλος Share Δημοσ. 24 Ιουλίου (επεξεργασμένο) Όλα είναι αγορασμένα καινουργια, το πισι είχε ανοίξει κανονικά έγινε και bios update και όταν έκλεισε στο επόμενο άνοιγμα τπτ… black screen με cpu red light on. Clear cmos ναι τις ραμ μια μια όχι… τα parts είναι: cpu-7800x3d, Mobo-gigabyte Aorus x670 pro x, aio - arctic freezer iii 360, ram- corsair vengeance 6000 cl30, psu-corsair rm1000x, gpu-7900 xt. Έτσι ήταν πριν κλείσει, δούλευε κανονικά boot, όλα… μετα τπτ, black screen και red light cpu…και κοιταζοντας τη δεύτερη εικόνα δεν δούλευε το rgb της κεφαλής του αιο και δεν φώτιζε και το Aorus, όλα τ αλλά κανονικά… Επεξ/σία 24 Ιουλίου από PStrob Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
benign Δημοσ. 24 Ιουλίου Share Δημοσ. 24 Ιουλίου (επεξεργασμένο) Μετα το bios update ανοιξε εννοεις και μπηκες Windows? Εκει δουλεψες καθολου η εκανες κατι και μετα το εκλεισες και οταν το ξανανοιξες υπηρχε το προβλημα? Προφανως κατι εγινε με το bios update,κατι δεν πηγε καλα. Επεξ/σία 24 Ιουλίου από benign Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
PStrob Δημοσ. 24 Ιουλίου Μέλος Share Δημοσ. 24 Ιουλίου 6 ώρες πριν, benign είπε Μετα το bios update ανοιξε εννοεις και μπηκες Windows? Εκει δουλεψες καθολου η εκανες κατι και μετα το εκλεισες και οταν το ξανανοιξες υπηρχε το προβλημα? Προφανως κατι εγινε με το bios update,κατι δεν πηγε καλα. Ναι μπήκε windows μετά το bios update, δεν έκανα κάτι ιδιαίτερο, όταν έκλεισε όμως δεν ξανά άνοιξε… Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
benign Δημοσ. 24 Ιουλίου Share Δημοσ. 24 Ιουλίου (επεξεργασμένο) Δοκιμασε μια φορα με το factory cooler της AMD,μπορεις?Οχι με το AIO.Μπορει να φταιει κατι και απο εκει και βλεποντας η motherboard αυτο να μην ποσταρει για να μην παθει κατι το cpu. Αν δεν εχεις air cooler,δανεισου η αγορασε μια απλα για να δεις αν φταιει αυτο. Εχεις βαλει το pin του ανεμιστηρα του cpu στα σωστα pins και οχι σε αλλα,ετσι?Παιζει ρολο και αυτο. Επεξ/σία 24 Ιουλίου από benign Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
PStrob Δημοσ. 24 Ιουλίου Μέλος Share Δημοσ. 24 Ιουλίου 39 λεπτά πριν, benign είπε Δοκιμασε μια φορα με το factory cooler της AMD,μπορεις?Οχι με το AIO.Μπορει να φταιει κατι και απο εκει και βλεποντας η motherboard αυτο να μην ποσταρει για να μην παθει κατι το cpu. Αν δεν εχεις air cooler,δανεισου η αγορασε μια απλα για να δεις αν φταιει αυτο. Εχεις βαλει το pin του ανεμιστηρα του cpu στα σωστα pins και οχι σε αλλα,ετσι?Παιζει ρολο και αυτο. Αυτό θα προσπαθήσω και βλέπουμε… Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
PStrob Δημοσ. 24 Ιουλίου Μέλος Share Δημοσ. 24 Ιουλίου Τπτ τα ίδια και με άλλη ψυχτρα… έχω αλλάξει τη μπαταρία έχω κάνει χίλια δυο αλλά δεν… θα πάω πίσω τη μητρική για τσεκάρισμα δεν μπορώ να κάνω κάτι άλλο… Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
benign Δημοσ. 24 Ιουλίου Share Δημοσ. 24 Ιουλίου (επεξεργασμένο) 55 minutes ago, PStrob said: Τπτ τα ίδια και με άλλη ψυχτρα… έχω αλλάξει τη μπαταρία έχω κάνει χίλια δυο αλλά δεν… θα πάω πίσω τη μητρική για τσεκάρισμα δεν μπορώ να κάνω κάτι άλλο… Λογικο. Ευχομαι να στην αλλαξουν και την επομενη φορα αν ολα λειτουργουν out of the box που λενε,μην κανεις bios update.Μπορει να την πατησεις και απο ελαττωματικο στικακι.(Εγω εκανα στην δικη μου,αλλα επειδη ειναι φτηνη,δεν με νοιαζει.Σε πολυ ακριβη σαν την δικη σου,δεν θα εκανα αν ολα ηταν ενταξει.) Μολις τωρα προσεξα οτι εχει ικανοτητα bios flashback η μητρικη σου.Το προσπαθησες? Επεξ/σία 24 Ιουλίου από benign Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
PStrob Δημοσ. 24 Ιουλίου Μέλος Share Δημοσ. 24 Ιουλίου (επεξεργασμένο) 12 λεπτά πριν, benign είπε Λογικο. Ευχομαι να στην αλλαξουν και την επομενη φορα αν ολα λειτουργουν out of the box που λενε,μην κανεις bios update.Μπορει να την πατησεις και απο ελαττωματικο στικακι.(Εγω εκανα στην δικη μου,αλλα επειδη ειναι φτηνη,δεν με νοιαζει.Σε πολυ ακριβη σαν την δικη σου,δεν θα εκανα αν ολα ηταν ενταξει.) Μολις τωρα προσεξα οτι εχει ικανοτητα bios flashback η μητρικη σου.Το προσπαθησες? Το προσπάθησα και το flashback αλλά τπτ… Είμαι μέσα στο 14 days doa, για να δούμε τι θα δούμε… Επεξ/σία 24 Ιουλίου από PStrob Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
benign Δημοσ. 24 Ιουλίου Share Δημοσ. 24 Ιουλίου Ενημερωσε μας,οταν ληξει το θεμα και βρεθει λυση.Καλη τυχη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Nikdev Δημοσ. 27 Ιουλίου Share Δημοσ. 27 Ιουλίου Δοκίμασε ξανά το προηγούμενο και το τελευταίο bios με qflash και με άλλο usb stick. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα