phoenix11480 Δημοσ. 22 Ιουλίου Share Δημοσ. 22 Ιουλίου Παθών από κακή ποιότητα βενζίνης μου έκανε σοβαρή βλάβη σε ήδη προβληματική αντλία βενζίνης. Αλλάζω και βάζω μια της HOFFER δεν έπαιρνε μπρος, βάζω μια της DEPLFI τα ίδια, τσατίζομαι με τον μάστορα μου λέει θα βάλουμε BOSCH, παίρνει με την πρώτη οκ σ πριν αλλά ακούγεται ένα σαν τσιρίδα ή σαν σκούξιμο ελαφρό. Μου λέει φυσιολογικό είναι!!! Το αυτοκίνητο είναι FORD MONDEO 2006 2000κυβ. Ειναι;;;;;; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
piiii Δημοσ. 22 Ιουλίου Share Δημοσ. 22 Ιουλίου Θεωρητικά τσιριχτό θα ακούσεις στην αρχή που γυρίζεις την μίζα και η αντλία τροφοδοτεί(συμπιέζει) το σύστημα με καύσιμο. Απο εκεί και πέρα όμως πρέπει να σταματήσει να ακούγεται υπερβολικά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SaFiS Δημοσ. 22 Ιουλίου Share Δημοσ. 22 Ιουλίου Εσωτερικά δεν θα πρέπει να ακους την αντλία. Αν ακούγεται ή δεν κούμπωσε το καπάκι κάτω από το κάθισμα ή και η Bosch είναι μάπα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phoenix11480 Δημοσ. 23 Ιουλίου Μέλος Share Δημοσ. 23 Ιουλίου Όταν γυρνάς το κλειδί ακούγεται ένα ελαφρύ σαν πρεσάρισμα, μόλις βάλεις μπρος τίποτα μετά από λίγο αρχίζει σαν σφύριγμα ή ίσως καλύτερα να το περιγράψω σαν να σφυρίζει ελαφρά ο ιμάντας δυνατού (δεν σφυρίζει ελεγμένο). Σήμερα σταμάτησε ξαφνικά να το κάνει, θα σας πω το απόγευμα αν το ξανακάνει! 15 ώρες πριν, SaFiS είπε Εσωτερικά δεν θα πρέπει να ακους την αντλία. Αν ακούγεται ή δεν κούμπωσε το καπάκι κάτω από το κάθισμα ή και η Bosch είναι μάπα... Εσωτερικά δεν ακούγεται, εξωτερικά ακούγεται κάπου στο ύψος του μπροστινού τροχού! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ukforthemoment Δημοσ. 23 Ιουλίου Share Δημοσ. 23 Ιουλίου 2 λεπτά πριν, phoenix11480 είπε Εσωτερικά δεν ακούγεται, εξωτερικά ακούγεται κάπου στο ύψος του μπροστινού τροχού! Η τρόμπα βενζίνης δεν ειναι εκεί όμως ,είναι μέσα στο ρεζερβουαρ.Κάτι άλλο ακούς.(εκτός αν έχει δύο αντλίες,χαμηλής και υψηλής πίεσης) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paylidis Δημοσ. 23 Ιουλίου Share Δημοσ. 23 Ιουλίου 9 λεπτά πριν, phoenix11480 είπε Εσωτερικά δεν ακούγεται, εξωτερικά ακούγεται κάπου στο ύψος του μπροστινού τροχού! τοτε δεν ειναι η αντλία αλλα καποιος ιμαντας... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phoenix11480 Δημοσ. 23 Ιουλίου Μέλος Share Δημοσ. 23 Ιουλίου Έναν ιμάντα έχει το αυτοκίνητο και δεν είναι αυτός. 30 λεπτά πριν, paylidis είπε τοτε δεν ειναι η αντλία αλλα καποιος ιμαντας... Έναν ιμάντα έχει το αυτοκίνητο και δεν είναι αυτός. Ο ιμάντας είναι στην αντίθετη πλευρά. 36 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε Η τρόμπα βενζίνης δεν ειναι εκεί όμως ,είναι μέσα στο ρεζερβουαρ.Κάτι άλλο ακούς.(εκτός αν έχει δύο αντλίες,χαμηλής και υψηλής πίεσης) Αυτό δεν το ξέρω, αλλά θεωρώ ότι ο μάστορας θα το γνώριζε! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
meletis_m Δημοσ. 23 Ιουλίου Share Δημοσ. 23 Ιουλίου 7 ώρες πριν, Ukforthemoment είπε Η τρόμπα βενζίνης δεν ειναι εκεί όμως ,είναι μέσα στο ρεζερβουαρ.Κάτι άλλο ακούς.(εκτός αν έχει δύο αντλίες,χαμηλής και υψηλής πίεσης) Δε νομίζω το συγκεκριμένο μοντέλο του 2006 . Μια αντλία καυσίμου εχει 7 ώρες πριν, phoenix11480 είπε Όταν γυρνάς το κλειδί ακούγεται ένα ελαφρύ σαν πρεσάρισμα, μόλις βάλεις μπρος τίποτα μετά από λίγο αρχίζει σαν σφύριγμα ή ίσως καλύτερα να το περιγράψω σαν να σφυρίζει ελαφρά ο ιμάντας δυνατού (δεν σφυρίζει ελεγμένο). Σήμερα σταμάτησε ξαφνικά να το κάνει, θα σας πω το απόγευμα αν το ξανακάνει! Εσωτερικά δεν ακούγεται, εξωτερικά ακούγεται κάπου στο ύψος του μπροστινού τροχού! Θέλει ψάξιμο , το συνεργείο έχει ειδικά ακουστικά . Μήπως είναι ρουλεμάν τροχού ή ρουλεμάν δυναμό /αντλίας νερού. Από αυτή τη μεριά που ακούς έχει το δυναμό /αντλία νερού; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phoenix11480 Δημοσ. 24 Ιουλίου Μέλος Share Δημοσ. 24 Ιουλίου (επεξεργασμένο) Τελικά σταμάτησε….. Ο μάστορας εξ αρχής μου είπε κάψε κάνα τεπόζιτο και θα στρώσει, τελικά έστρωσε στο μισό…. Η άποψη του, πολλές φορές συμβαίνει με καινούργιες αντλίες και ξαφνικά σταματάνε…. Θα δείξει! Σας ευχαριστώ όλους! Επεξ/σία 24 Ιουλίου από phoenix11480 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα