Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
6 ώρες πριν, Ntinaras είπε

Κι εγω στην εθνικη συνηθως με 110-120 παω, οχι για οικονομια, αλλα για να γλιτωνω το πρηξιμο αλλαγης λωριδας καθε 400 μετρα.

πιανω δεξια η μεσαια, και παω , γιατι αν πιασω αριστερη και δινω με 130-140, θα πρεπει να ειμαι ολη την ωρα στη τσιτα και να κοιταω καθρεφτη μην ερθει κανεις "γρηγορος" και θελει να παει με 141 στη κατηφορα, (γιατι μονο εκει πανε τοσο).

επίσης 

https://www.gocar.gr/news/feed/45897,E8nikh_Odos_kameres_taxythtas_eyrw.html?utm_term=Excluding_Remarketing&utm_medium=cpc&utm_source=Facebook&utm_campaign=E8nikh_Odos_kameres_taxythtas_eyrw#Echobox=1707992286

Στον αυτοκινητόδρομο Α.Θ.Ε. (Αθήνα-Θεσσαλονίκη-Εύζωνοι), έχουν εγκατασταθεί από το περασμένο έτος προηγμένα ραντάρ ταχύτητας. Πρόκειται για το σύστημα καταγραφής οχημάτων TraffiStar, που αποτελείται από συσκευές τελευταίας τεχνολογίας.

Τα ραντάρ έχουν τοποθετηθεί στο τμήμα Ράχες Φθιώτιδας-Κλειδί Ημαθίας, μήκους 230 χλμ., δηλαδή στον Αυτοκινητόδρομο Αιγαίου. Χάρη στην πρωτοποριακή τεχνολογία τους, οι κάμερες του συστήματος TraffiStar S290M, έχουν τη δυνατότητα να εντοπίζουν, καταγράφουν και φωτογραφίζουν κάθε όχημα που παραβιάζει τα όρια ταχύτητας, όσο γρήγορα κι αν κινείται.

• Απαντ. 123
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
22 ώρες πριν, korakios είπε

μήπως λες βενζίνη και όχι υγραέριο ? (που και πάλι λίγα ακούγονται τα 5.5)

Βενζίνη λέω, στο αρχικό μου ποστ έχω αναφέρει πως έχω τον απλό 1000 με 65 άλογα. 

• Like 1
Δημοσ.
14 ώρες πριν, Rosso είπε

Καλημέρα, 
Για 220 χιλιομετρα τη μερα θα πρότεινα ηλεκτρικο με μεγαλυτερη αυτονομια. 

Προσωπικά σκέφτομαι παντα ακραία σενάρια. Δηλαδή, ξεκινάς για δουλειά φτάνεις εξω απο Θεσσαλονίκη και ως νέος μπαμπας , σε καλούν απο το σπίτι ότι το παιδί πρέπει να παει στο γιατρό γιατι ανεβασε πυρετο. (light εκδοχη)

Εσυ πρέπει να γυρίσεις σπίτι αμεσα και να πάρεις την οικογενεια και να πατε παιδιατρο. 

Βγαίνει αυτο το δρομολόγιο? 

Αν όχι, πήγαινε σε πετρέλαιο να εχεις το κεφάλι σου ήσυχο. 5,5 κατανάλωση θα εχεις και επίσης τα πετρέλαια τους αρεσουν τα χιλιόμετρα.

Ρεαλιστικό το σενάριο και πράγματι μπορεί να τύχει, γιατί είμαι και νέος μπαμπάς, αλλά ευτυχώς έχει θερμικό η σύζυγος οπότε ακόμα και αυτό να γίνει θα πάμε με το δικό της.

9 ώρες πριν, Seldon68 είπε

Κατι αλλο που πρεπει να λαβεις υποψιν ειναι οτι σε εκεινα τα μερη ο χειμωνας ειναι πολυ βαρυς και χιονια και παγοι ειναι σχεδον μονιμοι για 4-5 μηνες τον χρονο.

Τετρακινητο θα ηταν ιδανικο για αυτες της περιοχες.

Η εργασία μου είναι ακριβώς στα σύνορα, οπότε θα κινούμαι μόνο Εγνατία Οδό. 

Τώρα αν πιάσει πάγος μόνιμα 4 μήνες και στην Εγνατία, ε οκ θα ρθω με τσουλήθρα,  τι να πω 

8 ώρες πριν, Vasilisxd είπε

Ξεχνάς ότι η πρώτη φόρτιση, των ~400χλμ είναι σπιτική οπότε είναι κοντά στα 10€.

Στους σταθμούς θα πληρώσεις μόνο εάν ξεπεράσεις τα χιλιόμετρα αυτά και πραγματικά χρειάζεσαι φορτιστή.  

Ο φίλος όπως είπα, θα πρέπει να δει αν εκεί που πάει μπορεί να φορτίσει με σπιτική τιμή. Εάν μπορεί να κινείται με σπιτικό ρεύμα θα κάνει μεγάλη εξοικονόμηση. 

Το σενάριο που λες θα ήταν ιδανικό αλλά προϋποθέτει ή να κλέβω ρεύμα απο το κράτος ή να πιάσω γκόμενα με σπίτι στην Καστοριά. 

Το πλάνο είναι να φορτίζω απο fast charger στην επιστροφή τόσο οσο μου χρειάζεται για να φτασω Θεσσαλονίκη. Και πάλι εχω όφελος.

Πάντως παιδιά, για την ιστορία, άφησα τον Κινέζο και πήγα σε Tesla model 3 το απλό, με autopilot. Βρήκα όχημα επίδειξης (test drive) με 9500 χλμ και διάφορα 4 χιλιάρικα απ το Atto. Οπότε άξιζε η αναβάθμιση. Και καλύτερη αυτονομία και δοκιμασμένο όχημα και πιο όμορφο..

• Like 4
Δημοσ.
8 hours ago, teo_gr said:

Πάντως παιδιά, για την ιστορία, άφησα τον Κινέζο και πήγα σε Tesla model 3 το απλό, με autopilot. Βρήκα όχημα επίδειξης (test drive) με 9500 χλμ και διάφορα 4 χιλιάρικα απ το Atto. Οπότε άξιζε η αναβάθμιση. Και καλύτερη αυτονομία και δοκιμασμένο όχημα και πιο όμορφο..

E ναι τι να λεμε τωρα. Καλο το atto3 για τα λεφτα του αλλα μεχρι εκει . ΕΙναι τεραστια η αποσταση με το Μ3 . Καλα ταξιδια!

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...