Προς το περιεχόμενο

Freezάρει και κανει παραξενα κολληματα

thelos257

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλησπερα σας εχω το παρων μηχανημα οπου του αλλαξα σκληρο δισκο επειδη η υγεια του ηταν στο 85%.
Του εκανα ξανα εγκατασταση τα windows 10 pro 64-bit 19045.4412 εκδοση.
Εχω βαλει πανω το μTorrent 2.2.1 το οποιο ειναι σταθερη εκδοση υποτιθεται αλλα μου εμφανιζει το μηνυμα οτι ο σκληρος δισκος υπερφορτωθηκε στο 100% και πεφτει η ταχυτητα του κατεβασματος αυτο πως το λυνω ;
Ηρθα σπιτι και βρηκα τον υπολογιστη freezάρισμενο κολλημενο ουτε ποντικι ουτε πληκτρολογιο κουνιοτανε.
Τα χαρακτηριστικα του ειναι:
ASRock Z590 PRO4 * Intel Core i7 11700KF * Crycial 8GBx2 23GB RAM DDR4 2666 UDIMM * AMD 460RX * 480GB SSD - 4TB HDD * HYDRA M 80 650W 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Πολύ σε παιδεύει αυτό το utorrent. :)

Μήπως έχεις βάλει κανένα δικό σου firewall; Την ταχύτητα αποστολής πόσο την έχεις; Βάλτην στα 50-100Kbps (Ρυθμίσεις->Εύρος ζώνης). Επίσης στην ίδια καρτέλα στον Αριθμό συνδέσεων βάλε 200, 50, 4. Με τι ταχύτητα κατεβάζεις;

Επεξ/σία από micos000
  • Like 1

7 ώρες πριν, micos000 είπε

Πολύ σε παιδεύει αυτό το utorrent. :)

Μήπως έχεις βάλει κανένα δικό σου firewall; Την ταχύτητα αποστολής πόσο την έχεις; Βάλτην στα 50-100Kbps (Ρυθμίσεις->Εύρος ζώνης). Επίσης στην ίδια καρτέλα στον Αριθμό συνδέσεων βάλε 200, 50, 4. Με τι ταχύτητα κατεβάζεις;

Καλημερα οχι ειναι αυτος ο τοιχος προστασιας των windows.

16534191379.png
Αυτη ειναι ολη η ταχυτητα μου.
Ομως κολλαει οταν το βαλω στο μεγιστο να κατεβαζει ετσι το εχω στο 3000mb/s

2 ώρες πριν, micos000 είπε

Βάλε και το upload στα 1000-2000Kbps

σε ποιες επιλογες το βρισκω αυτο ;

Επισης που θα βρω τα υπολοιπα που μου ειπες ;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Το έγραψα πριν... "Ρυθμίσεις->Εύρος ζώνης"

spacer.png

Το 50 κάντο 500 εσύ αν θέλεις ή και λίγο παραπάνω. Το download rate (1200) βάλτο στα 3000 που το έχεις δοκιμάσει.

Επεξ/σία από micos000
  • Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 24/7/2024 στις 3:24 ΜΜ, micos000 είπε

Το έγραψα πριν... "Ρυθμίσεις->Εύρος ζώνης"

spacer.png

Το 50 κάντο 500 εσύ αν θέλεις ή και λίγο παραπάνω. Το download rate (1200) βάλτο στα 3000 που το έχεις δοκιμάσει.

Καλημερα δηλαδη ποσο να το κανω λιγο παραπανω ;

Επεξ/σία από thelos257

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Η λύση είναι μια μόνο. Κανε override το auto cache size σε 512/ 1024/ 1536. Ξεκίνα απο το μικρότερο. Εγώ εδώ και χρόνια το εχω στο 1536mb. Με λιγότερο μου είχε ξαναπαρουσιασει το θέμα. Είναι γνωστό πρόβλημα. Ψάξε utorrent 100% disk overload και θα βρεις πόσα.

Και επίσης ρύθμισε να κάνει pre-allocate.

Επεξ/σία από alxnt
  • Like 1

2 λεπτά πριν, alxnt είπε

Και επίσης ρύθμισε να κάνει pre-allocate.

Όντως, αυτό είναι χρήσιμο. Στην ουσία δημιουργεί ένα dummy αρχείο στο μέγεθος του αρχείου που βάζεις για κατέβασμα. Αυτό δημιουργεί μία μικρή καθυστέρηση όταν βάζεις κάτι να κατεβαίνει αλλά βοηθάει στην πορεία για να μην ψάχνει το ut ελεύθερα σημεία στον δίσκο όταν κατεβάζει.

1 ώρα πριν, thelos257 είπε

Καλημερα δηλαδη ποσο να το κανω λιγο παραπανω ;

Όχι, να τα κατεβάσεις λίγο. Θέλει πειραματισμό. Επίσης προσπάθησε να μην έχεις μεγάλη λίστα με ενεργά torrents.

5 ώρες πριν, micos000 είπε

Όντως, αυτό είναι χρήσιμο. Στην ουσία δημιουργεί ένα dummy αρχείο στο μέγεθος του αρχείου που βάζεις για κατέβασμα. Αυτό δημιουργεί μία μικρή καθυστέρηση όταν βάζεις κάτι να κατεβαίνει αλλά βοηθάει στην πορεία για να μην ψάχνει το ut ελεύθερα σημεία στον δίσκο όταν κατεβάζει.

Όχι, να τα κατεβάσεις λίγο. Θέλει πειραματισμό. Επίσης προσπάθησε να μην έχεις μεγάλη λίστα με ενεργά torrents.

10 εχω συνολικα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...