Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα στο φόρουμ, έχω δουλέψει πολύ παλιά ψήστης και θέλω να ξαναδουλεψω σ αυτή την δουλειά κ θέλω να μάθω τι ισχύει τώρα από λεφτά, ωράρια, συνθήκες εργασίας κτλ.

Με ενδιαφέρει τόσο σε σουβλατζίδικο αλλά και σε ταβέρνες 

Γιατί σκέφτομαι πολύ σοβαρά να αφήσω την δουλειά που έχω τώρα , είμαι υπάλληλος σε εμπορικό κατάστημα λόγω πολύ χαμηλών μισθών αλλά και άλλων προβλημάτων που έχουν αυτά στην επαρχία 

Δημοσ.
2 ώρες πριν, czarjuly είπε

με αυτη την ζεστη ψηστης;;;;χαρα στο κουραγιο σου....το ειχα κανει κι εγω παλιοτερα το σπορ και ξερω

Έχω δουλέψει κ εγώ κ ξέρω, πόσα χρόνια πριν ?

Με τι μισθό κ ωράριο ?

Δημοσ.
6 hours ago, pc_admin said:

Καλημέρα στο φόρουμ, έχω δουλέψει πολύ παλιά ψήστης και θέλω να ξαναδουλεψω σ αυτή την δουλειά κ θέλω να μάθω τι ισχύει τώρα από λεφτά, ωράρια, συνθήκες εργασίας κτλ.

Με ενδιαφέρει τόσο σε σουβλατζίδικο αλλά και σε ταβέρνες 

Γιατί σκέφτομαι πολύ σοβαρά να αφήσω την δουλειά που έχω τώρα , είμαι υπάλληλος σε εμπορικό κατάστημα λόγω πολύ χαμηλών μισθών αλλά και άλλων προβλημάτων που έχουν αυτά στην επαρχία 

καμμια σχεση το σουβλατζιδικο με ταβερνα. Στο σουβλατζιδικο ασχολεισαι με γυρο,κανα καλαμακι αντε και μπιφτεκια στη σχαρα. Ταβερνα εχεις να κανεις με καθαρο αγνο κρεας απο ολοκληρο κομματι μεχρι...καλαμακι.

Το ωραριο σε σουβλατζιδικο παλι εξαρταται απο την επιχειρηση: αν εχει και μεσημερι/παραγγελιες ισως δουλεψεις σε βαρδιες (μεσημερι/βραδυ). Ταβερνα προφανως μιλαμε βραδυ απο 17.00 συνηθως μεχρι μεσανυκτα καθημερινες ή μεχρι 1 πσκ για μεγαλες ταβερνες ή απο 19.00 μεχρι 23.00 για μικροτερες.

Σε ταβερνα να ξερεις οτι οι μισθοι ειναι καλυτεροι αλλα απο την αλλη στη ψησταρια εισαι εσυ και τα κρεατα. Στο σουβλατζιδικο συνηθως εχεις και τυλιχτη και παιζει αν θες να π.χ μιλησεις στο τηλ για κατι σοβαρο ή κατι αλλο να σε καλυψουν (να εχουν το νου μη καει κατι). Αν κανεις και το τυλιχτη αυτο ειναι αλλη συζητηση.

Μισθοι κατω απο 1000 μονο για 4ωρα και 6ημερες. Για 8ωρα και 6ημερα απο 1000 αν και με μικρη προυπηρεσια ξεκινας και απο 1300 το μηνα

• Like 1
Δημοσ.
8 ώρες πριν, pc_admin είπε

Έχω δουλέψει κ εγώ κ ξέρω, πόσα χρόνια πριν ?

Με τι μισθό κ ωράριο ?

καμια εικοσαρια ισως και παραπανω ,ντελιβερας ημουν και ειχα και την ψησταρια σε μια πιτσαρια σε συνεργασια με τον ιδιοκτητη....λεφτα μην ρωτας οτι εβγαζε ο ντελιβερας...αλλα το καλοκαιρι λιωναμε απο τις θερμοκρασιες

Δημοσ.
12 ώρες πριν, czarjuly είπε

καμια εικοσαρια ισως και παραπανω ,ντελιβερας ημουν και ειχα και την ψησταρια σε μια πιτσαρια σε συνεργασια με τον ιδιοκτητη....λεφτα μην ρωτας οτι εβγαζε ο ντελιβερας...αλλα το καλοκαιρι λιωναμε απο τις θερμοκρασιες

Πολλά χρόνια πριν, γι'αυτό ρωτάω τώρα τι συμβαίνει με τους μισθούς αν έχει αλλάξει κάτι.

Επίσης οι πιτσαδοροι έχουν ζήτηση και τα λεφτά πρέπει να είναι καλά 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...