Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
11 minutes ago, doctorkostis said:

Όσο οι παραδοσιακοί κατασκευές πουλάνε μέτρια αυτοκίνητα με τιμές premium γερμανικών,  οι Κινέζοι θα αυξάνουν τις πωλήσεις τους.

Δεκτόν αλλά πιο ακριβές μου φαίνεται το: όσο φτωχοποιείται ο μέσος έλληνας (και ευρωπαίος) τόσο θα κοιτάζει πιο οικονομικές επιλογές με ό,τι αυτό συνεπάγεται.

• Like 1
  • Απαντ. 123
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
7 λεπτά πριν, tasanton είπε

Δεκτόν αλλά πιο ακριβές μου φαίνεται το: όσο φτωχοποιείται ο μέσος έλληνας (και ευρωπαίος) τόσο θα κοιτάζει πιο οικονομικές επιλογές με ό,τι αυτό συνεπάγεται.

Η μπορει απλα ο Γερμανος να ριξει τις τιμες , μειωνοντας το κερδος που τοσα χρονια εβγαζε επειδη ειχε τον πληρη ελεγχο της αγορας.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
35 minutes ago, Ntinaras said:

Κι εσυ να περιμενεις το fuel pass απο τον μητσοτακη μπας και καταφερεις και γεμισεις.

Εταιρικά τα τελευταία 20 χρόνια με καύσιμα και epass…..εσείς να ψάξετε για επιδότηση από το κράτος, και νυχτερινό ρεύμα! Η φορολογική μου δήλωση δεν επιτρέπει καμία κυβερνητική επιδότηση…μάλλον οι φόροι μου σας επιδοτούν!

Επεξ/σία από Dinos1973
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

υπαρχουν και power station που μπορεις να έχεις φορτισμένο στο πορτ μπακγαζ, είτε απο φωτοβολταικο στο σπιτι σου η απο μπριζα και να το έχεις για back up περιπτωση, υπαρχουν μερικα που ειναι και τεχυφορτιστες για ηλεκτρικα αυτοκινητα, στη ουσια έχεις μαζι σου ενα  σταθμο φόρτισης και αν παρεις τον μεγαλο έχεις ενα φορητο σταθμο ταχειας φόρτισης

Επεξ/σία από grdimis67
Δημοσ.

Για την χρήση που θέλεις να κοιτάξεις πετρέλαιο. Τα ηλεκτρικά είναι για χρήση πόλης όχι ταξίδια. Τα 3κυλινδρα επίσης για πόλη. Μπορείς να κοιτάξεις και κάποιο μεταχειρισμένο , σε πετρέλαιο παίζουν καλές τιμές μ

• Like 2
Δημοσ.
6 ώρες πριν, imr είπε

Σε εθνικη στα 120-130 ποσο καιει?

Το duster ενω σε πολη ηταν οικονομικο, στα 120+ επιανε 7ρια + καταναλωση

Με το cruise control ανά 10 χλμ/ώρα το πάω. Στα 120 χλμ/ώρα είναι στο 5.4-5.5 λίτρα στα 100. Στα τα ταξιδια μου είμαστε 2 άτομα, φορτωμένο το πορτμπαγκάζ και τα περισσεύματα στα πίσω καθίσματα.

Μια φορά που έκανα 500 χλμ ταξίδι με 5 άτομα, φορτωμένο όσο πάει και ήμουν 130-140 χλμ/ώρα έκαψε 6.5/100 χλμ. 

Ότι μετρήσεις λέω είναι ότι υπολογίζω εγώ, όχι τι λέει ο υπολογιστής ταξιδίου, αν και πλέον βγάζει τα σωστά χιλιόμετρα. 

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

παντως αυτα τα 3 αστερια στο NCAP για το ντουστερ, εν ετη 2024 ειναι ενα πολυ κακο σκορ (με το αντιστοιχο ρισκο)

και δεν ειναι τιποτα ελλειψεις σε ηλεκτρονικα βοηθηματα, σε περιπτωση συγκρουσης, σου ερχεται ολο το μοτερ στην μαπα

"The driver’s chest protection was rated as weak, based on dummy readings of compression during the test"

εκπληκτικο οτι το ομοσταυλο Καπτουρ εχει απολυτη προστασια επιβατων 96% και το Ντουστερ ενα αθλιο 70%

Επεξ/σία από tutuyo
  • Like 2
Δημοσ.
8 hours ago, gbras said:

Ποια εκδοση; με την μικρη μπαταρια;

Ειναι η έκδοση Pro με 77ρα μπαταρία με θεωρητικά 570 χιλιόμετρα αλλα σημερα εκανα 105 χιλιομετρα συνολικά στην εθνική δλδ μεχρι 165 χλμ/ωρα που παει με ΜΟ 120 απο 92% εφτασα πισω με 65%, στην πόλη ειδικά στην ανάκτηση ενέργειας εχεις κατανάλωση 16 στην εθνική 20

Δημοσ.
20 λεπτά πριν, Cyber_Spartacus είπε

Ειναι η έκδοση Pro με 77ρα μπαταρία με θεωρητικά 570 χιλιόμετρα αλλα σημερα εκανα 105 χιλιομετρα συνολικά στην εθνική δλδ μεχρι 165 χλμ/ωρα που παει με ΜΟ 120 απο 92% εφτασα πισω με 65%, στην πόλη ειδικά στην ανάκτηση ενέργειας εχεις κατανάλωση 16 στην εθνική 20

Τα ηλεκτρικά αν το πατάς εθνική και βάλεις και κλιματισμό κάνεις το 1/3 της θεωρητικής αυτονομίας. Τα ηλεκτρικά δεν είναι για ταξίδια.

Δημοσ.
1 hour ago, Cyber_Spartacus said:

Ενταξει δεν ειναι κακη επιδοση ετσι οπως το πηγαινες. Και αν στον προορισμο σου εχεις φορτιστη δεν σε νοιαζει κιολας ποσο θα πηγαινεις. Τωρα για μακρινο ταξιδι με πανω απο 120-130 δεν κανει, γιατι δεν εχει νοημα σε θεμα χρονου, για το συγκεκριμενο παντα αυτοκινητο..

50 minutes ago, panoskatos said:

Τα ηλεκτρικά αν το πατάς εθνική και βάλεις και κλιματισμό κάνεις το 1/3 της θεωρητικής αυτονομίας. Τα ηλεκτρικά δεν είναι για ταξίδια.

Κοιτα να δεις που εγω εκανα Αθηνα - Θασο - Χαλκιδικη - Αθηνα και συνολικα 2500 χιλιομετρα ταξιδι ανετα. Α και κοστος σχεδον μηδενικο . Και με αυτοκινητο που ναι μεν εχει καλη αυτονομια αλλα αργο στη φορτιση. Πως γινεται ολοι οσοι ΔΕΝ εχετε ηλεκτρικα να δυσκολευεστε ετσι;

• Like 4
Δημοσ.
39 λεπτά πριν, gbras είπε

Κοιτα να δεις που εγω εκανα Αθηνα - Θασο - Χαλκιδικη - Αθηνα 

Άσχετο , οι δρόμοι στην Θάσο τι λένε ; είναι ok ;

Δημοσ.
Just now, Dark_Nightfall said:

Άσχετο , οι δρόμοι στην Θάσο τι λένε ; είναι ok ;

Ναι γενικα ειναι μια χαρα εκτος απο το να πας στην μαρμαρο παραλια ( marble beach ). Μην πας καθολου θα γεμισεις σκονη και δεν ειναι και τιποτα ιδιαιτερο τελικα :)

• Thanks 2
Δημοσ.
7 ώρες πριν, teo_gr είπε

40..... και μετά θα μου κάνουν τα σαράντα.....

500ps .... 0-100σε 3,8" 

Πολύ μεγαλύτερη μπαταρία απο το Atto! Και αν δεν θες μην το τρέχεις (αν και δύσκολο αυτό)!

Δεν είναι σαν τα θερμικά, εδω εχεις ταυτόχρονα Corolla και Porsche αναλόγως πως θέλεις να το οδηγήσεις. 

Αυτο είναι το μέλλον παιδιά, οτι και να λέμε. 

Μακάρι να έκανα την παρόρμηση και να το έπαιρνα αλλά με πιάνει ο συντηρητισμός

Και εμένα με είχε πιάσει αλλά το πήρα! 

• Haha 1
Δημοσ.
56 λεπτά πριν, gbras είπε

Ενταξει δεν ειναι κακη επιδοση ετσι οπως το πηγαινες. Και αν στον προορισμο σου εχεις φορτιστη δεν σε νοιαζει κιολας ποσο θα πηγαινεις. Τωρα για μακρινο ταξιδι με πανω απο 120-130 δεν κανει, γιατι δεν εχει νοημα σε θεμα χρονου, για το συγκεκριμενο παντα αυτοκινητο..

Κοιτα να δεις που εγω εκανα Αθηνα - Θασο - Χαλκιδικη - Αθηνα και συνολικα 2500 χιλιομετρα ταξιδι ανετα. Α και κοστος σχεδον μηδενικο . Και με αυτοκινητο που ναι μεν εχει καλη αυτονομια αλλα αργο στη φορτιση. Πως γινεται ολοι οσοι ΔΕΝ εχετε ηλεκτρικα να δυσκολευεστε ετσι;

Σου είπε κανείς ότι δεν μπορείς να κάνεις την διαδρομή που αναφέρεις;

Πόσες ώρες σου πήρε όλο αυτό όμως; Εδώ είναι το θέμα.

Το σχεδόν μηδενικό κόστος που λες δεν υπάρχει και είναι παραπλανητικό.  

Δημοσ.
8 hours ago, Georgebek2 said:

Παντως σχετικα με μεταπωλητικη αξια νομιζω κανεις δε θα παρει μεταχειρισμενο ηλεκτρικο, τωρα ειδικα που η εξελιξη ειναι χρονο με τον χρονο, πχ διπλασια αυτονομια μπαταριων σε καποιες περιπτωσεις.

Που το είδες αυτό ;;;; Ίδια χωρητικότητα μπαταρίας είναι εδώ και πολλά χρόνια. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...