Dream_Killer Δημοσ. 23 Ιουλίου 2024 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2024 Ξέρει κάποιος κανένα πρόγραμμα που θα ενσωματώνει και συγχρονίζει υπότιτλους μέσα σε βίντεο ;
micos000 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2024 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2024 Για ενσωμάτωση έχει πολλά. Τι εννοείς όμως "να συγχρονίζει"; Ο συγχρονισμός γίνεται πριν την ενσωμάτωση. Για ποιον λόγο όμως θέλεις κάτι τέτοιο; Η διαδικασία αυτή επιβάλει re-encoding σε όλο το βίντεο και αυτό θέλει χρόνο και σίγουρα θα έχεις πτώση ποιότητας.
Dream_Killer Δημοσ. 23 Ιουλίου 2024 Μέλος Δημοσ. 23 Ιουλίου 2024 πρότεινε μου τότε προγράμματα για ενσωμάτωση ξέρω κάποια αλλά δεν μου κάνουν; και αν ξέρεις συγχρονισμού.. 19 λεπτά πριν, micos000 είπε Για ενσωμάτωση έχει πολλά. Τι εννοείς όμως "να συγχρονίζει"; Ο συγχρονισμός γίνεται πριν την ενσωμάτωση. Για ποιον λόγο όμως θέλεις κάτι τέτοιο; Η διαδικασία αυτή επιβάλει re-encoding σε όλο το βίντεο και αυτό θέλει χρόνο και σίγουρα θα έχεις πτώση ποιότητας. χρειάζεται να είναι ενσωματωμένο πχ σε wordpress
micos000 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2024 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2024 (επεξεργασμένο) Δες το δωρεάν Handbrake Για συγχρονισμό το subtitle edit, αλλά μην περιμένεις 1-click sync. Θέλει να παιδευτείς. https://www.nikse.dk/assets/SubtitleEdit/TutorialByDny238.html Επεξ/σία 24 Ιουλίου 2024 από micos000
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα