dmamais7 Δημοσ. 23 Ιουλίου Share Δημοσ. 23 Ιουλίου Παιδιά καλησπέρα επειδή με την εξυπηρέτηση της nova δεν βγάζω άκρη ,θέλω κάποιος να μου πει αν έχει τα αντίστοιχα προβλήματα . Το πρώτο είναι ότι τα αθλητικά κανάλια έχουν μεγάλη καθυστέρηση 30-40 sec , σε βαθμό που ξεπερνάει μερικές φορές και τα πειρατικά. Ενώ απο cosmote tv δεν υπάρχει καμία καθυστέρηση και το δεύτερο είναι ότι στο iPhone πια δεν μπορώ να κάνω minimize όταν βλέπω novasports έτσι ώστε να μπορέσω να χρησιμοποιώ και το κινητό ταυτόχρονα . Πριν μερικούς μήνες μπορούσα κανονικά τώρα μόνο αν βάλω απλό κανάλι μπορώ , όταν έχω τα novasport και παω να χρησιμοποιήσω το κινητό μου κλείνει όλη η εφαρμογή . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stcp Δημοσ. 23 Ιουλίου Share Δημοσ. 23 Ιουλίου Και η cosmote έχει καθυστέρηση μέσω internet. Αν σε ενοχλεί βάλε δορυφορικό (αν υπάρχει ακόμα). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Aggelos_INSM Δημοσ. 24 Ιουλίου Share Δημοσ. 24 Ιουλίου Πολλα προβληματα στο eon tv εγω. Άλλοτε παγωνουν τα καναλια και πρεπει να αλλαξω το καναλι κ να το ξαναβαλω για να παιξει, buffering , αλλοτε πρεπει να αποσυνδεσω και να ξανασυνδεσω το wifi για να δουλεψει γιατι λεει δεν εχω ιντερνετ, αλλες φορες πεταει σφαλμα αναπαραγωγής ... Και ολα αυτα με 100σταρα γραμμη ftth... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dmamais7 Δημοσ. 24 Ιουλίου Μέλος Share Δημοσ. 24 Ιουλίου 14 ώρες πριν, stcp είπε Και η cosmote έχει καθυστέρηση μέσω internet. Αν σε ενοχλεί βάλε δορυφορικό (αν υπάρχει ακόμα). Η cosmote δεν έχει καθόλου καθυστέρηση ακόμα και μέσω internet , στο λέω γιατί έχω κ τα δυο . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stcp Δημοσ. 24 Ιουλίου Share Δημοσ. 24 Ιουλίου 4 λεπτά πριν, dmamais7 είπε Η cosmote δεν έχει καθόλου καθυστέρηση ακόμα και μέσω internet , στο λέω γιατί έχω κ τα δυο . Κι εγω. Τωρα ψαχνω πως θα απαλλαγω απο το ενα (με τη συμφωνια με +3Ε). Η κοτε εχει γυρω στα 20 δευτερολεπτα καθυστερηση σε σχεση με live πχ σε ελευθερο καναλι. Πολλες φορες καταλαβαινω τα γκολ πριν μπουν, απο τους γειτονες! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dmamais7 Δημοσ. 24 Ιουλίου Μέλος Share Δημοσ. 24 Ιουλίου 9 ώρες πριν, Aggelos_INSM είπε Πολλα προβληματα στο eon tv εγω. Άλλοτε παγωνουν τα καναλια και πρεπει να αλλαξω το καναλι κ να το ξαναβαλω για να παιξει, buffering , αλλοτε πρεπει να αποσυνδεσω και να ξανασυνδεσω το wifi για να δουλεψει γιατι λεει δεν εχω ιντερνετ, αλλες φορες πεταει σφαλμα αναπαραγωγής ... Και ολα αυτα με 100σταρα γραμμη ftth... Όχι ευτυχώς τέτοια προβλήματα δεν έχω. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dmamais7 Δημοσ. 24 Ιουλίου Μέλος Share Δημοσ. 24 Ιουλίου 6 ώρες πριν, stcp είπε Κι εγω. Τωρα ψαχνω πως θα απαλλαγω απο το ενα (με τη συμφωνια με +3Ε). Η κοτε εχει γυρω στα 20 δευτερολεπτα καθυστερηση σε σχεση με live πχ σε ελευθερο καναλι. Πολλες φορες καταλαβαινω τα γκολ πριν μπουν, απο τους γειτονες! Μέχρι πριν ένα μήνα που την είχα δεν είχε καθόλου στα cosmote sports , όλους τους αγώνες όλη την χρονιά που έδειχνε ήταν μια χαρα ενώ η eon tv πιο αργή και απο πειρατικό . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
andrikos1988 Δημοσ. 25 Ιουλίου Share Δημοσ. 25 Ιουλίου Στις 23/7/2024 στις 6:17 ΜΜ, dmamais7 είπε Παιδιά καλησπέρα επειδή με την εξυπηρέτηση της nova δεν βγάζω άκρη ,θέλω κάποιος να μου πει αν έχει τα αντίστοιχα προβλήματα . Το πρώτο είναι ότι τα αθλητικά κανάλια έχουν μεγάλη καθυστέρηση 30-40 sec , σε βαθμό που ξεπερνάει μερικές φορές και τα πειρατικά. Ενώ απο cosmote tv δεν υπάρχει καμία καθυστέρηση και το δεύτερο είναι ότι στο iPhone πια δεν μπορώ να κάνω minimize όταν βλέπω novasports έτσι ώστε να μπορέσω να χρησιμοποιώ και το κινητό ταυτόχρονα . Πριν μερικούς μήνες μπορούσα κανονικά τώρα μόνο αν βάλω απλό κανάλι μπορώ , όταν έχω τα novasport και παω να χρησιμοποιήσω το κινητό μου κλείνει όλη η εφαρμογή . Σήμερα μου ήρθε το EontvBox μετα απο ανανεωση κι εκνευριστηκα με το μαραφετι. Οντως 45 δευτερα καθυστερηση και συναμα πολύ δυσχρηστο.Κινησα γη και ουρανο για να βλέπω μέσω δορυφορου νοβα όπως τα τελευταια χρονια. Η μια μου ελεγε μα και μου, η αλλη οτι θα το κοιταξει και μια αλλη να παω σε ενα καταστημα τους. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sakis.kom Δημοσ. 25 Ιουλίου Share Δημοσ. 25 Ιουλίου Το EON TV BOX και το APP, έτσι όπως τα έχουν σχεδιάσει (για εμένα) είναι μια χαζομάρα. Του ΟΤΕ είναι δεκάδες φορές καλύτερα. 19 hours ago, dmamais7 said: Η cosmote δεν έχει καθόλου καθυστέρηση ακόμα και μέσω internet , στο λέω γιατί έχω κ τα δυο . Μιλάς για το δορυφορικό σε σχέση με το ιντερνετικό? Και βλέπεις την ίδια στιγμή ακριβώς την ίδια φάση? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dmamais7 Δημοσ. 25 Ιουλίου Μέλος Share Δημοσ. 25 Ιουλίου 6 ώρες πριν, sakis.kom είπε Το EON TV BOX και το APP, έτσι όπως τα έχουν σχεδιάσει (για εμένα) είναι μια χαζομάρα. Του ΟΤΕ είναι δεκάδες φορές καλύτερα. Μιλάς για το δορυφορικό σε σχέση με το ιντερνετικό? Και βλέπεις την ίδια στιγμή ακριβώς την ίδια φάση? Όχι σιγουρά με δορυφορικό έχει διαφορά το δορυφορικό είναι ακόμα καλύτερο αλλα η cosmote το ιντερτετικο της το έχει κάνει να είναι σχεδόν live το έχω δοκιμάσει με το γήπεδο να είμαι εκεί και με τις στοιχηματικες . Αλλά δεν είναι το χαλί που έχει η eontv . Έχω χρόνια να βάλω διπλά δίπλα δορυφορικό με ιντερνετ και δεν με αφορά κιόλας πια οταν η cosmote είναι τόσο κομπλέ με το ιντερντετικο της . Το κακό είναι ότι επειδή εγώ έχω πακέτο nova οπότε κράτησα την eon tv και έκοψα την comsote τώρα που θα βλέπω comoste tv μέσω eon tv θα είναι τραγικό . 12 ώρες πριν, andrikos1988 είπε Σήμερα μου ήρθε το EontvBox μετα απο ανανεωση κι εκνευριστηκα με το μαραφετι. Οντως 45 δευτερα καθυστερηση και συναμα πολύ δυσχρηστο.Κινησα γη και ουρανο για να βλέπω μέσω δορυφορου νοβα όπως τα τελευταια χρονια. Η μια μου ελεγε μα και μου, η αλλη οτι θα το κοιταξει και μια αλλη να παω σε ενα καταστημα τους. Άστα τραγικό και μαλώνω χρόνια μαζι τους και δεν το παραδέχονται και όλα ξέρεις πότε ξεκίνησαν ? Παλιά που ήταν ξεχωριστά η nova απο την wind όσο είχα novasport μέσω ιντερνετ ήταν κομπλέ , Κάποια στιγμή λοιπόν η nova έκανε συμφωνία με Vodafone tv k wind να τους παραχωρήσει να έχουν τα αθλητικά κανάλια της nova , τότε λοιπόν είναι που πήγα στην wind γιατί εβαλα και 200 αρα γραμμή .Είδα λοιπόν ότι είχε 45 sec+ διαφορά και υπέθεσα ότι το έκανε η nova για να μην είναι το ίδιο η vodafone wind μαζί της . Όταν λοιπόν συγχωνεύτηκε η nova με την wind και βγήκε και η eon tv λέω θα φτιάξει αλλά τίποτα . Όλο κάνω παράπονα και με βγάζουν τρελό ότι είναι φυσιολογικό και είναι μια χαρα . 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
andrikos1988 Δημοσ. 27 Ιουλίου Share Δημοσ. 27 Ιουλίου Στις 25/7/2024 στις 12:51 ΜΜ, dmamais7 είπε Όχι σιγουρά με δορυφορικό έχει διαφορά το δορυφορικό είναι ακόμα καλύτερο αλλα η cosmote το ιντερτετικο της το έχει κάνει να είναι σχεδόν live το έχω δοκιμάσει με το γήπεδο να είμαι εκεί και με τις στοιχηματικες . Αλλά δεν είναι το χαλί που έχει η eontv . Έχω χρόνια να βάλω διπλά δίπλα δορυφορικό με ιντερνετ και δεν με αφορά κιόλας πια οταν η cosmote είναι τόσο κομπλέ με το ιντερντετικο της . Το κακό είναι ότι επειδή εγώ έχω πακέτο nova οπότε κράτησα την eon tv και έκοψα την comsote τώρα που θα βλέπω comoste tv μέσω eon tv θα είναι τραγικό . Άστα τραγικό και μαλώνω χρόνια μαζι τους και δεν το παραδέχονται και όλα ξέρεις πότε ξεκίνησαν ? Παλιά που ήταν ξεχωριστά η nova απο την wind όσο είχα novasport μέσω ιντερνετ ήταν κομπλέ , Κάποια στιγμή λοιπόν η nova έκανε συμφωνία με Vodafone tv k wind να τους παραχωρήσει να έχουν τα αθλητικά κανάλια της nova , τότε λοιπόν είναι που πήγα στην wind γιατί εβαλα και 200 αρα γραμμή .Είδα λοιπόν ότι είχε 45 sec+ διαφορά και υπέθεσα ότι το έκανε η nova για να μην είναι το ίδιο η vodafone wind μαζί της . Όταν λοιπόν συγχωνεύτηκε η nova με την wind και βγήκε και η eon tv λέω θα φτιάξει αλλά τίποτα . Όλο κάνω παράπονα και με βγάζουν τρελό ότι είναι φυσιολογικό και είναι μια χαρα . Ελπίζω τουλάχιστον να μένεις κάπου κάπως πιο απομονωμένα με ηρεμία.Εκεί που μένω εγώ είμαστε σε πυκνοκατηκοιμένη περιοχή κι ανα πάσα στιγμή ακουω είτε πανηγυρισμούς είτε βρισίδια στα ματς καταλαβαίνοντας αν μπήκε το καλάθι ή αν αστόχησε η εκάστοτε ομάδα.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dmamais7 Δημοσ. 29 Ιουλίου Μέλος Share Δημοσ. 29 Ιουλίου Στις 27/7/2024 στις 10:15 ΜΜ, andrikos1988 είπε Ελπίζω τουλάχιστον να μένεις κάπου κάπως πιο απομονωμένα με ηρεμία.Εκεί που μένω εγώ είμαστε σε πυκνοκατηκοιμένη περιοχή κι ανα πάσα στιγμή ακουω είτε πανηγυρισμούς είτε βρισίδια στα ματς καταλαβαίνοντας αν μπήκε το καλάθι ή αν αστόχησε η εκάστοτε ομάδα.. Δυστυχώς και εγώ τα ίδια , το καλύτερο είναι ότι έχω έναν γνωστό που το βλέπει σε πειρατικό μου στέλνει μήνυμα μου κάνει spoiler και εγώ ακόμα δεν το έχω δει . Ενώ με cosmote του έκανα εγώ spoiler . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα