JakeKaufman Δημοσ. 24 Ιουλίου 2024 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2024 2 hours ago, jimsomebody said: Και στο σουπερμάρκετ αυτό ακριβώς θα είσαι.... θα το κανείς σπίτι σου όμως, όχι στον Λαγό Έβρου.
jimsomebody Δημοσ. 24 Ιουλίου 2024 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2024 Just now, JakeKaufman said: θα το κανείς σπίτι σου όμως, όχι στον Λαγό Έβρου. Όταν αναφέρεις ένοπλες Δυνάμεις έχεις ήδη αποδεχτεί τις μεταθέσεις αλλιώς κοροϊδεύεις τον εαυτό σου 2
JakeKaufman Δημοσ. 24 Ιουλίου 2024 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2024 4 hours ago, jimsomebody said: Όταν αναφέρεις ένοπλες Δυνάμεις έχεις ήδη αποδεχτεί τις μεταθέσεις αλλιώς κοροϊδεύεις τον εαυτό σου ? συγκρίναμε εποπ με σουπερμάρκετ, σε αυτό σου απάντησα.
poulinos Δημοσ. 24 Ιουλίου 2024 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2024 10 hours ago, SciManiac said: Τι μου θύμισες τώρα, τον τελευταίο μήνα της θητείας μου (2016) μας είχαν μαζέψει όλους από τη σειρά μου (καμιά 30 άτομα αν δεν κάνω λάθος) στο κτήριο του συντάγματος για μια ομιλία, δεν θυμάμαι ακριβώς με τι θεματολογία αλλά έπρεπε όλοι να είμαστε στην πένα επειδή είχε και μεγάλα κεφάλια. Στο τέλος μας ρώτησαν ποιος ενδιαφέρεται να συνεχίσει στον στρατό πέραν της θητείας του ως ΟΒΑ. Εκείνη ακριβώς τη στιγμή επικράτησε η απόλυτη ησυχία και είχε μείνει ο αξιωματικός να μας κοιτάει αμήχανα. Σκέφτηκα να ρωτήσω για περισσότερες λεπτομέρειες αλλά επειδή δεν με έκαιγε και τόσο δεν είπα τίποτα. μου το ειχαν προτεινει.εννοειται δεν ειπα τπτ.παντα ψαχνουν ατομα ειτε οβα ειτε εποπ τα παιδια για ολες τις δουλειες. στο φιναλε οπως εγραψα σε μια κανονικη δουλεια κατεβαζω και ενα βρισιδι και φευγω ή αν μου κανουν βλακειες εχω και μια επιθεωρηση εργασιας.στο στρατο εχεις απο τα τρια το πιο κοντο.ευτυχως που εβγαζα σοβαρη δουλεια εκειμεσα αλλιως δεν θα ειχα περασει καλα.επισης για τον λοχαγο μας ο εφεδρος λοχιας ηταν ανωτερος απο τον οβα.πιο πατος δηλαδη πεθαινεις. μεχρι και φυλλαδια που μοιραζα και σερβιτορος,κουζινα σε πιτσαρια καλυτερα ηταν 8 hours ago, jimsomebody said: Και στο σουπερμάρκετ αυτό ακριβώς θα είσαι.... και οπως εγραψα.δεν γουσταρω τους βριζω και φευγω.στο στρατο οπως πχ σε πενταετιες κτλ δεν ηταν απλα δεν ξαναπας την επομενη μερα.ουτε θα μου λεει ο αλλος στο supermarket αν εστρωσα το κρεβατι μου αν τα πηρα κοντρα τα μουσια ,αν το παπουτσι ειναι γυαλισμενο και το οπλο μου καθαρο. οποτε εχει σοβαρες διαφορες αλλιως αν ηταν τοσο καλα οσο λες θα εβρισκαν ατομα να πανε οπως βρισκουν και τα supermarket αλλα μαντεψε δεν τα βρισκουν 1
George_pzg21 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2024 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2024 Στις 24/7/2024 στις 7:13 ΠΜ, milos_ είπε Γιατί η πωλήτρια στο ρουχάδικο ή ο εργάτης στη φάμπρικα δε κάνει αγγαρείες? Κάνει αλλά ΕΠΟΠ είναι διαφορετικά όντας η τελευταία τρύπα της φλογέρας... Στις 24/7/2024 στις 7:13 ΠΜ, milos_ είπε για τον μισθό μπορεί να είναι της πλάκας αλλά είναι στη τσέπη σου κάθε μήνα. δε παρακαλάς ούτε κάνεις τάμα να σε πληρώσουν. Σιγά τον μισθό... Μισθός 850 ευρώ και ενοίκιο τουλάχιστον 400-500 ευρώ Τρομερό 1
milos_ Δημοσ. 25 Ιουλίου 2024 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2024 1 ώρα πριν, George_pzg21 είπε Κάνει αλλά ΕΠΟΠ είναι διαφορετικά όντας η τελευταία τρύπα της φλογέρας... Σιγά τον μισθό... Μισθός 850 ευρώ και ενοίκιο τουλάχιστον 400-500 ευρώ Τρομερό Μάλιστα ενώ ο αποθηκάριος που παίρνει τον βασικό μισθό, αν δε κανω λάθος 706€, με ενοίκιο 400-500€ παρτάρει όλη μέρα ή θες να μου πεις ότι μένει με τη μαμά και δε πληρώνει δεκάρα τσακιστή
micos000 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2024 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2024 1 ώρα πριν, George_pzg21 είπε ενοίκιο τουλάχιστον 400-500 ευρώ Αυτά τα ενοίκια δε νομίζω να υπάρχουν στην παραμεθόριο.
JakeKaufman Δημοσ. 25 Ιουλίου 2024 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2024 1 hour ago, milos_ said: Μάλιστα ενώ ο αποθηκάριος που παίρνει τον βασικό μισθό, αν δε κανω λάθος 706€, με ενοίκιο 400-500€ παρτάρει όλη μέρα ή θες να μου πεις ότι μένει με τη μαμά και δε πληρώνει δεκάρα τσακιστή Τι δουλειά κανεις;
milos_ Δημοσ. 26 Ιουλίου 2024 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2024 16 ώρες πριν, JakeKaufman είπε Τι δουλειά κανεις; είλωτας
JakeKaufman Δημοσ. 26 Ιουλίου 2024 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2024 1 hour ago, milos_ said: είλωτας ΕΠΟΠ δηλαδη έτσι εξηγείται η στάση σου 1
milos_ Δημοσ. 26 Ιουλίου 2024 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2024 1 ώρα πριν, JakeKaufman είπε ΕΠΟΠ δηλαδη έτσι εξηγείται η στάση σου Βγάζεις αυθαίρετα συμπεράσματα, ειλωτες υπάρχουν παντου, όχι μονο στο στρατό.
ProponitisTouKanape Δημοσ. 27 Ιουλίου 2024 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2024 Η ονομασία του ρόλου τα λέει όλα. Επαγγελματίας Οπλίτης. Ή αλλιώς Επαγγελματίας Φαντάρος. Ή αλλιώς (Ε)πειδή (Π)είνασαν (Ο)ρκίστηκαν (Π)άλι. Αν έχεις οτιδήποτε άλλο να κάνεις στη ζωή σου, δεν αξίζει για κανέναν απολύτως λόγο να πας ΕΠΟΠ. Υπάρχουν όμως και λίγες εξαιρέσεις. Να μην έχεις στον ήλιο μοίρα. Οκ θα έχεις ένα πιάτο φαϊ και ένα στάνταρ μισθό που θα σου επιτρέπει να επιβιώνεις (όχι να ζεις) Να σε έχει φάει η τεμπελιά. Να μη θες να σπουδάσεις, να μη θες να μάθεις κάποια δουλειά, κι απλά να θέλεις να τα ξύνεις. Υπάρχουν κι αυτοί. Να είσαι απο παραμεθόριο και να θες να μείνεις εκεί. Οκ το ακούω, αλλά και πάλι στρώσε τον κώλο σου να διαβάσεις να περάσεις έστω ΣΜΥ. Να είσαι γυναίκα που δε νοιάζεται για καριέρα και στοχεύεις σε βυσματοθέσεις π.χ. νηπιαγωγός στο Πεντάγωνο. 2
spinemm Δημοσ. 28 Ιουλίου 2024 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2024 (επεξεργασμένο) On 25/07/2024 at 12:45, micos000 said: Αυτά τα ενοίκια δε νομίζω να υπάρχουν στην παραμεθόριο. υπαρχουν ομως σε ολες τις μεγαλες πολεις, κωμοπολεις που υπαρχουν κοντα.... Επεξ/σία 28 Ιουλίου 2024 από spinemm
giwrgos555 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2024 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2024 (επεξεργασμένο) Λίγες είναι οι ειδικότητες που αξίζουν στα ΕΠ.ΟΠ κυρίως κάτι θέσεις οικονομικού που θα σου εξασφαλίσουν γρήγορη μετάθεση στην Αθήνα.Απο εκεί και πέρα πρέπει να εχεις τρομερή ανάγκη να ανεχεσαι να σε διατάζει ενας 23χρονος ανθυπολοχαγός που μόλις πρωτοαποφοίτησε απο την ΣΣΕο ή να σου δίνει εντολές ο 19χρονος έφεδρος ΔΕΑ που μέχρι πέρσυ πήγαινε λύκειο και εσύ να είσαι φάση 40+. Επεξ/σία 3 Αυγούστου 2024 από giwrgos555
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα